sYn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σας Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να μεταφέρω δεδομένα απο κάποιο δισκάκι dvd προς το δισκό καθυστερεί υπερβολικά να τα μεταφέρει. Επίσης δεν μπορώ ουτε να γράψω dvd η cd ("Με βγάζει πάντα σφάλμα το nero). Πήγα στην διαχείρηση συσκευών στους ελεγκτές IDE κ είδα ότι ο τύπος μετάδοσης είναι pio ενώ απ οτι έχω ψάξει κ μαθα θα πρεπε να είναι ultra dma. Δοκίμασα να το μετατρέψω σε ultra dma. Απεγκατέστησα κ ξαναεγκατέστησα του ελεγκτές IDE αλλά τπτ αυτό παραμένει PIO . Τι προτείνεται για να λύσω το πρόβλημά μου? Ευχαριστώ
blackstar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 merikes protasis. 1) afairesi ton drivers ths nvdia / ati / via kai epistrofi stoys drives ths m$ (nai pezoun kalitera apo toys aloys) 2) afairesi daemon tool / alkool120% / genikos programata poy exoyn virtual drives. 3) des an exeis to incd h kapoio paromoio programa, 4) alagi kalodiotainias (an to drive eina kainourgio 8elei sigoyra 80 pini) 5) den apo to bios mipos einai ekei ry8mismeno se pio-mode Ayta ta liga mporo na skefto gia thn wra, kali epitrixia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.