Προς το περιεχόμενο

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

tahwnwhontra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπέροχο! Νομίζω πως πρέπει να συγγράψεις ένα δοκίμιο επί της ακούσιας πρόκλησης σεξουαλικού ερεθίσματος!

Έχεις και 3 μέρες διακοπές από το φόρουμ για να μην αποσπάσαι.

Τουλάχιστον μπορεί να μάθει και κάτι για τον γυναικείο οργασμό κάποιος γνωστός άγνωστος.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω εχω την εντυπωση οτι πολλες γυναικες ειναι επικινδυνες οδηγες, λολ οδηγοι.

Τεσσερα χρονια οδηγω πλεον (καλα αλλοι οδηγουν 20 δε το λεω για εντυπωσιασμο) και εχω τις χειροτερες εντυπωσεις απο την οδηγηση πολλων γυναικων :?

Κανουν τα πιο περιεργα - κουφα κυριως ισως για αυτο καθε τρακαρισμα που θυμαμαι να ειναι απο γυναικα. Πριν κανα μηνα περιπου περιμεναμε ολοι στο φαναρι σε δρομο διπλης κυκλοφοριας, μια βγαινει απο την ουρα μ ε το τζιπακι της και εκατσε διπλα στην ουρα. Ε το πρωτο αυτοκινητο που ηρθε απο τη γωνια επεσε πανω της. Ε λολ. :?

Ισως οτι δεν εχουν καμια εξοικιωση με το αυτοκινητο ωσπου να οδηγησουν ευθυνεται για αυτο (ενω λιγο πολυ τα αγορια ασχολουνται μονα τους, ή τα βαζει ο πατερας να οδηγησουν και λιγο πολυ βλεπουν τι παει να πει αυτοκινητο)

Δημοσ.

Καμια γυναικα δεν ειναι επικινδυνη...

Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα. Πολυ απλα στις γυναικες εχει βγει το ονομα του κακου οδηγου και αμα σου βγει... αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Πριν κανα μηνα περιπου περιμεναμε ολοι στο φαναρι σε δρομο διπλης κυκλοφοριας, μια βγαινει απο την ουρα μ ε το τζιπακι της και εκατσε διπλα στην ουρα. Ε το πρωτο αυτοκινητο που ηρθε απο τη γωνια επεσε πανω της.

Εχω δει να το κανει και αντρας με 20 χρονια στο τιμονι...

Φοβισμενες κομπλεξικιες????

Με τις μαλ....κιες που κανουμε εμεις οταν τις βλεπουμε τι περιμενεις.

Οταν εμεις πρωτοπηραμε το διπλωμα και μας φωναζανε "Πρωχωρα Νικολακη"

αμα μας εσβηνε πουθενα το αμαξι δεν αισθανοταν κανενας απο εσας φοβισμενος και κομπλεξικος?

Δημοσ.

σας γράφω σήμερα από Σουηδία...

δεν έχω ακούσει κορνάρισμα

δεν έχω ακούσει βρίσιμο

δεν έχω δει κανέναν τοπικό ήρωα να κάνει μαγκιά στο δρόμο (οκ, ίσως έναν)

δεν έχω δει εναν κομπλεξαρισμένο κάτοχο hunday, fiat punto, peugeot 106 κοκ να το χει πειράξει γιατί δεν έχει τα λεφτά να πάρει κάτι καλύτερο κ να χει βάλει επάνω μέχρι κ έλικες ελικοπτέρου...

όταν οι πινακίδες λένε 30 όλοι πάνε με 30, όταν λένε 70 όλοι πάνε 70

είδα 2 παλιά ατυχήματα, κ όταν λέω παλιά, άφησαν τα οχήματα επίτηδες στο δρόμο για να παραδειγματίζεται ο κόσμος...

κ δεν είδα πουθενά ίχνη από ατυχήματα τουλάχιστον τις 3 μέρες που βρίσκομαι εδώ...

Δημοσ.

Σουηδία ε? Καλά... Ρίξε μια ματιά να δεις τι λέσχες έχουν οι τύποι με tuned japan οχήματα, να πάθεις σοκ. Βέβαια αυτά τα έχουν μόνο για τη βόλτα τους και όχι για καθημερινή χρήση. Παντού υπάρχει αυτό, απλά με διαφορετική λογική... Τα ατυχήματα εκεί δεν υπάρχουν γιατί:

Α) Έχουν δρόμους (αληθινούς, όχι καμουφλαρισμένους χωματόδρομους σαν εμάς).

Β) Η αστυνομία δεν έχει ως μοναδικό αντικείμενο την είσπραξη προστίμων.

Γ) Έχουν τις πίστες τους να πάνε να κάνουν ότι λαλακία τους έρθει στο κεφάλι χωρίς κίνδυνο.

Δ) Τα καλά αυτοκίνητα δεν έχουν 120% φόρους, με αποτέλεσμα να μπορεί ο κόσμος να τα αγοράσει.

Έχω κι άλλα αν θέλεις να σου πω. :-)

Δημοσ.
Εχω δει να το κανει και αντρας με 20 χρονια στο τιμονι...

\

Ενα παραδειγμα του τι θεωρω τρελο ειπα, προς Θεου δεν ειναι κανονας.

Αυτο ηθελα να σχολιασετε :)

Ισως οτι δεν εχουν καμια εξοικιωση με το αυτοκινητο ωσπου να οδηγησουν ευθυνεται για αυτο (ενω λιγο πολυ τα αγορια ασχολουνται μονα τους, ή τα βαζει ο πατερας να οδηγησουν και λιγο πολυ βλεπουν τι παει να πει αυτοκινητο)
Δημοσ.

Η Σουηδία έχει τον τρίτο γηραιότερο στόλο αυτοκινήτων στην Ευρώπη (μπροστά μόνο Ελλάδα και Αλβανία νομίζω). Απλά, οι Σουηδοί ξέρουν να οδηγάνε. Κάνουν μαθήματα οδήγησης, όχι χειρισμού αυτοκινήτου. Θεωρώ είναι κατανοητή η διαφορά και τι ισχύει και κάνουμε εδώ. Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν απίστευτους φόρους στα αυτοκίνητα συνήθως οπότε μη νομίζεις ότι είναι πολύ πιο φθηνά τα καλά αμάξια. Αλλά σκέψου, στις πόλεις τους έχουν και εναλλακτρικούς τρόπους κίνησης και τους χρησιμοποιούνε....

edit: Οι Σουηδοί έχουν φθηνά αυτοκίνητα, λογικό βέβαια αφού πρέπει να βοηθήσουν και την βιομηχανία τους;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...