primitiveart Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το χειρότερο game που έχω παίξει ποτέ δίχως δεύτερη σκέψη είναι το Mission Humanity, τελείως μα τελείως πατάτα rts....
Gantalf_4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Supreme Commander, ISS3, και οτι εχει πει ο Angry Video Game Nerd
red7genius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 SpongeBob Squarepants : Battle for Bikini Bottom gia PC ΑΠΑΙΣΙΟ
ilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αντικατέστησε το 'όλα' με την φράση 'τα περισσότερα' και παίξε το Chronicles of Riddick:Escape from Butcher Bay για να καταλάβεις το γιατί... Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο το Riddick EFBB ήταν απο τα πιο under-rated παιχνίδια της χρονιάς σε σχέση με άλλα over-hyped (π.χ. Doom 3) που δεν το αξίζανε. ΑΛΛΑ δεν είναι movie franchise - είναι απλώς βασισμένο στο saga του riddick και όχι στο pitch black (πολύ καλό) ή την δεύτερη μουφοταινία. antonisid το fahrenheit δεν το έχω δει. Όλα τα υπόλοιπα (π.χ. BS3-4) ήταν κατώτερα των prequels. Και προφανώς τα Syberia ΔΕΝ είναι action adventure-LOL. P.S. Το μόνο action-adventure που έλεγε λίγο (σαν interactive movie) ήταν το Longest Journey 2 αν σου άρεσε το story. Περιμένω το ΘΕΣΕΙΣ...
status Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 pitfall sto atari 2600 ti moufa thee mou :PPP to mono games poy mphkan k bgikan sto pc mou kiriolektika (krima to bandwidth gia na to feri o mparmpas) Stalker kai Street Legal
proton Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 to xeirotero game pou exw pai3ei htan to NFS Carbon. Kammia epafh me olh th seira. xeirotero kai apo to prwto ths seira ayths. Asxhmo gameplay kai AI kai den prosfere tipota perissotero apo to Most Wanted. Na pros8esw kai th mikrh diarkeia (molis 2 meres synthrhtikou paixnidiou gia na termatistei) nfs Most wanted - PC mporei na exeis kai dikio. apla na sou pw pws h seira NFS pera apo tous agwnes (kai ta "ftia3imata" stis teleftaies ekdoseis) eixe kai to stoixeio tou kynhghtou me tous mpatsous to opoio htan ola ta lefta. Mporei h diafora na egine me ta Undrground 1+2 pou pros8etan to stoixeio ths anava8mishs tou autokinitou alla NFS xwris astynomia einai san faghto xwris alati. Exw pai3ei olh th seira kai mporw na pw pws to kalytero olwn htan to Most Wanted pou ta perieixe ola (agwnes, anava8miseis, megalos va8mos dyskolias, megalh diarkeia).
SOADNICK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 nfs Most wanted - PC Βλεπω την ειχες μυρισει απο νωρις την πατατα που θα εβγαινε το '12. Gj
ADHD Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Προσφατα το the walking dead survival instincts, απαισιο πραγματικα..
Greygore Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Βλεπω την ειχες μυρισει απο νωρις την πατατα που θα εβγαινε το '12. Gj Νομίζω υπήρχε και NFS: Most Wanted που κυκλοφόρησε το 2005 .
SOADNICK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Νομίζω υπήρχε και NFS: Most Wanted που κυκλοφόρησε το 2005 . id90676_GoldShovel_Presenting_Texas.jpg Ναι αλλα δεν ηταν πατατα ουτε γι αστειο δηλαδη. Ευχαριστω την μαμα μου, τον μπαμπα μου, και ολους οσους μου συμπαρασταθηκαν ενω εγω εσκαβα 3
Stavrakas13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλά ούτε τα άλλα που λένε είναι πατάτες κατά 95% αλλά οι γνώμες είναι γνώμες...
Tobajara Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όταν μιλάμε για το Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (το remake, για όσους δεν ξέρουν) δεν υπάρχει υποκειμενικότητα. Το παιχνίδι ήταν οικτρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα