Προς το περιεχόμενο

Κατασκευη classic arcade joystic

bchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειμαι της παλιας σχολης παιχνιδιων, αρχισα ενα project που θα μετατρεψει τον Η/Υ μου στο απολυτο coin-op machine.

Σκεφτομαι λοιπον να παρω μερικες ταβλες, και εκει επανω να εφαρμοσω 2-3 κουμπια σαν αυτα που ειχαν τα παλια coin-op κι ενα joystic.

Ολο αυτο θα το συνδεσω με ενα keyboard της πυρκαγιας ...και viola!

Απο κατω mame και λιωσιμο. :mrgreen:

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω βρει (δεν εχω φαει και τον κοσμο, αλλα εκανα μια ερευνα αγορας) τον μοχλο και την βαση του :-(

Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοιο πραγμα, θα με υποχρεωσει.

Να προσθεσω εδω οτι υπηρχαν παλια κατι τετοια joystics για pc, αλλα τωρα εχουν εκλειψει.

Αυτα.

Παω να παιξω rygar τωρα, δυστυχως μετα πληκτρα. GRRRRR!!!

Δημοσ.

Θεικα τα links!

Φιλε bchris ισως (λεω ισως) να μπορουσες να βρεις joystick σε καποιο μαγαζι με coin-ops απο κανενα παλιο μηχανημα που το εχουν για πεταμα.

Εναλλακτικα μπορεις να παρεις ενα που ειχε βγαλει η namco που ηταν joystick+games.

Εναλλακτικοτερα σου βρηκα αυτο εδω: http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290126625518&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=320121482638&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget

ψηθηκες?? :)

Αντε αν το φτιαξεις σε παω κανα ματσακι Mortal Kombat!

Δημοσ.
Θεικα τα links!

Φιλε bchris ισως (λεω ισως) να μπορουσες να βρεις joystick σε καποιο μαγαζι με coin-ops απο κανενα παλιο μηχανημα που το εχουν για πεταμα.

Εναλλακτικα μπορεις να παρεις ενα που ειχε βγαλει η namco που ηταν joystick+games.

Εναλλακτικοτερα σου βρηκα αυτο εδω: http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290126625518&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=320121482638&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget

ψηθηκες?? :)

Αντε αν το φτιαξεις σε παω κανα ματσακι Mortal Kombat!

+1

Ψάξε σε κάνα μαγαζί που μπορεί να είχε-έχει τέτοια μηχανήματα

Δημοσ.

Πωπω!!!!

Παιδια ευχαριστω.

Για να πω την αληθεια ηλπιζα να μου πειτε κατι εντος των συνορων,

αλλα ειδα αυτο και φτιαχτηκα :mrgeen:

Οταν το υλοποιησω θα post-αρω pics κλπ.

Thanks

Δημοσ.

To ΑΠΟΛΥΤΟ χειριστήριο που είχα ποτέ μου για ARCADES ήταν το

PACMAN2.

Πραγματικό ΤΕΡΑΣ αντοχής (σιδερένιος σκελετός και κάλυμμα) και

2 κόκκινα στρογγυλά κουμπιά. Τίποτε άλλο.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το βρείς κάπου τώρα - αλλά πραγματικά είναι

βγαλμένο από εκείνες τις εποχές.!

Θα κοιτάξω αν μπορέσω να το βρω - γιατί δεν θυμάμαι που μπορεί να

είναι χωμένο. Γιατί αμα λέμε ότι είναι αθάνατο, ε είναι!

Δημοσ.

Ξερω πιο λετε, (ειχα κι εγω ενα τετοιο καποτε) αλλα εχει ενα μειονεκτημα.

Καθεται πανω σε βεντουζες με αποτελεσμα να ξερκολλαει.

Επισης επειδη παιζω αναποδα (Το αριστερο στον μοχλο και το δεξι στα κουμπια) δεν με βολευει κατι τετοιο γιατι τα κουμπια ειναι πολυ κοντα στον μοχλο.

Θα ηθελα να βρω κατι τετοιο ομως για να παρω τα εξαρτηματα να φτιαξω ενα joystic στα μετρα μου 8)

Δημοσ.

το φυσιολογικο ειναι αυτο... αναποδο ειναι να σταυρωνεις τα χερια....παντως arcade rulz....bubble bobble for ever....

Δημοσ.
το φυσιολογικο ειναι αυτο... αναποδο ειναι να σταυρωνεις τα χερια....παντως arcade rulz....bubble bobble for ever....

Ναι αυτο ηθελα να πω, οτι παιζω ετσι οπως ειπα, αλλα με τα κουμπια αριστερα του μοχλου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...