Προς το περιεχόμενο

money...problem!

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω οτι δεν ειναι ευκολο για την κοπελα να αφησει τη μανα της στα χερια αλλου.νομιζω ειναι μεγαλο το δεσιμο τους,αλλιως θα το ειχε κανει απο νωρις και θα δεν ειχε πονοκεφαλο και ενδοιασμους.

..ομως ειναι θεμα συμβιβασμων πιστευω κ επειδη ομως και εγω ειμαι οικογενειαρχης δεν θελω να της αλλαξω γνωμη για την επιλογη που εκανε λεγοντας της να ακολουθησει τον ταδε δρομο,αλλα να της δωσω κατευθειαν ενα φως.οχι τουλαχιστον τωρα που η ψυχολογικη της κατασταση βρισκεται σε κρισιμο σημειο.

οποτε ψαχνω το θεμα των δανειων,μιας και ειναι η μονη καλυτερη(οπως βλεπω)και εφικτη(αν δυναται)λυση που θα της δωσει τουλαχιστον τον αερα να αναπνευσει και να ορθολογιστει.μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη δανειου?ποιο ειναι το πιο προσιτο και με χαμηλο επιτοκιο?ευχαριστω ολους για την παροχη βοηθειας και την κατανοηση σας.σας ειμαι ευγνωμων..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβασα αρκετα απο τα γραφομενα στο topic κι εχω ενα να πω:

Αν παρει τωρα δανειο, σε μερικους μηνες θα εισαι παλι εδω

κι αυτη παλι εκει που ειναι τωρα.

Το μονο που θα εχει αλλαξει θα ειναι το υψος της οφειλης.

Δημοσ.

Να πω κάτι λίγο off-topic για κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω για Εκκλησία...

Αυτό με την ενορία μπορεί να ισχύει ΑΛΛΑ δεν θα το έκανα ποτέ όταν η ίδια η Εκκλησία είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Εθνικής(με 30%) η οποία σε κατασχέσεις κλπ είναι πρώτη στη λίστα....

Δημοσ.
Διαβασα αρκετα απο τα γραφομενα στο topic κι εχω ενα να πω:

Αν παρει τωρα δανειο, σε μερικους μηνες θα εισαι παλι εδω

κι αυτη παλι εκει που ειναι τωρα.

Το μονο που θα εχει αλλαξει θα ειναι το υψος της οφειλης.

Αν κάνει μεταφορά υπολοίπου θα έχει λογικά για ένα εξάμηνο τουλάχιστον περίοδο χάριτος, πράγμα που μπορεί να τη βοηθήσει να βρει μια λύση μέχρι τότε.

Δημοσ.

Το σημαντικό είναι να φέρει τα οικονομικά της σε equilibrium αλλίως ότι και να κάνει απλώς θα μεταθέσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν προκειται να παρει λεφτα απο το ικα αυτο την ενδιαφερει,να το παρατεινει οσο γινετε μεχρι να παρει αυτα τα λεφτα.Εγω πιστευω να το ψαξει αυτο που λετε για την 6μηνη παραταση κ να κοιταξει να τρεναρει τις διαδικασιες μεσω ικα (κ ενα τηλ στην tv δεν κανει κακο...) ωστε να παρει οσο ποιο γρηγορα γινετε τα λεφτα.

Δημοσ.

Αφου ειναι "μονο" 7000, δεν θα αντιματωπισει προβλημα αν μεταφερει τη νοφειλη στο ΤΤ. Αν ήταν καποιο μεγάλο ποσό θα έπρεπε να πουλήσει το σπίτι, γιατί άλλο να σο το κατασχέσουν για 30-40 χιλιάρικα και άλλο να το πουλήσεις για π.χ. 100. Όπωσ και να εχει, μια καλύρεη δουλεια θα τη χρειαστεί... Απο γνωριμίες-δημόσιες σχέσεις πωσ πάτε; Καταλαβαίνεις τι εννοώ

Και όσον αφορά την TV, επειδη τυχαίνει να δουλεύω σε μέσο, δν είναι λύση, γιατί υπάρχουν ένα καρο ανθρωποι που βρίσκονται σε ίδια κ χειρότερη θέση κ τους γράφουν στα @@ τους. Αλλά δεν χάνει τπτ να δοκιμάσει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Αφου ειναι "μονο" 7000, δεν θα αντιματωπισει προβλημα αν μεταφερει τη νοφειλη στο ΤΤ.

πως μπορει να το κανει απο τη στιγμη που δεν εχει εκκαθαριστικο?υπενθυμιζω οτι εχει 3καρτες Eurobank και κανενα παρε δωσε με αλλη τραπεζα.δεν υπαρχει τροπος να μεταφερει χωρις εγγυητη τα λεφτα σε μια τραπεζα σε ενα λογαριασμο?ουτως ή αλλως της βγαλανε 3πιστωτικες και τις οποιες 'φαινεται' οτι πληρωνει.για ονομα του θεου!μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να της παρεχει αυτο το προνομιο?

προσωπικα το θεωρω μεγαλη αδικια να σου δινουν καρτες χωρις χαρτομανια και να μην τις περνανε σε ενα λογαριασμο,οταν θελησεις διευκολυνση.ή μηπως υπαρχει τροπος και δεν τον γνωριζω?

Δημοσ.

Να παρει δανειο και να τα βαλει ολα σε 1 , επισης να βαλει στο δανειο οσο πιο μικρη δοση μπορει για να τα βγαλει περα , δεν υπαρχει καλυτερη λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...