nicsie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ΄Γνωρίζει κανεις καποιο δωρεαν προγραμμα που μπορεί να εκτυπώση από τα DOS applications. Εχω βρει καποια προγραμματα αλλα είναι επι πληρωμή, DOSPRN kai DOS2USB Ευχαριστώ
ntg_net Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 ΄Γνωρίζει κανεις καποιο δωρεαν προγραμμα που μπορεί να εκτυπώση από τα DOS applications. Εχω βρει καποια προγραμματα αλλα είναι επι πληρωμή, DOSPRN kai DOS2USB Ευχαριστώ Παντως αν βρεις κατι.. στειλε pm
ntg_net Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ακριβως αυτο που ψαχνω ειναι ,,, να γινει redirect ή move job απο ενα εκτυπωτη στον αλλο. Ενα pc , 1 LPT (LPT1) , πανω ενα hasp ενα dos program 15 ετων στελνει στο hasp απανταει το hasp και ξαναγυρναει σε εκτυπωτη πανω στο hasp. Εγω τωρα θελω αντι να γυρναει στον εκτυπωτη πανω στο hasp να παει σε αλλον ο οποιος βρισκεται ειτε τοπικα ειτε δικτυακα
ikaros81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι αυτή την δουλειά την κάνει το DOSPRN. Μπορείς να το βρεις εύκολα με serial.
ntg_net Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 το εχω δοκιμασει , αλλα τπτ. tsp εχω 3 μερες ψαχνω αλλα σκ@t@
alkisg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 > Εγω τωρα θελω αντι να γυρναει στον εκτυπωτη πανω στο hasp να παει σε αλλον ο οποιος βρισκεται ειτε τοπικα ειτε δικτυακα Δηλαδή να βλέπει το hasp στην lpt1 και τον εκτυπωτή στην lpt2; Έχει τέτοια ρύθμιση το πρόγραμμα; Πιο εύκολο μου φαίνεται να βλέπει και τα δύο δικτυακά (και το hasp και τον εκτυπωτή)... Με αυτόν τον τρόπο δουλεύει; http://support.microsoft.com/kb/314499
ntg_net Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αυτο το δικτυακο hasp τωρα που το λες alkisg δεν το ειχα σκεφτει... 8α δοκιμασω με net use και τα ξαναλεμε. Εκτος αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο εκτος την net use .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.