Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο το νεο μου pc... :)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kαλα, 2 μερες εχω να μπω και γινεται ο χαμος απο θρεντς εδω...

Θα με συγχωρεσετε που δεν θα τα δω ομως, ε? :)

Ο λογος που ανοιξα αυτο το θρεντ ειναι για να σας πω εντυπωσεις απο το νεο μου pc, το οποιο μολις εφτιαξα.

Αποτελειται απο:

Core 2 Duo E6420 (2,13GHz, 4MB L2 cache, 1066FSB)

Gainward 8800GTX

MSI P35 Platinum mobo http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523568

Thermaltake Toughpower 750W PSU

WD 250GB Sata2 16MB cache

WD 160GB IDE 8MB cache

NEC-Optiarc SATA DVD-RW

LG DVD-rom SATA

Abit Wireless Lan pci-express x1 με εξωτερικη κεραια.

Και προσωρινα: 2x512 Twinmos 667MHz

Case Innovator Απλο Midi Κουτάκι με lcd οθονουλα και πορτουλα... :) (το οποιο χωρεσε ανετοτατα την 8800GTX)

Η ψυξη του συστηματος περιλαμβανει:

2x8cm fans πισω.

1x8cm fan στο πλάι

1x14cm fan στο τροφοδοτικο

Χαλκινη τεραστια ψυκτρα οπως φαινεται και στο λινκ για τη μητρικη

2x8cm fans, ενας στο πλάι να φυσαει τους δισκους και ενας απο εμπρος τους, στο εμπρος μερος του κουτιου.

Απο θερμοκρασιες, της καρτας γραφικων αναφερεται πιο κατω, ενω ο επεξεργαστης εχει 45°C idle, 55 full load, ενω οι δισκοι με την προσθηκη ανεμιστηρων δεν ξεπερνανε τους 36 βαθμους ο 250ρης και τους 32 ο 160αρης. :)

Τον Σεπτέμβριο εχουμε υδροψυξη, ενω σε περιπου 2 εβδομαδες το 1GB ram 667 θα αντικατασταθει με 4GB 800Mhz, ενω και το κουτι θα αλλαχτει με καποιο καλυτερο.

Οι εντυπωσεις μου απο το συστημα ειναι εξαιρετικες μερχι στιγμης.

Σταθεροτατο, η καρτα γραφικων παρολο που δεν πεφτει κατω απο 58 βαθμους ουτε καν idle, ουτε καν με 100% το ανεμιστηρι της, δεν ανεβαινει ομως σε φουλ λοαντ πανω απο 76 επισης με τιποτα.

Δοκιμασα Dirt Demo, NFS Carbon, και Flight Simulator X μεχρι στιγμης, και παρολο που εχω περιορισμενη ραμ και με μικρο bandwidth (667MHz, 10GB/s λογω dual channel), τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα σε σχεση με την προηγουμενη μου υδροψυκτη Χ1800ΧΤ...

Συνοπτικα:

Dirt 1280x1024, Ultra/Highest all, full antialiasing+ vsync: Ati:~1FPS (ναι, καλα διαβασατε, ΕΝΑ λεει !), 8800GTX:~40FPS

NFS Carbon, 1280x1024, Hishest all, full antialiasing+ vsync: Ati: ~27fps, 8800GTX:60fps ακατεβατα.

FSX, 1280x1024, Highest details: Ati:~17fps, 8800GTX:~27 fps, αν και εδω παει κι αλλο γιατι ηταν καθαρα θεμα ραμ, η οποια υπερεβη το 1GB...

Πειτε μου εντυπωσεις, καμια προταση ή καποιο σχόλιο.

Θα προσπαθησω να βρω το 3dmak03 και 05 να σας πω αποτελεσματα.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραιος Φιλε το PC πεταει απο τι φαινεται! Οκ εγω στη θεση σου θα επερνα ΑΤΙ αλλα οκ ειναι επιλογη! Α και δεν ειναι σωστο να συγκρινεις την 8800 με την 1800 ΧΤΧ εκτος κι αν εγω καταλαβα λαθος και απλως εσυ λες τις διαφορές που ειδες μεταξυ τον δυο καρτων.Απο θορυβο δεν ειπες πως πας?:-D:-D:-D

Δημοσ.

Καλοριζικο Georgeman!!

Ζηλευω!!!:mrgreen:

2x8cm fans, ενας στο πλάι να φυσαει τους δισκους και ενας απο εμπρος τους, στο εμπρος μερος του κουτιου.

Τον μπροστα ανεμιστηρα στο κουτι τον καταλαβαινω, ο αλλος ειναι πατεντα right??

