Προς το περιεχόμενο

online shopping site

KRITOLAOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο site?εχει καλες τιμες σε αρωματα και καλλυντικα.ΚΛΙΚ ΕΔΩ.αξιζει να παραγγειλω?εκτος απο το ebay δεν εχω ψωνισει ποτε απο καπου αλλου γι'αυτο και ρωταω.μηπως ειναι απατη το site?Εμενα ενταξει μου φαινεται.

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από αυτό το site, αλλά το θυμάμαι από παλιά.

Υποθέτω πως αν δεν ήταν έμπιστο δεν θα υπήρχε τόσα χρόνια.

Ίσως όμως να μην σημαίνει και τίποτα αυτό. blink.gif

Έψαξα λίγο και βρήκα τα παρακάτω που ίσως σου φανούν χρήσιμα.

Δύο καταστήματα στο E-bay που και τα 2 έχουν καλό feedback:

Και κάποια reviews:

Αν δεν καλύπτεσαι με αυτά, μπορείς να ψάξεις στο Google και ψάχνοντας λίγο στα αποτελέσματα, όλο και κάτι θα βρεις.

Παράδειγμα αναζήτησης:

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι κριτικες για το εν λογω site ειναι η του υψους η του βαθους.Δηλ πολυ καλες η πολυ κακες.Ετσι δεν με διευκολυνουν στο να το επιλεξω για τις αγορες μου.Εχετε να μου προτεινετε καποιο ευρωπαικο site για αγορες αρωματων και καλλυντικων(για την γυναικα μου) με καλες τιμες παντα σε σχεση με τις τιμες εδω στην Ελλαδα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο site?εχει καλες τιμες σε αρωματα και καλλυντικα.ΚΛΙΚ ΕΔΩ.αξιζει να παραγγειλω?εκτος απο το ebay δεν εχω ψωνισει ποτε απο καπου αλλου γι'αυτο και ρωταω.μηπως ειναι απατη το site?Εμενα ενταξει μου φαινεται.

auto telika KRITOLAOS το δοκιμασες γιατι εχει πολυ καλες τιμες και δωρεαν μεταφορικα! αξιζει?

παντως strawberrynet exei kai sto ebay opos λενε και τα αλλα παιδια

Δημοσ.
alla apo oti diavaza ta stelnoun apo ameriki. me telonio ti ginetai pernaei ?

από αμερική; νόμιζα ότι τα στέλνουν από hong kong. 41 ευρώ έκανε αυτό που πήρα, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τελωνείο..τώρα με μεγαλύτερα ποσά δεν ξέρω τι παίζει..

Δημοσ.

ψωνισε αφοβα απο strawberrynet.

δοκιμασμενο. δεν πληρωνεις τπτ παραπανω, ουτε φορους ουτε μεταφορικα, ακομα και 10Ε να παραγγειλεις.

τα προιοντα αυθεντικα ειναι φυσικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...