Προς το περιεχόμενο

Μπλοκα και ορια ταχυτητας

DIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά κοιτάξτε.Είμαι νέος οδηγός, πρίν περίπου 1 μήνα πήρα το δίπλωμα και απο το βιβλίο για τα θεωρητικά για τα ορια ταχύτητας ισχύει:

αυτοκινητόδρομοι: 120km/h

οδοί ταχείας κυκλοφορίας: 110km/h

άλλο οδικό δίκτυο: 90km/h

Οι εθνικές οδοί DIL εντάσοντε στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας.Αρα το όριο είναι 110 km/h

(όλα αυτά συμφωνα με τον παλιό Κ.Ο.Κ.)

Με τον καινούριο Κ.Ο.Κ, νομίζω ότι όλα πήραν ένα +10. Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει πολλές φορές στους λίγους καλούς εθνικούς δρόμους που έχουμε το εξής φαινόμενο.

Βλέπεις μιά ταμπέλα που γράφει 120 και ... 200 μέτρα πιό κάτω άλλη ταμπέλα που γράφει 70, μετά γίνεται 110, 80 κ.ο.κ.

Θα συνέλθουν λίγο, να διορθώσουν όσο μπορούν αυτόν τον αχταρμά της κάκιστης σηματοδότησης αφού θέλουν να γράφουν αβέρτα ότι βρούν μπροστά τους?

Δημοσ.

Στην γεφυρα της λεωφορου αθηνων.. Εχει οριο 30.. Πως γινεται να πας με 30 σε αυτο το δρομο; Με 50 πηγαινα οταν πρωτοεμαθα οδηγηση και ακουσα τα απιστευτα μπινελικια :?

Λεει οτι εχει radar, λες να ερθει καμια μερα κανενα φωτογραφικο αλμπουμ με ολες τις φορες που περασα το οριο;; :?

Δημοσ.

Αν ειναι να τις μαζευουν ολες μαζι και να μου τις στειλουν με photoalbum... Η να τις κάνουν upload σε κανα rapidshare σε κανα rar να τις κατεβασω! :P

Ο αρχοντας των φωτογραφιων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...