Μιας και εισαι ειδικος για ενημερωσε με λιγο ποιες εταιριες στις καρτες γραφικων ειναι καλες, ποιες προτιμαμε και ποιοες αποφευγουμε. Thanks man!

Και παλι καλοριζικο!

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως κανει ολιγον (τι ολιγον, παρα πολυ!) σαν τουρμπινα το pc...

Αλλα δε με απασχολει, δεν το θελω ησυχο ετσι κι αλλιως.

Ναι μιλαω για διαφορες με την Χ1800ΧΤ (οχι ΧΤΧ, δεν ειχε βγει ΧΤΧ).

Ειναι ψιλο-χαοτικες, παρολο που τον Δεκεμβρη του 2005 την ειχα πληρωσει χρυση (400). ;)

Τι εννοεις οτι το 06 θα με ριξει απο κατω? Οταν το ετρεχα με την Χ1800ΧΤ πηγαινε με 5-10 fps :P

Ααα, και να σχολιασω και κατι αλλο που μου αρεσε πολυ!

Η μητρικη εχει 4 λεντ διαγνωσης 16 διαφορετικων προβληματων, τα οποια ειναι διχρωμα (κοκκινα-πρασινα), και αλλαζουν οταν την αναβεις! Επισης αναβουν και αλλα μπλε στα σλοτ που εχει εγκαταστησει καρτες επεκτασης! Και η ψυξη της μητρικης που θυμιζει τρενακι λουνα-παρκ... Ειναι ο,τι πρεπει για Modded κουτάκια... ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω Silent Arrow!!!

Ο πλαϊνος ανεμιστηρας στους δισκους ναι ειναι πατεντα. (ε δεν γινοταν να μη βαλω εστω και λιγο το χερακι μου)...

Εγω αγορασα την Gainward Bliss, την πιο ακριβη δηλαδη 8800GTX απο το e-shop, αλλα δυστυχως τις αλλες μολις που τις ειχανε βγαλει...

ΕΙναι αριστοτατη! Ειχε μεσα 2 κοκκινα DVI-d-sub converters, καλωδιο για το video out (Κλασσικα...), και 2 pci-express to molex converters, για την τροφοδοτσια της, αν και δεν χρειαστηκε, το τροφοδοτικο βγαζει 3! :P

Απο συνοδευτικά, εχει ενα προγραμματάκι της Gainward για ρυθμιση στροφων ανεμιστηρων, αναλυσης οθονης, ενδειξη θερμοκρασιας κτλ, ρυθμιση τυχον SLi, χρωματος κτλ κτλ κτλ...

ΕΠισης ειχε το Power DVD 6 και το Cyberlionk POWER DVD Solution

Δημοσ.

Καλορίζικο και από εμένα Γιώργο :wink:

Άντε και με το καλό τα 3.5+ με την υδρόψυξη :grin: :grin: :grin:

Φαντάζομαι γραφικά!!! εδώ εγώ με 9200SE το μόνο game σε 1280x1024 με full τα πάντα που έχει τρέξει με πάνω από 40fps είναι το παμπάλεο πλέον Unreal Tournament 2000 :cry: :cry: :cry:, αλλά ok την Δευτέρα πάω σε X1650, όπως και είχαμε πει...

Και ήμουν στο τσακ για pm ε... λέω χωρίς post δύο μέρες τώρα αποκλείεται :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω και 'σενα Γιώργη. :)

Δεν εχω δοκιμασει καθολου overclocking, θα δοκιμασω απο αυριο, αν και δεν καταλαβαινει κυριολεκτικα χριστο το μηχανημα...

Δημοσ.

A και τώρα που το θυμήθηκα, άλλαξε όποτε μπορείς την υπογραφή σου, δεν λέει τώρα ολόκληρος C2D, incredibly overclockable, να βρίσκεται δίπλα στον ταπεινό 3500+...:razz:

:grin: :grin: :grin:

• Moderators
Δημοσ.
<<Οταν το ετρεχα με την Χ1800ΧΤ πηγαινε με 5-10 fps :P >>

και στο cpu test???

Oχι, στο CPU πηγαινε με 0,1 εως 0,5... :P

Χαχαχα!!

Η υπογραφη θα αλλαχτει αυριο Γιώργο.

Χιλια ευχαριστω παιδια, αλλα καντε και κανα σχολιο- προταση για καμια βελτιωση! Γιαυτο ανοιξα το θρεντ. :)

• Moderators
Δημοσ.

:P Ναι ναι αυριο κιολας!

Παντως να προσθεσω οτι μεσα στα Windows δεν εχω δει και καμια διαφορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...