KRITOLAOS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο site?εχει καλες τιμες σε αρωματα και καλλυντικα.ΚΛΙΚ ΕΔΩ.αξιζει να παραγγειλω?εκτος απο το ebay δεν εχω ψωνισει ποτε απο καπου αλλου γι'αυτο και ρωταω.μηπως ειναι απατη το site?Εμενα ενταξει μου φαινεται.
iNCubO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δεν το έχω ξανακούσει αυτό το κατάστημα αλλά η σελίδα δε μου πολυγεμίζει το μάτι..
Cristina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δεν έχω προσωπική εμπειρία από αυτό το site, αλλά το θυμάμαι από παλιά. Υποθέτω πως αν δεν ήταν έμπιστο δεν θα υπήρχε τόσα χρόνια. Ίσως όμως να μην σημαίνει και τίποτα αυτό. Έψαξα λίγο και βρήκα τα παρακάτω που ίσως σου φανούν χρήσιμα. Δύο καταστήματα στο E-bay που και τα 2 έχουν καλό feedback: strawberrynet_online strawberrynet01 Και κάποια reviews: http://www.epinions.com/content_350442589828 http://www.ciao.co.uk/Reviews/StrawberryNET__77113 Αν δεν καλύπτεσαι με αυτά, μπορείς να ψάξεις στο Google και ψάχνοντας λίγο στα αποτελέσματα, όλο και κάτι θα βρεις. Παράδειγμα αναζήτησης: strawberrynet.com+review
KRITOLAOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι κριτικες για το εν λογω site ειναι η του υψους η του βαθους.Δηλ πολυ καλες η πολυ κακες.Ετσι δεν με διευκολυνουν στο να το επιλεξω για τις αγορες μου.Εχετε να μου προτεινετε καποιο ευρωπαικο site για αγορες αρωματων και καλλυντικων(για την γυναικα μου) με καλες τιμες παντα σε σχεση με τις τιμες εδω στην Ελλαδα?
Nitrous18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 gia peite kana allo ebay store pou na stelnei sthn ellada
SATELLITE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 apo auto exo psonisei kai stelnei ellada http://stores.ebay.com/Perfume-To-Go-All-She-Wants_Fragrance-for-Men_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ1687427QQftidZ1QQtZkm
Nitrous18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο site?εχει καλες τιμες σε αρωματα και καλλυντικα.ΚΛΙΚ ΕΔΩ.αξιζει να παραγγειλω?εκτος απο το ebay δεν εχω ψωνισει ποτε απο καπου αλλου γι'αυτο και ρωταω.μηπως ειναι απατη το site?Εμενα ενταξει μου φαινεται. auto telika KRITOLAOS το δοκιμασες γιατι εχει πολυ καλες τιμες και δωρεαν μεταφορικα! αξιζει? παντως strawberrynet exei kai sto ebay opos λενε και τα αλλα παιδια
szaf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 εχω πάρει εγώ από το strawberrynet, μια χαρά όλα, καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά
Nitrous18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 alla apo oti diavaza ta stelnoun apo ameriki. me telonio ti ginetai pernaei ?
szaf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 alla apo oti diavaza ta stelnoun apo ameriki. me telonio ti ginetai pernaei ? από αμερική; νόμιζα ότι τα στέλνουν από hong kong. 41 ευρώ έκανε αυτό που πήρα, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τελωνείο..τώρα με μεγαλύτερα ποσά δεν ξέρω τι παίζει..
szaf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ok szaf na sou po i poiotita kali??? ναι don't worry..τουλάχιστον αυτό που πήρα έγω ήταν οκ..
flo1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ψωνισε αφοβα απο strawberrynet. δοκιμασμενο. δεν πληρωνεις τπτ παραπανω, ουτε φορους ουτε μεταφορικα, ακομα και 10Ε να παραγγειλεις. τα προιοντα αυθεντικα ειναι φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.