Προς το περιεχόμενο

i megaliteri patata games pu exete pexi..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Warz, ειχα μπει για 2 μερες με beta key και πραγματικα γελουσα μονος μου με αυτα που εβλεπα :P

Ακομα και τωρα οταν δεν ειμαι καλα βαζω ενα stream με warz και φτιαχνομαι!

Δημοσ.

Πιστεύω είναι δύσκολο πλέον να παίξουμε παιχνίδι που να είναι πραγματικά πατάτα.

Με τόση πληροφόρηση που έχουμε στην διάθεσή μας για οποιοδήποτε παιχνίδι, ξέρουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τί να περιμένουμε.

Πιό πολύ στις μέρες μας έχουμε απογοήτευση από κάποιο παιχνίδι.

Εξαιρούνται κάποιες τρανταχτές εξαιρέσεις, όπως το Aliens: Colonial Marines, το WarZ etc

ίσως να αλλάζαμε τον τίτλο σε "Ποιά games σας απογοήτευσαν πολύ?"

• Like 2
Δημοσ.

24: The Game στο PS2. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου. Σε αυτή τη γενιά δεν έχω παίξει κάτι πραγματικά πατάτα, κυρίως για αυτό που λέει ο Πάνθηρας. Θα μπορούσα να πω κάμποσες βλακείες που δοκίμασα στο Wii κατά καιρούς, αλλά θα ήταν cheat, γιατί δεν τις έπαιξα πάνω από 20 λεπτά. 

Από απογοητεύσεις όμως είχα αρκετές. Heavy Rain και MGS 4 πρώτες και καλύτερες.

Δημοσ.

Supreme Commander 2

τα μόνα 25 ευρώ στη ζωή μου που ένιωσα ότι τα πέταξα τσάμπα. Το παιχνίδι έφαγε unistall κυ-ρι-ο-λε-κτι-κά αμέσως μετά το πρώτο τρέξιμο. Απλά δεν πίστευα στα μάτια μου ότι ήταν η συνέχεια του κλασσικού Supreme Commander. Ανατριχιάζω και μόνο που το θυμάμαι  :fear:

Δημοσ.

Crysis 1, call of duty μετα το 1,2 ολα τα αλλα μεγαλες πατατες και στο single και στο multi, Aliens colonial marines αν θυμαμαι καλα τον τιτλο ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατατα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...