georgepre10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παιδια άνοιξα αυτό το θέμα για να με βοηθάτε με όσα προβλήματα έχω με το linux αν θέλετε. στην αρχή είχα πρόβλημα με τα partitions. τελικά το έφτιαξα. τωρα κάτι άλλο. θέλω να βάλω αρχεία στον σκληρό και δεν μπορώ!! μου λέει ότι πρέπει να μπω ως root. πως γίνεται αυτό? (αλήθεια το startx που είναι?) ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 όταν λες στο σκληρό, εννοείς στο partition που έχεις τα ubuntu? ή μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα εγώ εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=196178 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 file egkatatestisa to ntfs-3g. tora? (ontos exo to idio provlima) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Βασικά αφού εγκατέστησες το ntfs-3g από το Synaptic package manager, τώρα αυτό που μένει να κάνεις είναι να πας Applications-->add/remove, πάνω δεξιά να επιλέξεις "show: All available applications", κάνε searh "ntfs", κάνε install το "NTFS Configuration Tool", κάνε run το NTFS configuration tool από Applications-->System Tools-->NTFS conf. tool, enable write support, κάνε reboot, και λογικά θα είσαι fixed cheers 8-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 marloscs euxaristo para poli gia tis apantiseis! ola einai ok tora! me tin karta tileorasis ti tha kano? einai gadmei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εδώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... κι εγώ έχω μία TV card Pinacle, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη μ' αυτήν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 μου φενετε πρεπει να βαλεις το myth tv υποστιρίζει παρα πολλες κάρτες τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 παιδιά πως εγκαταστώ προγράμματα .tar.gz.tar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1558633&postcount=13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το myth tv βάλτο απο τα repos ανοίγοντας το synaptic και βάζοντας αναζήτηση mythtv μην προσπαθήσεις να το εγκαταστήσεις μόνος σου γιατι έχει πάρα πολλες εξαρτήσεις και δεν θα τα καταφέρεις.Αν δεν το βρίσκεις στο synaptic πες μας να σου φτιάξουμε το source.list σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 to evala to mythtv. tora ti simplirono stis rithmiseis? ekei pou leei database type, localhost kai alla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 padia provlima. piga na anoikso to pc kai kathos bootarei me paei se mia mauri othoni kai meta mou leei oti o skliros diskos sda1 exei provlima kai leei kati gia root. leei na valo ton kodiko root i na patiso control+d. patao ton kodiko alla den emfanizei tpt, san na min exo patisei tpt. ti einai auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 gia tin akriveia grafei: an automatic system file check(fsck) of the root filesystem failed a manual fsck must be performed and then the system restarted to kanei se maintenance mode kai mou leei give root password for maintenance or press Control-D to continue grafo sto pliktrologio alla dn emfanizei tpt stin othoni san na min exo patisei tpt...kserei kanis ti epathe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepre10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 to proto minima pou mou ebgale stin arxi pou ekane to check itan auto: duplicate or bad block in use --------- vazo telika ton kodiko kai mou leei oti den vriskei tis entoles groups,lesspipe,the. meta mou leei oti to programa apt-get dn exei egkatastathei kai oti mporis na to egkatastiseis patontas apt-get install apt grafo tin entoli kai mou emfanizei pali oti dn vriskei to programa.meta mou exei na grapso se mia seira pou leei pio prin root@giorgos-desktop:~# tora ti kano? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 fsck /dev/sda1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.