isaias1983 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Kaloriziko man!an antexei i othoni sou vale 1600x1200 analisi k panw gia na mporeseis na deis tn pragmatiki isxi tis 88gtx...Tha deis treli diafora k trela grafika episis!
Kyanh_Akth Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 e afou trexeis kai to NFS Carbon me 60fps akatevata tote ta aksize ta 550 euro h karta. lol, signwmh alla den mporousa na kratithw.
EndlessNameless Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καταπληκτικό και με τις προσθήκες θα γίνει σωστό θεριό (όχι ότι τώρα δεν είναι) να το χαίρεσαι! Στην GTX έχεις κρατήσει την εργοστασιακή ψύκτρα; Οι θερμοκρασίες σου οι ιδανικές, άλλοι απ' ότι βλέπω ψήνονται!!!!Το κουτί είχε δικά του ανεμιστηράκια; Η θερμοκρασία του επεξεργαστή δε θα μπορούσε να ήταν ελαφρώς χαμηλότερη; Φωτογραφίες θ' ανεβάσεις; :?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 To Κουτι ηταν αυτο που ειχα απο πριν. Εχει ολα αυτα τα ανεμιστηράκια που λεω στο πρωτο ποστ. Ευχαριστω ΕndlessNameless, οπως και ολους εδω! Εχμ λογικο ηταν να εχω καλες θερμοκρασιες, τοσα ανεμιστηρια εβαλα! Λιγο ο επεξεργαστης εχει παραπανω απ'οσο υπολογιζα (θερμοκρασια), αλλά δεν πειραζει, θα στρωσει με την υδροψυξη. Χτες δοκιμασα να το υπερχρονισω λιγο, αλλα δυστυχως ο ''μικροτερος'' διαιρετης που εχει η μητρικη ειναι ο 1:1, αρα το μεγιστο FSB που μπορουσα να βαλω ηταν 350 (για να δουλευουν οι 667ρες μνημες στα 700MHz), και ο επεξεργαστης στα 2,8GHz. Εκει ηταν σταθεροτατο, αλλα δεν σκοπευω να το κρατησω το οβερκλοκινγκ, επειδη δεν εχει κανενα ζορισμα και ετσι. Με τις νεες μνημες θα δουμε ποσο θα φτασει ο επεξεργαστης... (θα κοιταξω για 1000ρες, γιατι οι 800ρες το βλεπω να με κοβουν...) Θα ανεβασω φωτογραφιες το συντομοτερο, αλλα καθιστε λιγο να ξε-πωρωθω
Candyman® Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Καλορίζικο GeorgeMan. To MSI board ήταν σοφή επιλογή. Believe me !!! Να το χαίρεσαι το .. "βρωμο-intel" (fanboy teasing you)...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Xμμμμ... I believe you, αρκει να μου πεις γιατι ηταν σοφη επιλογη Με πολυ προχειρο Overclocking, η καρτα γραφικων παει 670/2000 χωρις προβλημα, εκτος απο ενα υψίσυχνο τσσσσσ οταν ειναι σε 3d mode (για το οποιο ειχα διαβασει εδω).
Silent Arrow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δυστυχως κανει ολιγον (τι ολιγον, παρα πολυ!) σαν τουρμπινα το pc... Νομιζω οτι θα εχει εξαιρετικο ενδιαφερον να μειωσεις τον θορυβο απο λιγο εως πολυ... Λογικα τα ανεμιστηρακια σου δουλευουν στο full. Μειωσε τα μεσω μητρικης και για οσα δεν ελεγχονται look here: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804332 και εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806169 Φθηνες λυσεις μεχρι να ερθει η υδροψυξη αν και δεν νομιζω να βγαλεις τα fans ακομα και οταν ερθει!!
