Shocker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 FIFA??Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Το χειρότερο μου είναι :Stronhold Crusaider Τραγικό strategy!!!! Εσυ κ εαν είσαι υπερβολικος,τι λες ρε? Το stronghold crusader είναι ένα απο τα καλυτερα strategy όλων των εποχων! Μην ακουω βλακειες...:evil: Βεβαια απαιτει δεξιοτεχνια,ταχυτητα κ εξυπναδα !!!
tdm900 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 FIFA, HALO 2. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά για τι μιλάμε εδώ!
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μάλλον δεν κατάλαβες καλά για τι μιλάμε εδώ! Όχι.... πολύ καλά κατάλαβε.
antonisid Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 3) Όλα τα "action" adventures Μάλλον δε σ'αρέσει το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού..Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι δε γίνεται να'ναι όλα χάλια,ίσα ίσα που υπάρχουν παιχνιδάρες και θ'αναφέρω 2 που μου ρχονται στο μυαλό...Syberia1,Fahrenheit...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1) Όλα τα movie franchises Αντικατέστησε το 'όλα' με την φράση 'τα περισσότερα' και παίξε το Chronicles of Riddick:Escape from Butcher Bay για να καταλάβεις το γιατί...
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μάλλον δε σ'αρέσει το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού..Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι δε γίνεται να'ναι όλα χάλια,ίσα ίσα που υπάρχουν παιχνιδάρες και θ'αναφέρω 2 που μου ρχονται στο μυαλό...Syberia1,Fahrenheit... Το syberia δεν είναι action adventure. Εκτός και αν το αποκαλούν έτσι για μαρκετίστικους λόγους.
v-tidus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το syberia δεν είναι action adventure. Εκτός και αν το αποκαλούν έτσι για μαρκετίστικους λόγους. Σωστός. Όσον αφορά εμένα το χειρότερο που έχω παίξει είναι το Messiah. Tρελή μούφα κατά τη γνώμη μου.
winmik2kx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αντικατέστησε το 'όλα' με την φράση 'τα περισσότερα' και παίξε το Chronicles of Riddick:Escape from Butcher Bay για να καταλάβεις το γιατί... Και μη ξεχνάμε το θρυλικό goldeneye 007 για n64... 1
Jos3ph Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Χειρότερη πατάτα κατ' εμέ ... Dune 2000 ... Αποτυχημένη προσπάθεια για 3D strategy ... ( ήταν ΠΟΛΥ νωρίς )
everfrost Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά είναι υποκειμενικό αυτό που λέτε: "η μεγαλύτερη πατάτα.." δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια παιχνίδια..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γι'αυτό λέει ο καθένας αυτό που θεωρούσε πατάτα.
antonisid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εσυ κ εαν είσαι υπερβολικος,τι λες ρε?Το stronghold crusader είναι ένα απο τα καλυτερα strategy όλων των εποχων! Μην ακουω βλακειες...:evil: Βεβαια απαιτει δεξιοτεχνια,ταχυτητα κ εξυπναδα !!! Αν είναι αυτό απ'τα καλύτερα strategy ολων των εποχών τότε το Age of Empires,Age of Mythology,Red alert,Generals,Medieval total war τι είναι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα