Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα!

Θέλω κάποιος εάν μπορεί να με βοηθήσει στο εξής.

Εδώ και 1 μήνα, κάθε βράδυ, με πέρνει κάποιος με απόκρυψη,

και με βρίζει συνέχεια, αλλά χωρίς λόγο(πορφανώς για πλάκα:evil:)

Εγώ όμως προτού φτάσω στη "πλάκα" την οποία γνωρίζω

μέχρι στιγμής(π.χ. εισαγγελέας), θα 'θελα λίγη βοήθεια μπάς και

μπορέσω να του κάνω με κάποιο τρόπο μια καλύτερη "πλάκα":evil::twisted:!

Όποιαδίποτε βοήθεια(ακόμα και με π.μ.) είναι ευπρόσδεκτη.

Άντε μπάς και ηρεμίσω κανα βράδυ:evil::evil::evil:!!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου, κάποτε μου είχε πει η αδερφή μου ότι υπάρχει ένα προγραμματάκι στα κινητά με το οποίο μπορείς να δεις τον αριθμό που σε καλέι ακόμη και αν αυτός χρησιμοποιεί απόκρυψη. Τώρα βέβαια αν αυτό όντως αληθεύει η είναι ένας ακόμα μύθος περί κινητων δεν γνωρίζω...Αν πάλι πρόκειται για σταθερό (δηλ. σε καλούν σε σταθερό) τότε υπάρχει τρόπος να τους εντοπίσεις!!

Δημοσ.
Κάπου, κάποτε μου είχε πει η αδερφή μου ότι υπάρχει ένα προγραμματάκι στα κινητά με το οποίο μπορείς να δεις τον αριθμό που σε καλέι ακόμη και αν αυτός χρησιμοποιεί απόκρυψη. Τώρα βέβαια αν αυτό όντως αληθεύει η είναι ένας ακόμα μύθος περί κινητων δεν γνωρίζω...Αν πάλι πρόκειται για σταθερό (δηλ. σε καλούν σε σταθερό) τότε υπάρχει τρόπος να τους εντοπίσεις!!

Κατά την κλήση με απόκρυψη το κινητό τηλέφωνο δε λαμβάνει από το δίκτυο το νούμερο αυτού που καλεί, οπότε ότι και να έχεις εγκατεστημένο, δε γίνεται τίποτα. Σαν να προσπαθείς να ανακαλύψεις από ταχυδρομικό φάκελο χωρίς στοιχεία αποστολέα και γραμματόσημο, ποιος σου έστειλε το γράμμα. ;)

Δημοσ.
Τώρα βέβαια αν αυτό όντως αληθεύει η είναι ένας ακόμα μύθος περί κινητων δεν γνωρίζω...Αν πάλι πρόκειται για σταθερό (δηλ. σε καλούν σε σταθερό) τότε υπάρχει τρόπος να τους εντοπίσεις!!

Μπορείς να μας πεις τον τρόπο έστω και με PM ;

Thanx

Δημοσ.

Το πιό εύκολο, (σαν 1ο μέτρο, πριν μπλεξεις με αστυνομιες, παρόχους, καταγγελίες κλπ), ειναι μολις απαντάς και καταλαβεις οτι ειναι αυτός, να αφήνεις το τηλεφωνο στο τραπέζι και να τον αφήσεις να μιλαει μονος του, και να χρεώνεται :) και να τη βρει με τους ήχους του περιβάλλοντος...

επιπλέον, μπορείς να απαντάς στην κλήση χωρίς να μιλάς, περιμενε να μιλησει πρωτα ο καλών. Απλά πάτα το κουμπί να ανοιξει η γραμμή.

ετσι κι αλλιως αν δεν ειναι ο φαρσέρ, ειτε θα δεις το νούμερο ή αν ειναι γνωστός σου με απόκρυψη (ας πρόσεχε), θα αρχισει να μιλάει εκεινος πρώτος και θα τον καταλάβεις.

θελει να εισαι λιγο cool, αναίσθητος ας πούμε, αλλα ειναι καλύτερο απο το να απαντάς κι εσυ με βρισίδια ή να κλεινεις αμεσως γιατι ετσι του δειχνεις οτι σε ενοχλεί και αυτο θελει. ειτε θα βαρεθει να πληρώνει, είτε να μιλάει στο κενό.

Αν καλεί και το βράδυ που κοιμάσε (ας πρόσεχες), το τηλέφωνο το κλείνουμε το βράδυ. κανει καλό και στην υγεία να μην εχεις εναν ενεργό πομποδέκτη όλο το βράδυ διπλα στο κρεβάτι.

Δημοσ.

2 τρόποι υπάρχουν.

ή έχεις γνωστό μέσα σε εταιρία κινητής σε θέση κλειδί και σου λέει.

ή έχεις χρήμα και βρίσκεις τρόπο..

ο καλύτερος είναι να απαντάς και να τον χρεώνεις. θα βαρεθεί μόλις πάρει τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Το βράδυ που πέρνει, πέρνει κατα της 11-12(δεν κοιμάμαι εγώ),

αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ενοχήτικό!

Δυστυχώς,αλλάζει ο τύπος τη φωνή του, και όσο και αν έχω

προσπαθήσει να τον καταλάβω, δεν γίνεται:evil:!

Δημοσ.

Συμφωνο με αυτα που ειπε ο IOCTL χρειαζεται να παγιδευσεις το τηλεφωνο σου δε νομιζω να υπαρχει αλλη λυση.

Εναλλακτικα αλλαξε νουμερο αν αυτος ο @@ας επιμενει.:-?

Δημοσ.

Ένα κόλπο που άκουσα αλλά δεν πιστέυω να λειτουργεί ακόμα:

Κάνε εκτροπή σε αριθμό Q->μετά εκτροπή σε σταθερό->και εκτροπή πάλι προς το κινητό σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...