Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτίνετε(όνομα) κάποιο προγράμματος

το οποίο, να δίχνει και τα βάθη, αλλά και τις περιοχές.

Μπορώ νβρώ κάτι τέτοιο:):???:??

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή καταλαβαίνω πως έχουμε το ίδιο χόμπυ μην ψάχνεις να βρεις τέτοιο πρόγραμμα. Εχω φάει ώρες ψαξίματος στο δίκτυο αλλά τίποτα κάτι από USA είχα βρει αλλά ήταν ολόκληρη ιστορία να στα στείλουν. Δύο λύσεις υπάρχουν ή να αγοράσεις ένα GBS που τους έχει έτοιμους ή να αγοράσεις χάρτες της υπηρεσίας στρατού (πωλιούνται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία) και από κει να βγάλεις στίγματα και να τα περάσεις στο GBS. Εγώ χρησιμοποιώ τον δεύτερο τρόπο. Έχω βρει ένα φτηνό GBS της Magellan του βάζω τα στίγματα και πάω ακριβώς στο σημείο.

Ο μόνος που βγάζει ηλεκτρονικούς χάρτες τώρα στην Ελλάδα είναι κάποιος Νάκας αλλά δεν είναι για βάθη.

Αν βρεις πάντως κάτι στείλε μου ένα pm.

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχουν τέτοια προγράμματα. Το ένα λέγεται Tsunamis κ μπορείτε να το βρείτε εδώ . Το άλλο λέγεται SeaProLite και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Δυστυχώς κανένα από τα δύο δεν είναι free.Τα έχω δουλέψει κ τα δύο. Είναι πολύ αξιόπιστα και λειτουργικά.

Δημοσ.

Δηλάδη κάποιος ο οποίος θέλει να έχει ναυτικούς χάρτες στο λάπτοπ του,

δεν γίνεται να τους έχει???

Φίλε μου GBS,έχω αλλά θα ήθελα να τους έχω και στο λάπτοπ!

Δημοσ.
Δηλάδη κάποιος ο οποίος θέλει να έχει ναυτικούς χάρτες στο λάπτοπ του,

δεν γίνεται να τους έχει???

Φίλε μου GBS,έχω αλλά θα ήθελα να τους έχω και στο λάπτοπ!

Στείλε μου ένα pm:-D

Δημοσ.

τι χρειαζετε για να εχεις στο laptop οχι μονο χαρτες με τα βαθη αλλα και να βλεπεις που εισαι

πχ πηγαινα με το καραβι ανκονα πατρα και ειδα εναν τυπο που ειχε λαπτοπ και ενα χαρτι και εβλεπε που ειναι το καραβι

Δημοσ.

Φίλε DIMITRISG αυτό γίνεται με έναν απλό δέκτη GPS και συνδέεται με το PC με RS232 (σειριακή). Εάν είσαι ήδη κάτοχος ενός GPS ψάξ’ το λίγο κ όλο κ κάποια έξοδο θα έχει (ΝΜΕΑ, RS232 κτλ.) Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι το πρόγραμμα που έχεις στο PC μπορεί να συνεργαστεί με GPS. Τα προγράμματα που αναφέρω στο προηγούμενο post συνεργάζονται άψογα με GPS :-D.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Υπενθυμίζω ότι οι Όροι Χρήσης του Insomnia απαγορεύουν αυστηρά αναφορές σε ιστότοπους σχετικούς με πειρατικό υλικό και γενικώς την, με οποιονδήποτε τρόπο, διευκόλυνση/παροχή βοήθειας για προμήθεια τέτοιου υλικού...

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...