Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Υπολογιστή (Βοήθεια από κάποιους πιο έμπειρους από μένα...)

ntopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω έναν υπολογιστή 'γραφείου' τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 400-450 ευρώ σκέφτομαι την παρακάτω σύνθεση..

Αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι κάποια σχόλια (μήπως είναι καλύτερα να αλλάξω κάτι..)

COOLERMASTER RC-331 ELITE 331 BLACK (SECC 0.8 , 12 mm fan)

HEROICHI WINDMILL 385W PRO RETAIL

INTEL CORE 2 DUO E4300 1.86 GHZ LGA775 - 800 FSB – BOX

2 x TWINMOS 512-667-TWI DIMM DDR2 CL5 512MB PC5300 (667MHZ)

(or 2 X 1Gb)

ASUS P5L-VM 1394 (is it has any problems with the 4300 processor? I've read also that it's noisy, but i think that it uses passive cooling..and that it can't power more than one case fans..but I couldn't figure out the truth..)

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ

NEC AD-7173S LABELFLASH SATA BULK BLACK

Ο σκληρός είναι τεράστιος για τα κείμενα κλπ που θέλω να χωράει αλλά τον έβαλα γιατί νομίζω ότι δεν κάνει πολύ θόρυβο και έχει την τεχνολγία NCQ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.
Θέλω να πάρω έναν υπολογιστή 'γραφείου' τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 400-450 ευρώ σκέφτομαι την παρακάτω σύνθεση..

Αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι κάποια σχόλια (μήπως είναι καλύτερα να αλλάξω κάτι..)

COOLERMASTER RC-331 ELITE 331 BLACK (SECC 0.8 , 12 mm fan)

HEROICHI WINDMILL 385W PRO RETAIL

INTEL CORE 2 DUO E4300 1.86 GHZ LGA775 - 800 FSB – BOX

2 x TWINMOS 512-667-TWI DIMM DDR2 CL5 512MB PC5300 (667MHZ)

(or 2 X 1Gb)

ASUS P5L-VM 1394 (is it has any problems with the 4300 processor? I've read also that it's noisy, but i think that it uses passive cooling..and that it can't power more than one case fans..but I couldn't figure out the truth..)

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ

NEC AD-7173S LABELFLASH SATA BULK BLACK

Ο σκληρός είναι τεράστιος για τα κείμενα κλπ που θέλω να χωράει αλλά τον έβαλα γιατί νομίζω ότι δεν κάνει πολύ θόρυβο και έχει την τεχνολγία NCQ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Koιτα να δεις φιλε αυτα που εχεις διαλεξει για ενα PC αποκλειστικα γραφειου ειναι οτι πρεπει.Με το μονο που μπορω να διαφωνισω ειναι ο σκληρος διοτι αφου τον θες μονο για κειμενα ειναι κατι παραπανω απο υπερβολικος! Στη θεση σου θα επερνα ενα 80αρη σκληρο για θεματα οικονομιας! Οσο για τον θορυβο δεν εχει πολυ διαφορα απο τον Barracuda που θες να παρεις το εχω δει το συγκεκριμενο! Ελπιζω να βοηθησα.:-D:-D:-D

Δημοσ.

για κάποιον σχετικά αθόρυβο-αξιόπιστο 80 άρη τι θα πρότεινες?

Η Mobo είναι καλή ή να βάλω καμιά άλλη?

Δημοσ.

καλό είναι για την δουλειά που τον θες, απλά θα σου πρότεινα άλλη μητρική, την p965 s3 ή s4, από gigabyte ή και asus... (αν βρεις)... αξίζει τα λεφτά της...

Δημοσ.

βασικά όταν λες ''γραφείου'', εννοείς και για δουλειά γραφείου?

έχει μεγάλη σημασια....

Δημοσ.

Δε θα βάλω..Τσιγκουνιά?Δε τι χρειάζεται νομίζω..

Το θέμα είναι στη μητρική δε ξέρω τι παίζει..και έβαλα μια σχεδόν στην τύχη με κριτήρια (να παίρνει 4 μνήμες, να έχει κάρτα γραφικών τώρα για wi-fi θα ήθελα να έχει αλλά νομίζω θα ξεφύγει στην τιμή..)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η μητρική σου, απλώς επειδή η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ήχου επειδή καταναλώνουν πόρους από το σύστημα, πήγαινε για 2G μνήμης αφού πλέον οι τιμές τους είναι τόσο κάτω που συμφέρουν ασυζητητί... :wink:

Δημοσ.

Κοίταξε ntopas, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με Seagate πιστεύω ότι αξίζουν γιατί και καλό όνομα έχουν και 5 χρόνια εγγύηση δίνουν σε σχέση με τα 3 της W/D :wink: - πάντως τη Δευτέρα θα παραγγείλω τον Seagate Barracuda, Τρίτη θα τον έχω θα postaro εντυπώσεις-...

Επίσης έχω ακούσει ότι οι W/D είναι γενικά πιο αθόρυβοι, αλλά επειδή η γνώμη είναι σαν την κωλ0τριπίδ@ (όλοι έχουν μία), δεν στο λέω με σιγουριά. Αν και στην τελική δεν νομίζω να σε ενοχλεί ο θόρυβος των δισκων μιας και κάνουν γενικά ελάχιστο θόρυβο. ΄

Οπότε πήγαινε για Seagate :wink:

Aπό αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα, και Seagate και W/D είναι κορυφαίες :grin:

Δημοσ.

Έγινε μάλλον θα τσιμπήσω τον SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ.

Θα είμαι άπληστος μεν ωραίος δε!(δεν είναι το pc για κατέβασμα μόνο για δουλειά γραφείου,οπότε βλέπω τον πατέρα μου να έχει 300Gb άδεια..(αλλά τι να κάνω θέλω να του βάλω καινούργιας τεχνολογίας NCQ..)

Για τη mobo καμιά άλλη γνώμη,κανα link του 'liopyr' δε μπόρεσα να τις βρω..

Δημοσ.

Για τη mobo καμιά άλλη γνώμη,κανα link του 'liopyr' δε μπόρεσα να τις βρω..

αφού δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming, πάρε όποια να'ναι από gigabyte ή asus.... ;)

Δημοσ.

πάρε την asus που λές, οι s3,s3,ds3,ds4 δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών -----> μεγαλύτερο συνολικό κόστος ------> δεν αξίζει...:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...