Προς το περιεχόμενο

Γνώμες συμβουλές ότι θέλετε E4300+EVGA 650i Ultra OC

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες :D δεν πέρασε η δεύτερη μέρα που έστησα το pc και λέω πως το ψιλό έσκισα :D θέλω να ρωτήσω

ποσο είναι η default τάση του 4300 ? και από θερμοκρασίες είναι καλά idle 43 και load 60 ( core temp ) με το block ψιλό πατημένο χαλια γιατί έχω ένα προβληματάκι που θα το διορθώσω σήμερα το βραδυ

από επίπεδα oc πως το βλέπετε να πηγαίνει ?

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=207841

βεβαια τώρα τον έχω στα 3,2Ghz και τις μνήμες μου ακόμα στα 800 και τεστάρω με Pi 3D Mark 06 και Orthos

και είναι σταθερότατο δεν βγάζει το παραμικρό και σιγά σιγά το ανεβάζω παραπάνω

η τωρινή τάση είναι στα 1,4 Volt είναι πολλά ?

και οποιος έχει κανένα hint για την EVGA 650η Ultra ας το ρίξει εδώ να δούμε τι θα βγάλουμε :D

και κάτι άκυρο τόση ώρα κοίταγα θερμοκρασία με το core temp το 0.95 και τώρα έβαλα το 0,94 και η θερμοκρασία είναι τραγικά διαφορετική πιο πιστεύουμε >?

το 95 μου λέει idle 43 και load 60

το 94 idle 27 και load 40

τι παίζει εδώ τώρα γιατί σκάλωσα

είμαι κάτω από υδρόψυξη πάντως

Δημοσ.

Vatos αν δεν κάνω λάθος ο 4300 έχει stock τάση 1.25V

Από εκεί και πέρα νομίζω με την υδρόψυξη, τα έχεις άνετα τα 3.5 όπου και τελικιάζει ο 4300, oπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι :wink:

Τώρα για το core temp, δεν ξέρω δεν απαντώ :sad:

Δημοσ.

τον έχω πάει και 3,7 :D αλλα τώρα με καεί πιο πολύ αυτό με το core temp γιατί σκάλωσα :( βεβαια το θερμομετρακι μου λέει 30 αλλα να ξέρω τι γίνετε γιατί λίγο μπερδεμένα πράματα βλέπω :D

οποτε αν έχει stock 1,25 με 1,4 που είμαι εγώ είμαι πολύ καλά έτσι νομίζω δηλαδή πρώτη φορα με C2D στα δικά μου χερια να του βγάλω τα ματια :D

will see τσέκαρε την υπογραφή θα αλλάζει μέρα με την μέρα το νούμερο μέχρι να δω που έινια max stable και αύριο που θα φτιάξω και το block μου βλέπουμε

για το core temp έχεις καμια είδες ?

Δημοσ.

Vatos δεν έχω ιδέα τι μπορεί να παίζει με το Core Temp δυστυχώς και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω δλδ :cry:

Περίμενε κάποιον πιο σχετικό με το θέμα toy Core Temp καλύτερα :wink:

:smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Όπα Vatos, ωραίος ρε συ, 3.5GHz 24/7 μια χαρά σε κόβω...:wink:

Και οι μνήμες τελικά πήγαν στα 1000 ε? Δλδ δεν φοράνε ProMos?

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται κάποιος να σπαταλήσει ένα κάρο χρήματα, για ένα καλό pc :wink: Μια 8800 του λείπει και μια χαρά θα είσαι :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

ναι ρε συ Γιώργο δεν ξέρω τι φοράνε πάντες πιάσανε 1000 με 2 Volt και τα stock timmings το pc σκοτώνει μπορώ να πω αλλα μια 8800 όπως λες την θέλει :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...