RaVeN__ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Γιατί δεν παίρνεις από mobo την Asus M2NPV-VM? Δεν είχα χρόνο να κοιτάξω πόσα θα κερδίσεις ή όχι βάζοντας ΑMD αντί για Intel. Μια φορά ο διπύρινος της AMD στα 2Ghz (ο κάθε πυρήνας εννοείται) είναι γύρω στα 65Ε. και 69 νομίζω κάνει αυτή η μητρική. Δεν ξέρω αν είναι ίδια τα λεφτά ή όχι αλλά 1ον) την έχω δουλέψει την παραπάνω μητρική και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (TV out, 6.1 sound, 4 SATA κλπ κλπ). Κι επίσης έχει και ενσωματωμένο NVIDIA GeForce 6150 για γραφικά που προσωπικά το προτιμώ απ το Intel 950 που έχει αυτή που έχεις βάλει.
ntopas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δε θέλω να βάλω amd (αν και έχω πάρει μέχρι τώρα 3) διότι οι amd καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια (85 watt) και σχεδόν όλοι οι φίλοι μου λένε να πάρω Intel..και καλά ότι είναι καλύτεροι (δεν έχω γνώμη) απλά φοβάμαι τη θερμοκρασία και το θορυβο...
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δε θέλω να βάλω amd (αν και έχω πάρει μέχρι τώρα 3) διότι οι amd καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια (85 watt) και σχεδόν όλοι οι φίλοι μου λένε να πάρω Intel..και καλά ότι είναι καλύτεροι (δεν έχω γνώμη) απλά φοβάμαι τη θερμοκρασία και το θορυβο... Intel να παρεις αυτο τον καιρο δεν αξιζει να παρεις amd οσο για τον σκληρο αν τελικα σκεφτεις να παρεις 80αρη θα συμφωνισω με τον george_o/c, oi wester digital ειναι πιο αθορυβοι αλλα οι seagate ειναι τρομερα αξιοπιστοι,παροτι δεν ειχα ποτε προβλημα με western digital που εχω>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.