Προς το περιεχόμενο

Help gia mobo am2

takass.s_9_days

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε ποιο mobo πιστευεται ειναι καλυτερο.

asus crosshsair ή asus m2r32-mvp??:confused:εχω ηδη τον 6000+να καθεται στο γραφειο μου κ 2gb ddr2 g.skill με χρονισμους 4-4-3-5.H gpu ειναι η x1950pro 256mb κ σκεφτομαι να παρω αλλη μια για crossfire αλλα με 512mb.Πια απο τις 2 ειναι καλυτερη σε oc?αν κ δεν περιμενω τρελα πραγματα με τον 6000+. Περιμενω αποψεις.Ευχαριστω :mrgreen:

Δημοσ.

Κοίταξε παρόλο που η Crosshair, έχει καλύτερο σύστημα ψύξης η M2R32-MVP έχει το καλύτερο chipset ATI CrossFire Xpress 3200, που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για crossfire.... Αν και δεν νομίζω να σου χρειαστεί, αφού αν θες καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά πούλα την 1950pro, και με τα έξτρα λεφτά που θα έδινες για τη δεύτερη πάρε μια 8800GTS, άσε που η 8800 καίει λιγότερα από 2 X1950Pro. Με το σκεπτικό αυτό προτίμησε την Crosshair.

Αν όμως επιμένεις στο Crossfire :razz:, τότε πάρε την M2R32-MVP

Αυτά από εμένα :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω σε socket 939 στον 4200+ την zalman 9500 led.

1ον χωραει στο crosshair??

2ον μπαινει σε socket am2??? sorry αν γινομαι σπασικλας απλα εχω πανω απο μηνα που ψαχνω mobo δεν μπορω αλλο ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Τι εννείς χωράει? Φυσικά και χωράει...

Τώρα για το αν μπαίνει σε ΑΜ2 αν έχεις αυτήν την έκδοση ξέχνα το. Έχει βγάλει βέβαια η Zalman και 9500 που μπαίνει σε ΑΜ2, αλλά κοστίζει 41ε και αχρηστεύεις την δικιά σου. Δεν είμαι σίγουρος ρώτα ίσως γίνεται με κάποιο ανταπτοράκι να προσαρμόσεις την 9500 s939, στο ΑΜ2. Ρώτα το....

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι για crossfire, τότε η m2r32 είναι μονόδρομος. Αλλά θα σου πρότεινα κι εγώ (και αφού θες μηχάνημα για hardcore gaming) να στείλεις την 1950 και να χτυπήσεις (αρχικά) μια 8800 (και στο μέλλον άλλη μια), πράγμα που σε οδηγεί στο Crosshair (αφού υποστηρίζει SLI).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...