Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καρτα γραφικών Geforce 7600 GS

zoocra77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την 7600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!Μόλις ανοίξω το pc Τα γραφικά είναι τέλοια!Αλλα μόλις πατήσω το κουμπί των windows από το πληκτρολόγιο για να βγω στην επιφάνεια εργασείας τα γραφικά χαλάνε,κάτι μαύρα πράγματα κυκλοφορουν δεξιά και αριστερά!!!!Έχω βάλλει τα τελευταία drivers καθώς τα έχω κανει και reinstall.Ζητώ βοήθεια,ότι ξέρετε θα είναι χρήσιμο!Σορυ για το μεγάλο Ποστ!!!

Δέιτε ένα παράδειγμα:

wowscrnshot060707200144jb7.th.jpg

Δημοσ.

Αυτο στο κανει και σε αλλα παιχνιδια ?? το εχεις δοκιμασει??

Αν εχει ανεμιστηρακι τσεκαρε το αν δουλευει σωστα ....

Στο κανει μονο στην περιπτωση που αναφερεις ....ενω αν παιζεις παραδειγμα για 1-2 ωρες και δεν βγεις στο desktop δεν στο κανει ??

Δημοσ.

Ναι μου το κάνει και με το carbon,το oblivion(στο oblivion μου το κανει σχεδόν από την αρχή)!Δεν το χω δοκιμάσει και σε πολλά άλλα παιχνίδια αφού η κάρτα είναι καινούργιαΕπίσης αν παίζω για συνεχόμενα χωρις να βγω στο dekstop για κανα 2ωρο,μου το κάνει!

Να σου πω και για το σύστημα μου εχω P4 2,53, 1g ram και τροφοδοτικό 400 αρι

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα και την Asus N6600 και μου κάνει το ίδιο!Οπότε μάλλον δεν φταίει η κάρτα!Εντωμεταξύ εκανα uninstall κια install τους drivers και στη διαχείριση συσκευών λέει ότι έχω την 7600 gs!Μήπως φταίνε οι drivers?ή καμιά μητρική?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...