Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Tv πρόβλημα

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας Παιδιά :D μόλις τώρα τελειωσα με το στήσιμο το νέο pc μου αλλα συνάντησα ένα πρόβλημα :( η κάρτα tv μου ενώ περνάω το πρόγραμμα τις κανονικά και ενώ την βλέπει σαν άγνωστη συσκευή δεν τις παίρνει οδηγούς με τίποτα παίζει να έχει καμια σχέση που η μητρική έχει και καλά HD ήχο ? τελοσπάντων δεν ξέρω ότι έχετε στο νου σας ρίξτε το από εδώ μπας και καταφέρω τίποτα το pc είναι στην υπογραφή μου για οποιον θέλει λεπτομέρειες

Δημοσ.

Βρε παιδιά κανένας δεν έχει ιδέα :( έκανα ξανά format μπας και δεν έκατσε καλά και πάλι τα ίδια να το ξεχάσω το radio δηλαδή ? τι λέτε ?

Δημοσ.

Vohtha mas ligo, otan les den pairnei drivers ti ennoeis?

Sou vgazei kapio error?

Katevase tous telefteous apo to internet.

Des mipos exeis kanei kati lathos sta kalodia piso!

Δημοσ.

όλα σωστά ενωμένα απλά την βλέπει σαν συσκευή και δεν το πρόγραμμα τις δεν την βρίσκει για να περάσει οδηγούς :( και από το internet δεν μπορώ να βρω άλλους :( δουλεύει στάνταρ όμως την δοκίμασα σε άλλο pc με το cdaki τις και δεν έχει πρόβλημα τι να κάνω να πάω να πάρω καμια άλλη η θα έχω πάλι τα ίδια εγώ κόλλησα πως κάτι παίζει με την κάρτα tv και την μητρική δοκίμασα και σε άλλες pci αλλα το ίδια κάνει

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό δεν κάνει τίποτα δεν περνάει drivers με καμια παναγια :( μάλλον θα την πουλήσω να πάρω μια άλλη :( και ήταν καλή η άτιμη

Δημοσ.

<<να το ξεχάσω το radio δηλαδή ? τι λέτε ?>>

αν είναι μόνο το ράδιο το πρόβλημά σου, άκου από ιντερνετ, 100 σελίδες υπάρχουν σχετικά... ;)

Δημοσ.

ναι αλλα δεν παίζουν planet :D όχι δεν είναι μονο αυτό βασικά με είχε βολέψει αφάνταστα που μπορούσα να επεξεργαστώ οποιοδήποτε video από εξωτερική πηγή και γενικά την χρησιμοποιούσα στα μέγιστα αν πάρω μια άλλη λες να έχω τα ίδια και να τρέχω η απλά επειδή η δικη μου έινια παλιά πια μου κάνει νερά ?

Δημοσ.

Σε τι λειτουργοκό την βάζεις; Εχει τις τελευταίες ενημερώσεις;

Εφόσον έβαλες καινούρια εξαρτηματα κάπου κάνει conflict. Για τσέκαρε κ τα irq στο ΒΙΟς.

Δημοσ.

poion planet? auton? http://www.planet-radio.gr/www/links/live/top.asp

..oso gia thn karta...den eipes oti thn dokimase se allo pc kai einai ok?opote pws na "sou kanei nera" ?Kati allo paizei.

kai ti mhnyma sou vgazei otan pas gia installation?

dokimases de na to kaneis manually?oxi me add new hardware wizzard kai na vrei driver mono tou-alla na oriseis esy apo pou ("have disk" ktl)?

Δημοσ.

όχι αυτόν τον planet :D τον 99,5 ;)

η Κάρτα λειτουργεί κανονικά στα αλλα pc απλά σε εμενα όταν πάω να την κάνω εγκατάσταση μου βγάζει πάντα αυτό

96796996194396296494396je4.th.jpg

όταν περνάω οδηγούς manual πάλι το πρόγραμμα τις δεν την βλέπει και μου πετάει ένα άκυρο sound card is not avaliable ( εννοείτε πως έχω κάρτα ήχου και δουλεύει κανονικά ) αλλα πέρα από αυτό όταν έκανα εγκατάσταση από το cd τις έβγαζε 4-5 συσκευές ακόμα και έβαζε πόλους οδηγούς αν την κάνω manual μπαίνει μονο ένας και πάλι δεν λειτουργεί :(

Δημοσ.

to image pou deixneis einai otan pas na trekseis to programma xwris na exeis valei driver.

how about ti sou vgazei kata to driver installation??den exw katalavei ti akrivws ginetai etsi opws ta les..

(...8a epimeinw ligo sto "manual" setup:phgaineis kai zhtas na dialekseis esy ti syskeuh 8a egkatasthseis?sound and multimedia controller px?kai meta "have cd" ,kai phgaineis ekei?)

..an parepiptontws h karta sou exei connexant chip,dokimase na egkatasthseis ton btwincap driver -mporeis na ton vreis sto sourceforge.net)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...