Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Κοίτα όπως έκανα εγκατάσταση πάντα πήγα να την κάνω και έτσι ξεκίναγε και σε εκείνο το σημείο στην φωτογραφία που έδωσα πέρναγε πρώτα drivers και μετά το software τώρα απλά κάνει σαν να μην υπάρχειη κάρτα στο σύστημα μου όσο για το manual σου είπα και να το κάνω εκτος ότι έχει 3 οδηγούς που οποιον και να περάσω απλά δεν λειτουργεί πάλι τελοσπάντων επειδή ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα τις θα την πουλήσω κανένα 15 αρι να πάω να πάρω μια άλλη να ησυχάσω
Delirium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Vatos, mipos ftaiei to SP2?? Trone friki arketa, me afto!! Exo pantos 2-3 tvcards, an theleis na tis dokimaseis, mipos sou kanei kapoia -oles me bt chipset /filmnet
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ξέρω γω ρε συ Delirium πάντα τα ίδια Χρ έβαζα και στο παλιό pc θα δω τι θα κάνω
liopyr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 κάνε έναν κόπο και δοκιμασέ την σε άλλη pci... (κίνηση απελπισίας, αλλά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις), είχα παρόμοιο πρόβλημα παλιά με ένα 56άρι μόντεμ, και όταν το έβαλα σε άλλη pci δούλεψε...
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 το έχω κάνει και στις 3 pci που έχει το Board τίποτα απλά δεν θέλει με καμια παναγια να δεχθεί τους οδηγούς αλλα δεν πρόκειται να κατσά να με σκάσει ένα χαζοκούτι την πέμπτη μάλλον την έκλεισα και να την δώσω και θα βάλω και την διαφορα να πάρω άλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.