DIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια μιπως ξερει κανεις κανενα ελληνικο site με τα ορια ταχυτητας στην Ελλαδα οχι το site με τον καινουργιο κοκ??? ΕΠισης εχω ακουσει οτι υπαρχει site με ολα τα μπλοκα σε ολους τους δρομους της ελλαδας το οποιο αναναιωνεται συχνα. Ερχωμουν απο θεσ/νικη και ειδα αργα μπλοκο να με συμαδευει με πιστολι αλλα ποιο κατω δεν με σταματησε κανεις και δεν ξερω αν με εγραψαν και θα μου ερθει φωτογραφια στο σπιτι.Πηγαινα με μπολικα. Οποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει
Donacgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 an pigenes me mpolika tota logika tha pliroseis kai mpolika. giati me ton kainourio kok asta na pan! Alla den nomizo na ifistate ena tetoio site pou les gia ta bloka!
panosvlass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αφου δεν σε σταματησαν εκεινη την ωρα νομιζω οτι την γλυτωσες. Φωτογραφια δεν νομιζω οτι παιζει σε τετοια μπλοκα.
DIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 oraio to bloka brika kai to shmeio pou htan stimeno to bloko!!!! Yparxei kanena pou na exei kai ta oria taxythtas se olous tous dromous ths elladas???? Sigekrimena hmoun sthn ethnikh athinon lamias me katefthinsh gia athina sta oinofita.An einai kanenas apo ekei kai xerei poso einai to orio.... h to kalitero an yparxei site.... Thanks paideia gia thn bohthia
amartolos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ean thimamai kala einai sta 100 to orio alla den eimai 100% sigouros
coolman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι η φωτογράφιση με τον λογαριασμό έρχονται μόνο από τα ραντάρ που είναι φυτεμένα μόνιμα. Σε μπλόκο είναι ότι πάρεις την ώρα που γυρίζει. Για να μη σε σταματήσαν ή δεν σε πρόλαβαν ή ήταν πονόψυχος ο αστυνομικός. Αυτά δεν σου τα λέω με σιγουριά απλά 2 φορές που πέρασα με 150km από μπλόκο δεν μου ήρθε τίποτα. Και από την πρώτη φορά πρέπει να έχει περάσει καμία διετία.
shawn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Προχθές μου ήρθε φώτο απο Πλαταμώνα αλλά η κάμερα ηταν στερεωμένη σε περιπολικό και με φωτογράφησαν μόλις πέρασα... Δεν είναι μόνο οι σταθερές -που άλλωστε είναι όλες κατεστραμμένες -
foufoutios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Στην Εθνικη Οδο το οριο ειναι πλεον 130 χλμ/ωρα. Στις διασταυρωσεις πεφτει το οριο αλλα συνηθως δε τη στηνουν εκει
DIL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 shawn ο μπασκινας κραταγε την καμερα στο χερι ή ήταν στημενή????Εγω τον μπασκινα ειδα να κραταει ενα πιστολι και δεν ξερω αν αυτο ειναι φωτογραφικο ή απλα σημαδευει χηλιομετρα.... κανενα site με τα ορια ταχυτητας δεν βρεθεικε????
kostastnt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 shawn ο μπασκινας κραταγε την καμερα στο χερι ή ήταν στημενή????Εγω τον μπασκινα ειδα να κραταει ενα πιστολι και δεν ξερω αν αυτο ειναι φωτογραφικο ή απλα σημαδευει χηλιομετρα.... κανενα site με τα ορια ταχυτητας δεν βρεθεικε???? Τα πιστόλια που κρατάνε μετράνε μόνο χιλιόμετρα. Οι συσκευές που μετράνε χιλιόμετρα και βγάζουν και φωτογραφίες είναι αρκετά μεγάλες και δεν μπορούν να τις κρατήσουν στο χέρι.
coolman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εγω τον μπασκινα ειδα να κραταει ενα πιστολι και δεν ξερω αν αυτο ειναι φωτογραφικο ή απλα σημαδευει χηλιομετρα.... Βασικά το έχει να πυροβολεί όσους τρέχουν με υπερβολικά χιλιόμετρα. Αν δεί ότι ξεπερνάς τα 200 σου ρίχνει μία μπαμ και τελείωσε. Ούτε κλήση ούτε πόντοι :twisted:. (Sorry, δεν άντεξα )
giannisk88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παιδιά κοιτάξτε.Είμαι νέος οδηγός, πρίν περίπου 1 μήνα πήρα το δίπλωμα και απο το βιβλίο για τα θεωρητικά για τα ορια ταχύτητας ισχύει: αυτοκινητόδρομοι: 120km/h οδοί ταχείας κυκλοφορίας: 110km/h άλλο οδικό δίκτυο: 90km/h Οι εθνικές οδοί DIL εντάσοντε στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας.Αρα το όριο είναι 110 km/h (όλα αυτά συμφωνα με τον παλιό Κ.Ο.Κ.)
giannisk88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μήπως μπορεί κανείς να post-άρει κάποιο site που θα βρούμε τα νέα πρόστιμα και τις νέες διατάξεις του Κ.Ο.Κ.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.