orfeas2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 καλημερα...σκεφτομαι να αγορασω μια καρτα ηχου και εχω υποψην μου την CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO...τι σας λεει?ποια η διαφορα μεταξυ bulk και retail εκτος απο τη συσκευασια?βλεπω πως εχει διαφορα στη τιμη(e-shop) αλλα τα χαρακτηριστικα ιδια...περιμενω γνωμες...ευχαριστω...
orfeas2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα που αυτη η καρτα ειναι 7.1 ενω εγω θα χρησιμοποιω ηχεια 5.1.
charllestone Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Οχι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, εσύ διαλέγεις τον τύπο των ηχείων απο 2,1 μέχρι 7,1 κτλ... Θα σου πρότεινα το αμέσως επόμενο μοντέλο, την Xtreme Gamer που υποστηρίζει κ hardware acceleration κ είναι καλύτερη...Τωρα άν δεν διαθέτεις τόσα χρήματα, πάρε την Audio είναι πάρα πολύ καλή κι'αυτή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 kalytera Extreme Music h Gamer...OXI Extreme Audio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.