Προς το περιεχόμενο

Τιμη κιθαρας,site,help....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί με κάποιον που ξέρει ώστε να παίξει και να ακούσει τι ήχο βγάζει κάθε όργανο. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα ακουστική και όχι κλασική επειδή μ'αρέσει πιο πολύ ο ήχος της. Τέλος μη πάρεις κάτι που κοστίζει κάτω από 160ευρώ γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα είναι μάπα και θα απογοητευτείς. Τη λύση της μεταχειρισμένης κιθάρας τη σκέφτηκες;

Δημοσ.

Προτείνω για ξεκίνημα να πάρεις μία φτηνή κιθαρίτσα,να κάνεις το κέφι σου και αργότερα αν χρειαστείς κάτι καλύτερο το συζητάμε.Εξάλλου ότι και να πάρεις σήμερα αργότερα θα θέλεις κάτι άλλο.Η δική μου πρόταση (σαν 30 χρόνια μουσικός) είναι εδώ:

http://www.thomann.de/gr/thomann_classica_s.htm

Την πήρα δώρο στον ανηψιό μου και είναι μιά χαρά.Καμία σχέση με τις κιθάρες των 200 euro που πουλάνε στα εδώ μαγαζιά.

Θα χρειαστέις επίσης μία θήκη και ένα κουρδιστήρι + έξοδα αποστολής γύρω στα 120 euro.

Δημοσ.
εμενα με ενδιαφερει η κατηγορια 4/4 ετσι?

4/4 σημείναι full sized/πλήρους μεγέθους.Δηλ έχει το κανονικό μέγεθος.

επισης κλασσικη η ακουστικη?

Κλασσική για αρχή και μετά ό,τι θες.

ενας φιλος μου λεει να μην το σκεφτομαι καν και να παρω ακουστικη..δεν ξεκουρδιζεται ευκολα λεει, βγαζει πιο καθαρο και πιο δυνατο ηχο κτλ κτλ.

Η κιθάρα ξεκουρδίζεται με το παίξιμο.Δεν παίζει ρόλο το είδος.Εδώ και οι ηλεκτρικές κιθάρες που έχουν και locks,ξεκουρδίζονται.

πιστευω ομως εχω ορεξη να ξεκινησω απο το μηδεν...και αν μου αρεσει και τα καταφερω παιρνω μετα κατι πιο ακριβο..

Μόνος είναι πολύ δύσκολο να μάθεις να παίζεις σωστά.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ένας καθηγητής για ιδιαίτερο μάθημα ή ένα ωδείο είναι μονόδρομος στην αρχή τουλάχιστον.

για αρχη 100 ευρω πιστευω ειναι καλα..

Αν σκεφτείς πως ένα σετ χορδών έχει 30? περίπου,βγάλε μόνος τα συμπεράσματα...

Δημοσ.

paidia piga pira.."i bought my first real real six string...played it till my fingers bled..." opos leei kai o brian...den exoun matosei akamo alla pou tha paei kapoia stigmi...:-D..euxaristo gia tis simboules...pira tin thomann pou mou protine o filos verso...kai exo brei arketa mathimata sto net kai exo kai enan filo pou me boithaei...ksero oti den einai kali auti pou pira alla otan matho ligo tha pao sigoura na paro kati kalitero..euxaristo kai pali...

Ps: mou edose kai kati penes fender autos sto magazi kai to sima tous einai idio me auto tou nescafe..exoun ena foinika kai to fender einai se kiklo me grammatoseira tin idia...:-D:-D

Δημοσ.

Καλό ξεκίνημα horsepower και καλορίζικη.

Η κιθάρα είναι μιά χαρά,θα με θυμηθείς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι καθημερινό κούρδισμα γιά να κάτσουν οι χορδές.Σε 3-4 μέρες θα είναι οκ.

Δημοσ.
paidia piga pira.."i bought my first real real six string...played it till my fingers bled..." opos leei kai o brian...den exoun matosei akamo alla pou tha paei kapoia stigmi...:-D..euxaristo gia tis simboules...pira tin thomann pou mou protine o filos verso...kai exo brei arketa mathimata sto net kai exo kai enan filo pou me boithaei...ksero oti den einai kali auti pou pira alla otan matho ligo tha pao sigoura na paro kati kalitero..euxaristo kai pali...

Ps: mou edose kai kati penes fender autos sto magazi kai to sima tous einai idio me auto tou nescafe..exoun ena foinika kai to fender einai se kiklo me grammatoseira tin idia...:-D:-D

http://portal.kithara.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=261

κάνε και αυτά που λέει εδώ τώρα που είσαι στην αρχή και είναι αγύμναστοι οι μύες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...