Προς το περιεχόμενο

Αφαιρεση Ανεμιστηρα σε Επεξεργαστη

olvios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντος δεν νομίζω πως πρέπει να το πολυεμπιστευτέις το everest γιατί εμένα μου λεει θερμοκρασιες 24, 16, 4, 39,....ότι θες αλλάζοντας μόνο του(fast update) και χρησιμοποιώ a/c

Δημοσ.

Οτι και να κάνεις μάλλον η ψήκτρα του είναι μικρή σχετικά. Αν μπορεσεις να βάλεις μεγαλύτερο ανεμιστήρα κάντο, αλλοιος πάρε μια καινουρια να τελειώνεις.

Δημοσ.

Αν είναι με ανεμιστήρα, πρέπει επειγόντως να τον αλλάξεις. Και σε καμία περίπτωση μην τον βγάλεις και ανάψεις το pc.

Δημοσ.

60 ειναι με το ανεμηστηρι και τρεχω μοζιλα και μεντια πλεηερ στο PC χωρις κουτι.και 4327 στροφες

Δημοσ.

gia na katalaveis,to protimotero einai na exeis anemisthra xwris pshktra(kai oxi to anti8eto).

to na sou kaei pali den to 8ewrw to pio pi8ano(an kai to mono pou kserw apo athlon einai h paleioterh kakh tous fhmh peri 8ermokrasiwn),alla sigoura den 8a mporeseis kai na ton doulepseis kanonika(kollhmata as poume 8a einai to pio pi8ano).

opws sou eipan ta paidia,an to 8ema sou einai o 8oryvos,pare ena silent fan.

Δημοσ.

Mια που αναφερθηκαν τοσο πολυ οι AMD να ρωτησω και γω κατι!

Εχω 64x 3800+ socket AM2

και μενα ανεβαζει τοσο μεγαλη θερμοκρασια?Τωρα που ειναι καλοκαιρι και το εχω ολη μερα ανοιχτο το pc στην γωνια του δωματιου χωρις ανεμιστηρες το κουτι

και με μανισια ψυκτρα παιζει να μου μεινει στο χερι?

Δημοσ.

χαλαρωστε ολοι ρε!εχετε βγαλει τους amd φουρνους!olvios και με μια παθητικη ψυξη δεν θα παθει τπτ(thermaltake sonic tower πχ).και Intel να βαλεις παλι χωρις ψυκτρα θα κολλησει.thanos182 δεν θα παθει ΤΙΠΟΤΑ το pc σου αρκει να κανει μια ικανοποιητικη ανακυκλωση του αερα οχι για τον επεξεργαστη αλλα για τα υπολοιπα υποσυστηματα!!!!

Δημοσ.

An o XP2000+ einai o palios (Palomino?) tote einai ontos apo tous megalyterous fourniskous.... Se kouti tha xtypage 65C :evil:

Kai nai xoris katholou fan, akomi kai me "pyrgolyseis", o 2000 tha kaei (+75C), an eisai na to pame stoixima :mrgreen:

Opote i to afineis etsi, i pas gia Zalmanolysi, i ....

Δημοσ.

Εγω παντως εχω αυτη στη CPU της υπογραφης μου και πριν κανω O/C ολα ηταν μια χαρα.Δεν θυμαμαι ακριβως θερμοκρασιες ομως...Μολις τον clockαρα λογικο ηταν να χρειαζεται κατι παραπανω οποτε εβαλα ενα 12 ανεμιστηρα πανω και ειμαι κομπλε.

Δημοσ.

Ακου να δεις τι θα κανεις Olvos. Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του θα βγάλεις τον ανεμηστήρα και θα το βάλεις να τρέξει ενα PC mark 03. Αμα καει κερδίζουμε εμείς που σου λέμε να μην τον βγάλεις. Αμα αντέξει κερδίζουμ οι αλλοι. Ετσι θα σου λυθεί και εσένα η απορία. Να εχεις και κάμερα για να είναι εγκυρο το (crash) test.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...