thewrongguy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Eδώ και κάποιες μέρες ο Ιντερνετ Explorer δε μου εμφανίζει καμια σελίδα. Με το Mozilla πάλι σερφάρω κανονικά. Έχω σκανάρει με 2 αντιικά, έχω σβήσει προσωρινά αρχεία, τίποτα. Στη διερεύνηση από τα Windows μου δείχνει ότι ο Εxplorer δεν αναγνωρίζει τη σύνδεση μου . Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω;
elpidakprn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Eδώ και κάποιες μέρες ο Ιντερνετ Explorer δε μου εμφανίζει καμια σελίδα. Με το Mozilla πάλι σερφάρω κανονικά. Έχω σκανάρει με 2 αντιικά, έχω σβήσει προσωρινά αρχεία, τίποτα. Στη διερεύνηση από τα Windows μου δείχνει ότι ο Εxplorer δεν αναγνωρίζει τη σύνδεση μου . Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω; το προβλημα το αντιμετωπισα πριν 2 εβδομαδες.... δεν ανοιγε τιποτα.! αγορασα το kaspersky για ιους, τους οποιους τους βρηκε και τους διεγραψε ολους!!!!το προβλημα μου τελειωσε:-D:-D ειναι γυρω στα 30ευρω η λυση. το συγκεκριμενο προγραμμα σου εντοπιζει απο τον πιο παλιο ιο μεχρι και τον πιο μεταλλαγμενο (καινουργιο). το προγραμμα αυτο παιρνει και αναβαθμιση για να αντιμετωπιζει τους μεταλλαγμενους οπως προαναφερα ιους και τους hacker.
thewrongguy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο. Όταν απενεργοποιώ το Κασπέρσκι, ο Explorer παίζει μια χαρά. όταν είναι ανοιχτό το αντιικό, τίποτα. Λέτε να είναι κάτι στις ρυθμίσεις του Κασπέρσκι;
GiannisMetal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο. Όταν απενεργοποιώ το Κασπέρσκι, ο Explorer παίζει μια χαρά. όταν είναι ανοιχτό το αντιικό, τίποτα. Λέτε να είναι κάτι στις ρυθμίσεις του Κασπέρσκι; είναι κάτι παραπάνω από προφανές.
elpidakprn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο. Όταν απενεργοποιώ το Κασπέρσκι, ο Explorer παίζει μια χαρά. όταν είναι ανοιχτό το αντιικό, τίποτα. Λέτε να είναι κάτι στις ρυθμίσεις του Κασπέρσκι; το kaspersky πρεπει να ειναι μονιμα ανοιχτο,ξανα περασε το, :-D:-D αν εχεις το αυθεντικο ειναι μονο για τρεις φορες....οποτε κανε προσεχτικα βηματα!
thewrongguy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Το ξαναπέρασα ρε παιδιά αλλά τίποτα!! HELP pls!!!!
antonisid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μήπως έχεις Firewall??Δε πάει αλλού το μυαλό μου..
thewrongguy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Έχω το τείχος προστασίας των Windows όπως το είχα πάντα. Δεν έχω αλλάξει κάτι σε αυτό.
kostasSTi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κατ'αρχήν, γιατί σε απασχολεί το αν δουλεύει ο explorer? Έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει μπροστά στο firefox. Από κει και πέρα, ή έχει firewall το kaspersky, ή λόγω λάθους ρύθμισής του σου κόβει τον explorer. Κι επειδή το antivirus είναι πιο σημακτικό από τον explorer, αν είναι να δουλεύει ένα από τα δύο ας μη δουλέψει ποτέ ο explorer...
thewrongguy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Θέλω να έχω και τον Εξπλόρερ ώστε αν φάει κανένα κόλλημα ο Φάιρφοξ να έχω μια καβάντζα. Τελικά τον εμποδίζει το Firewall toy Kaspersky. Ξέρει κανείς αν πειράζει αν το βάλω στο Low?
headbanger Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 μα είναι δυνατόν εν έτη 2007 να χρησιμοποιούμε explorer "επειδή έτσι μάθαμε?" firefox/opera/mozilla να κάνεις την δουλειά σου και με μεγαλήτερη ασφάλεια. και καλό θα ήταν να μην το βάλεις στο low σαν protection . απλά στις ρυθμήσεις του firewall να επιτρέψεις τον IE. ... αν θες
danaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχεις 2 firewall ενεργοποιημένα ταυτόχρονα. Αφού έχεις on το kaspersky, να απενεργοποιήσεις το firewall των windows... Δύο firewalls μαζί δε γίνεται... Αυτό το ξέρουν όλοι...
danaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Καμία σχέση... Απενεργοποίησες το windows firewall? Μάλλον το έλυσες το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.