Προς το περιεχόμενο

msn e-mail watch by firefox

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς να βάλεις τον firefox προκαθορισμένο πρόγραμμά για το internet αντι για τον IE. Ψάξε στις ιδιότητες του firefox. Προσωπικά δεν το έχω κάνει αλλά θυμάμαι ότι όταν πρωτοέβαλα τον firefox μου έκανε αυτή την ερώτηση και εγώ του είπα όχι.

Δημοσ.

κοίτα... με αυτόν τον τρόπο, και καλά ποιός είναι ο default browser, πετυχαίνει σίγουρα για τα λινκ που σου στέλνει κάποιος με chat... δηλαδή θα ανοίγουν πάντα με αυτόν της επιλόγης σου... Τώρα, όταν ζητάς να δείς το Inbox σου, λογικά το msn κάνει απλώς τα δικά του και σε πηγαίνει με ie και ίσως δεν αφήνουν κάτι διαφορετικό....

Δημοσ.

επειδή το msn messenger είναι της microsoft (MicroSoft Network Messenger), όταν πατάς πάνω στο link για το inbox σου, σου το βγάζει με I.E. ΠΑΝΤΑ.

Όταν είμαι σε windows (σπάνια πλέον :P) και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με σένα, και μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω νέο email, πολύ απλά ανοίγω FireFox, πατάω το Booκmark του hotmail που έχω στο bookmark toolbar του FF, και απλά κάνω login :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με mailman.Απλως διαγραψτε απο το toolbar που εγκαθιστα στον firefox αυτα που ενοχλουν.Απο εκει εχω τρεις email client οπως το βλεπετε.Τον Amazon δεν το χρησιμοποιω.

post-8111-129062950255_thumb.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εδω και λιγες μερες οταν παταω απο το εικονιδιο του msn να ανοιξει το inbox ανοιγει ενα παραθυρο του IE το οποιο μενει κενο και μετα ανοιγει το firefox οπου πρεπει να βαλω το password για να μπει στο inbox

Πριν ανοιγε μονο ο IE και πηγαινε κατευθειαν στο inbox χωρις να πρεπει να κανω login

Πως φτιαχνεται αυτο αυτο το πραγμα?

Δημοσ.

Paidia vrhka th lysh! Epsaxna kai egw na vrw tropo!

Tha pate sto http://www.stuffplug.com/ kai tha katevasete ayto to progrmmataki. Einai prostheto tou msn. Apla egatasthste to anoixte ta options tou kai valte na anoigei to e-mail me ton proepilegmeno browser sas. Prepei Vevaia prota na exete orisei os proepilegmeno ton forefox...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...