Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Palia yphrxe mia yphresia tou OTE gia tetoies periptoseis

Afou to shkones kai katalabenes oti htan aftos patouses enan kodiko

(px 1212) kai thn epomenh phgenes ston ote kai sou legane ton ari8mo.

H yphresia xreonotane ana hmera/vdomada, den 8ymamai

Des an yparxei akoma afto.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aytο που λες υπαρχει αλλα ισχυει μονο για σταθερα(ο λαβων δηλαδη να ειναι σε σταθερο οχι σε κινητο).

Και τωρα που το λετε ρε παιδια πριν απο καμμια δεκαρια χρονια(και βαλε) μου ειχαν πει μια ιστορια για ενα τηλεφωνο το οποιο πηγαινε στομα με στομα και μολις του ελεεγες "τη βαγγελιτσα μου δινεις" για αγνωστο λογο σε αρχιζε στα καντηλια σε σημειο αφανταστο.Κανεις δεν ξερει γιατι.

Αλλες εποχες βεβαια τοτε πιο αθωες.

Κι εγώ αυτό είχα πει...Ότι ισχυέι για αυτούς που δέχονται τηλεφωνήματα στο σπίτι..Το είπα στο πρώτο μου Post ,

Δημοσ.

Ας πω και εγώ την βλακεία μου μέσα σε όλες τις άλλες. Ωραία η πλάκα αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε λίγο σοβαρά:

α) Αν σε καλεί σε σταθερό υπάρχει η υπηρεσία του ΟΤΕ που καταγράφει τους αριθμούς είτε αυτοί είναι με απόκρυψη είτε όχι. (Παλιότερα η υπηρεσία ήταν για 15 μέρες και αν ήθελες την ανανέωνες,τώρα δεν ξέρω πως λειτουργεί αλλά λογικά κάτι παρόμοιο). Όπως είπαν και οι 2 προλαλίσαντες έχει ένα πολύ μικρό κόστος.

β) Εαν είναι κινητό, πρόσφατα είδα ότι το σύστημα του οτέ το εφαρμόζει και η VODAFONE. Και αυτή με ένα μικρό ποσό. Δυστυχώς για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω αλλά με ένα τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο θα σου πουν τα πάντα :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στο σταθερό,υπάρχει δυνατότητα να αποφεύγουμε τις κλήσεις από τηλέφωνα με απόκρυψη;

ναι να μην το σηκωνεις,αυτο κανω εγω.

Δημοσ.

Νομιζω οτι λεει σταθερο.

Δε νομιζω να υπαρχει κατι αντιστοιχο φιλε τουλσχιδτον οχι οταν το ειχα ψαξει εγω.

Δημοσ.

Aυτο που λες υπαρχει αλλα αν καταλαβα καλα ο φιλος θελει να μη χτυπαει καν το τηλεφωνο οταν τον παιρνουν με αποκρυψη σωστα?

Αυτο που λες εσυ ειναι αν σε παιρνει καποιος με αποκρυψη να μπορεις να τον εντοπισεις.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και έμενα με πήρε ένας πριν λίγες μέρες με απόκρυψη και μου έλεγε κάτι βλακείες αυτό που έκανα ήταν από της ρυθμίσης του κινητού έκανα φραγή στης αποκρύψης και τώρα δεν χτυπάει καν το κινητό αν είναι απόκρυψη και αν με πάρει με αριθμό που αποκλείεται θα τον καταγγίλο. Αν δεν το έχει το κινητό σου μόνο του την επιλογή για φραγή και έχεις κάποιο smartphone androin η iphone απλά κατέβασε κάποια εφαρμογή (iblacklist) πάντος τα windows phone έχουν την επιλογή μόνα τους Tώρα αν σε παίρνει σε σταθερό με απόκρυψει στην εταιρία που έχεις και θα τον βρούναι.    

Δημοσ.

Φιλε μου εαν παρεις τηλ την εξηπηρετηση του παροχου σου εχεις δικαιωμα να ζητησεις φραγη απορητων κλησεων αυτο εχω και εγω vodafon και ολα τελος!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...