Προς το περιεχόμενο

laptop backpack

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxnw laptot backpack, kati kopact. Oxi oloklhrh balitsa stin plath. Dustixos den exw brei kati axiologo stin elhniki agora akoma. Isos einai nwris ti na pw....

Exei kaneis sas kamia idea?

Δημοσ.

εγώ φίλε μετά απο πολύ ψάξιμό πρίν απο ένα χρόνο κατέληξα στην dicota.

την οποία την έιχα δεί μία μέρα στην πλάτη ενός xt600 και σταμάτησα και τον ρώτησα.

έψαχνα κάτι ουδέτερο μεγάλο και με καλό design . ( να μήν ήταν και πολύ φρουφρου )

ρίξε μία ματιά . είχα αυτή εν τω μεταξύ παρόλο που την ***σα με δικιά μου υπαιτιότητα οι άνθρωποι μου την αλλάξανε μέσα σε τρείς μέρες με αυτή λόγο έλειψης άμεσου αποθέματος ( έπρεπε να περιμένω 20 μέρες ) .

αυτό είναι το site της dicota . Είναι λίγο ακριβές αλλά αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίας δεκάρας.

αυτά .:-D

edit : η broker είναι και ψιλοαδιάβροχη ( δοκιμασμένο )

Δημοσ.

Sostos file, kai egw basika gia tin mhxanh tin thelw. Episis mia aporia, troei polu tarakounima stiin plath to ergaleio? Uparxei fobos katastrofhs?

kala den milame gia off-road diadromes ktl, gia na prolabo ta xaza sxolia....

Επισκέπτης
Δημοσ.

dicota και παλι dicota ειναι μια πολλυ καλη επιλογη που μπορει να κοστιζει κατι παραπανω αλλα σιγουρα αξιζουν στο λεω και απο προσωπικη εμπειρια.

Δημοσ.
Sostos file, kai egw basika gia tin mhxanh tin thelw. Episis mia aporia, troei polu tarakounima stiin plath to ergaleio? Uparxei fobos katastrofhs?

kala den milame gia off-road diadromes ktl, gia na prolabo ta xaza sxolia....

και σε αυτό το σημείο δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. στα ταξίδια δενω την τσάντα στην πίσω θέση οπότε τρώει ακόμα περισσότερο κούνημα και τράνταγμα ( endo σούζες και τέτοια ).

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός απο μία φορά που έσφειξα πολύ τα λάστιχα και αποτυπώθηκαν τα κουμπιά στην οθόνη :shock:.

Στην πλάτη δεν θα έχεις να έχεις ποτέ πρόβλημα . Εκτός του βάρους που πρέπει να το συνηθίσεις .

Δημοσ.

χεχεχε,

είμουν τυχερός γιατι έδωσαν δωρο backpack στην τελευτέα cisco expo :-)

ενας κολιτος έχει το backpack της DELL κει είναι και αυτό πολύ καλό :-)

υγ. την χρησιμοποιω σε ποδήλατο... και καμια φορά εκτος απο την επισημη δουλεια της (laptop) ... την εχω και για γενικης χρησης λ.χ. SuperMarket :-)

Γενικά βολέβει πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...