Candyman® Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Xμμμμ... I believe you, αρκει να μου πεις γιατι ηταν σοφη επιλογη Με πολυ προχειρο Overclocking, η καρτα γραφικων παει 670/2000 χωρις προβλημα, εκτος απο ενα υψίσυχνο τσσσσσ οταν ειναι σε 3d mode (για το οποιο ειχα διαβασει εδω). Γιατί πάνε σχετικά καλά σε o/c (όχι κορυφαία, αλλά πολύ καλά) και κυρίως γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ σταθερά στην λειτουργία τους. Για εμένα, είναι καλύτερα από τα Asus σε stability.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Silent arrow, εχω πανελ 5,25'' με ρυθμιση 4ρων ανεμιστηρων, αλλα πιστεψε με δεν κανει τη διαφορα... Candyman μάλιστα... Εγω την πηρα γιατυι συδευαζει πολλα και σε καλη τιμη, και εχει και παρα πολλες επιλογες overclocking, απ'οτι ειχα δει απο το manual οnline. Μεχρι 2,1 volt σε αφηνει να δωσει στη cpu, και εχει και κατι αλλα βολτ που δεν εχω ιδεα τι ειναι (αρα δεν τα πειραζω ) Πλακα πλακα, και τα 3 που βγαζουν αερα εξω, ζεστο βγαζουνε ολη την ωρα! Στο προηγουμενο pc βγαζανε κρυο! Α ρε GTX!!!
bob123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γιωργο καλοριζικο και απο εμενα.... Διαφορα στα win βλεπουμε μονο με raptor... Δεν ειναι ειρωνια ολα να τεχουν τοσο καλα και να εχεις καρα-bottle με τον κωλοσκληρο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Nαι πλακα πλακα... Μη πω οτι φορτωνει και πιο αργα! Βασικα, εχουν αλλαξει λιγο τα windows και δεν ξερω γιατι.... Οταν το αναβω, μου βγαζει παραθυρο σε μαυρο φοντο να γραψω τον χρηστη (σε στυλ Win 2000 pro), και οχι τα κλασσικα εικονιδια που επελεγα... Και στον τερματισμο ξαναβγαζει το παραθυρο αυτο και οχι τις κλασσικες 3 επιλογες (Αναμονη, Απενεργοποιηση, Επανεκκινηση), και οταν σβηνει δεν βγαζει τη μπλε οθονη με τον ηλιο στη γωνια που λεει ''αποσυνδεση, εγγραφη μη αποθηκευμενων δεδομενων στο δισκο'' κτλ, παρα μονο δειχνει το φοντο της επιφανειας εργασιας και μετα απο λιγο σβηνει κανονικα... Δεν επηρεαζεται η λειτουργια του, απλα μου κανει εντυπωση πως με WIN XP HOME αυθεντικα γινεται αυτο...
Candyman® Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Βασικα, εχουν αλλαξει λιγο τα windows και δεν ξερω γιατι....Οταν το αναβω, μου βγαζει παραθυρο σε μαυρο φοντο να γραψω τον χρηστη (σε στυλ Win 2000 pro), και οχι τα κλασσικα εικονιδια που επελεγα... Και στον τερματισμο ξαναβγαζει το παραθυρο αυτο και οχι τις κλασσικες 3 επιλογες (Αναμονη, Απενεργοποιηση, Επανεκκινηση), και οταν σβηνει δεν βγαζει τη μπλε οθονη με τον ηλιο στη γωνια που λεει ''αποσυνδεση, εγγραφη μη αποθηκευμενων δεδομενων στο δισκο'' κτλ, παρα μονο δειχνει το φοντο της επιφανειας εργασιας και μετα απο λιγο σβηνει κανονικα... Δεν επηρεαζεται η λειτουργια του, απλα μου κανει εντυπωση πως με WIN XP HOME αυθεντικα γινεται αυτο... Έχεις βάλει wireless card πάνω στο pc μήπως; Κάνεις τα εξής: Start Menu ->Control Panel -> User accounts -> Επιλέγεις το account που κάνεις log on, και πάνω έχεις την επιλογή : "Change the way users log on or off" κλικάρεις και... voila ! ! !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ναι, εβαλα wireless card Pci-x οπως λεω και στο αρχικο ποστ. Αλλα δεν φανταζομουν καν να γινεται αυτο λογω του wlan.... Χιλια ευχαριστω Candyman® :D :D Λεει οτι θα πρεπει να απεγκαταστησω το προγραμμα αυτο ομως...(του wlan)
Candyman® Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Είναι αδυναμία των Windows αυτό. Μπορείς πάντως να κρατήσεις μόνο τους drivers της WI-fi και να έχεις έλεγχο του wireless από το WIN XP zero-wireless tool.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Eχει συσχετιστει με ενα .dll αρχειο, αφαιρωντας το ομως δεν δουλευει το wlan... Τι ειναι το zero-wireless tool?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.