MrSeanKon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Kαλα τι κριαρι ειναι αυτος. Αν δεν ειναι γνωστος του φιλου μας τοτε βρηκε ενα τηλεφωνο κατα λαθος ή δεν ξερω πως στο διαολο και τον πρηζει. Επομενως κοβω την καλυτερη λυση να αλλαξει τηλεφωνο και να προσεχει που το δινει.
morpheas2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δεν νομίζω να κανα μλκ και να το έδωσα εγώ.. Αλλά κανα φιλαράκι μου..:evil:
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 το καλύτερο είναι να το παίξεις αδιάφορος...θα βαρεθεί και δεν θα σε ενοχλεί...εγώ πάντως θα τον έπρηζα με μ@λ@κ.. και θα μου το κλεινε αυτός.. :mrgreen:
narbi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ο ΟΤΕ παλιότερα παρείχε μια υπηρεσία που σε βοηθούσε να εντοπίσεις από που προέρχονται κακόβουλα τηλεφωνήματα.Με τις αλλαγές τώρα βέβαια δε ξέρω αν υπάρχει ακόμη.Απλώς ενεργοποιούσες την υπηρεσία αυτή και όταν σε καλούσε ένας ενοχλητικόα αριθμός στο σταθερο πατάς το άγκιστρο του τηλεφώνου σου για κάποια δευτερόλεπτα κ ο ΟΤΕ κάνει τη δουλεια που του έχεις ήδη βέβαια με ανάλογο τηλεφώνημα αναθέσει..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δεν διευκρινίζεις αν σε παίρνει σε κινητό ή σταθερό. Πιθανολογώ ότι μιλάς για σταθερό, οπότε η πιο δραστική λύση είναι να πας στον ΟΤΕ της περιοχής σου και να κάνεις αίτηση για εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων.Πληρώνεις ένα μικρό αντίτιμο. Επίσης τις ώρες που σε παίρνει, μπορείς να κάνεις εκτροπή σε κάποιο τηλ. που ξέρεις ότι κανείς δεν θα το σηκώσει(π.χ στο γραφείο σου ή στο μαγαζί σου) Είναι κάποιος εχθρός σου που το κάνει αυτόβουλα ή είναι βαλτός. Μην δείχνεις ότι εκνευρίζεσε όταν σε παίρνει τηλέφωνο.Οσο καταλαβαίνει ότι σε ενοχλεί,τόσο θα επιμένει.
dalton85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αν εκνευριζεσαι τοτε ειναι που θα σε περνει ανελιπος. Με ειχαν παρει και μενα κατι μ&$#!@ να μου κανουν τετοια πλακα και εγω τους ελεγα μ&^$@$ ολο ναι και τετοια. Καποια στιγμη κουραστικες αυτος επειδη εβλεπε οτι δεν προκειται να αρχισω να βριζω και μου λεει καληνυχτα και το εκλεισε. Απο τοτε δεν με εχει ξαναπαρει. Αυτοι θελουν να σπασουν πλακα με το να τα παιρνεις εσυ στο κρανιο και να βριζεις. Πηγαινε με τα μερα τους και θα σταματισουν.
redlemon.gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 pes tou na se pareise 5 lepta giat exeis doulia...Deikse diladi pws den se enoxlei katholou i parousia tou(kai as se enoxlei vevaia) Πολύ σωστό και αυτό, με την ανάλογη αντιμετώπιση κάποτε γλύτωσα απο κάποιον ηλίθιο που για 2 και πλέον χρόνια έκανε πλάκα, βέβαια δεν το κόβει μαχαίρι, αλλά αμα τον γειώνεις μεσα σε λίγες μέρες θα το κόψει... τι διάολο....
mants118 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 επειδή ξέρω και εγώ μια τέτοια περίπτωση, το καλύτερο είναι απλώς να το απαντάς χωρίς να μιλάς ώστε να χρεώνεται ο εξυπνάκιας και πίστεψε με δεν θα σε ενοχλήσει για πολύ ακόμη... Επίσης άμα έχεις "έξυπνο" κινητό βρες ένα πρόγραμμα που να σου επιτρέπει να δέχεσαι τηλ μόνο απο αυτούς που είναι στον τηλ κατάλογο σου και εγκατεστησέ το..
we_will_rise Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Φίλε αν σε λένε Βαλάντη και είσαι από Τρίπολη, και η φωνή σου είναι λίγο, εχμ.. όχι και τόσο αντρική, συγγνώμη δεν σε ξαναπαίρνω. Να ξέρεις στην εφημερίδα βρήκαμε το τηλέφωνο σου....
louben Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ο ΟΤΕ παλιότερα παρείχε μια υπηρεσία που σε βοηθούσε να εντοπίσεις από που προέρχονται κακόβουλα τηλεφωνήματα.Με τις αλλαγές τώρα βέβαια δε ξέρω αν υπάρχει ακόμη.Απλώς ενεργοποιούσες την υπηρεσία αυτή και όταν σε καλούσε ένας ενοχλητικόα αριθμός στο σταθερο πατάς το άγκιστρο του τηλεφώνου σου για κάποια δευτερόλεπτα κ ο ΟΤΕ κάνει τη δουλεια που του έχεις ήδη βέβαια με ανάλογο τηλεφώνημα αναθέσει.. Aytο που λες υπαρχει αλλα ισχυει μονο για σταθερα(ο λαβων δηλαδη να ειναι σε σταθερο οχι σε κινητο). Και τωρα που το λετε ρε παιδια πριν απο καμμια δεκαρια χρονια(και βαλε) μου ειχαν πει μια ιστορια για ενα τηλεφωνο το οποιο πηγαινε στομα με στομα και μολις του ελεεγες "τη βαγγελιτσα μου δινεις" για αγνωστο λογο σε αρχιζε στα καντηλια σε σημειο αφανταστο.Κανεις δεν ξερει γιατι. Αλλες εποχες βεβαια τοτε πιο αθωες.
joef_gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Φίλε αν σε λένε Βαλάντη και είσαι από Τρίπολη, και η φωνή σου είναι λίγο, εχμ.. όχι και τόσο αντρική, συγγνώμη δεν σε ξαναπαίρνω. Να ξέρεις στην εφημερίδα βρήκαμε το τηλέφωνο σου.... Πεθανα στο γελιο μιλαμε!! Τελος. :mrgreen:
nektarios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Πεθανα στο γελιο μιλαμε!! Τελος.:mrgreen: [off topic] http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek τέλος [/off topic]
sam sam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 [off topic] http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek τέλος [/off topic] φοβερο....:-D
Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ξεκίνα να τον βρίζεις και εσύ μωρε τον μαλάκα. Τι σε πειράζει ? Αν είχαμε όλοι καποιον να βρίζουμε να ξεσπούσαμε λίγο θα ήταν μια χαρά. Αστον να χρεώνεται και τρέλανε τον στο βρισίδι. Όταν βαρεθείς κλείστο... Κάνε και μια δοκιμή να αλλάξεις νούμερο, και αν το ξαναβρει πάει να πει ότι θα είναι κανένας κολλητός σου με προφανή αίσθηση του χιούμορ...
morpheas2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Thanks guys! Έχουν καιρό να με πάρουν τηλ. Θα δούμε.. Λέτε να το είδαν στο φόρουμ, και να χέστηκαν???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα