Προς το περιεχόμενο

Τιμη κιθαρας,site,help....

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια..Λοιπον ψαχνω για μια κιθαρουλα για να ξεκινησω να μαθαινω....αλλα μετα απο λιγο search ειδα οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να βρεις κατι οντας ασχετος με αυτα..θελω να μου δωσετε τις συμβουλες σας..προτασεις για το τι να παρω και ποσο περιπου, κανα site ελληνικο (ή ξενο δεν πειραζει εκτος ομως του boxymusic) με τιμες...πηγα στον νακκα αλλα οι τιμες μου φανηκαν καπως τσιμπιμενες..ειναι οντως?

Δημοσ.

καλο μου φαινεται το site αλλα αν η κιθαρα κοστιζει 65ευρα ασα πουμε(να μην παρω και την πιο φτηνιαρικη που κανει 35..)δεν συμφερει να την παρω απο ελλαδα που τα εξοδα αποστολης θα ειναι σιγουρα πολυ λιγοτερα..βεβαια δεν ξερω αν η συγκεκριμενη υπαρχει ελλαδα και αν ναι ποσο κανει..αλλα 20 ευρω ειναι το ενα τριτο της τιμης της...

Δημοσ.

ρε συ μη δώσεις κάτω απο 100 ευρώ για κλασσική

θα τρίζει.

υπόψην δεν είμαι γνώστης, παίζω μόνο κάτι ακορντάκια αλλά αππο φίλους μου οιυ είναι στο χώρο αυτό έχω αποκομίσει. φθηνή = ταψί

σιγουρα έχουμε πολλούς εδώ με εμπειρία να σου απαντήσουν.

Δημοσ.

επισης κλασσικη η ακουστικη?ενας φιλος μου λεει να μην το σκεφτομαι καν και να παρω ακουστικη..δεν ξεκουρδιζεται ευκολα λεει, βγαζει πιο καθαρο και πιο δυνατο ηχο κτλ κτλ..καμια μαρκα να μου προτεινετε?

Δημοσ.

ρε συ να μαθω θελω...το μονο οργανο που εχω πιασει στην ζωη μου (:-D) ειναι μπουζουκι που πηγαινα στο δημοτικο και τωρα δεν θυμαμαι αν εχει 3 ή 15 χορδες...πιστευω ομως εχω ορεξη να ξεκινησω απο το μηδεν...και αν μου αρεσει και τα καταφερω παιρνω μετα κατι πιο ακριβο..για αρχη 100 ευρω πιστευω ειναι καλα..

Δημοσ.

ανάλογα τα γούστα

καθαρό ήχο βγάζουν οι όργανα και σκουπίδια βγάζουν οι οργανοπαίχτες να θυμάσαι :-)

edit: αυτά που πουλάνε στην αθήνα κάτω 100 ευρώ είναι ταψιά. του site μπορεί να είναι και καλές.

πάρε δεύτερη γνώμη μη ακούς εμένα

Δημοσ.
επισης κλασσικη η ακουστικη?ενας φιλος μου λεει να μην το σκεφτομαι καν και να παρω ακουστικη..δεν ξεκουρδιζεται ευκολα λεει, βγαζει πιο καθαρο και πιο δυνατο ηχο κτλ κτλ..καμια μαρκα να μου προτεινετε?

Κλασική ή ακουστική το ίδιο ξεκουρδίζονται όσο είναι καινούργιες και άπαιχτες.Σε 2-3 μέρες θα είναι οκ.Το τι ήχο θα βγάλεις εξαρτάται από σένα.Το θέμα είναι αν εσύ θέλεις να παίζεις με πένα ή με δάχτυλα?

Αποφάσισε και δω είμαστε....

Δημοσ.

Πάντως στο jumbo είχα δει μια κιθάρα με 20 e. πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις να μαθαίνεις και στην τελική, αν βαρεθείς, δεν θα τα κλαις τα χρηματά σου αργότερα.

Δημοσ.

eeee me daxtila tha protimousa...autes pou kanoun kato apo 100 euro den pisteuo na dialithoun meta apo ligo kairo etsi?

PS: oxi kai me 20 euro re si...an einai etsi pao pairno ena megalo tigani kai kollao xordes apo piso...

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo

Elpizo kapoia stigmi na paikso etsi(ououououououou sigoura)

fobero to palikari..

deite kai alla videakia tou...einai apisteutos...

Αν θές να παίξεις τέτοια προς θεού μην πάρεις κλασσική.

Αυτή εδώ η κυρία είναι το δικό μου πρότυπο για κλασσική κιθάρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...