Mariosxaniaomg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Epeidh exw lefta gia petama(perasa tin taxi me 18 )mporeite na moy peite ti na balw se ayto to pc gia na ginei kalytero anaba8mish dld. twra exei intel pentium 3.2ghz 1gb ram kingston maxtor 80 gb ati x 600 pro mobo:asus p5gd1 edit:ksexasa eyxaristw gia tis apanthseis sas.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 eksartatai ti to kaneis... an paizeis games 8es (mallon) gpu,opote kai psu,kai sigoura kai ram... an pali eisai "syllekths",8es xwro,opote pairneis disko... to zhthma einai kai posa $ dia8eteis...(an px dia8eteis 1000 E,poulas auto pou exeis kopsoxronia kai pairneis c2d cpu,kai o,ti pio kalo allo mporeis)
Mariosxaniaomg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Loipon apo paixnidia paizw mono lineage 2 kai kati alla shoot em up.Den me noiazei na paizw kai me metria details kai etc ki alliws i o8oni poy exw einai 15ara paizw se mikrh analysh kai me bolebei para poly 3 xronia tin exw oyte ena kammeno pixel oyte tipota den tin allazw.Bebeia skeftomai na parw mia allh karta grafikwn.Pio poly asxoloymai me internet ligo video editing mi fantastite kai tipota trelo kai word excel kai tetoia.Oso gia ta lefta den yparxei problhma.
gtroza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 pare macbook kai tha mporeis na exeis 3 OS OSX Linux Window$ psaxto ! .
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 1) Πες μας μέχρι τι ανάλυση υποστηρίζει το monitor (αν και αν είναι tft υποστηρίζει μέχρι 1024x768, αν έχεις crt πας μέχρι 1280x1024) 2) Λοιπόν υπάρχουν δύο λύσεις από τη μία πλευρά εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, πουλάς το σύστημα αυτό και πας se C2D όπως σου είπε και ο washcloud (C2D E4300 90e >>>> P4 64bit :wink: αν θες δες και εδώ για αυτό το θέμα), ή χτυπάς άλλο 1G μνήμης και έχεις 2G σε dc, και παίρνεις και μια 8600GT και ξεμπερδεύεις... Βασικά αφού δεν τίθεται θέμα με το οικονομικό, είναι αμαρτία να πληρώσεις μια 8600GT, X1950Pro και να μην έχεις και ένα δυνατό background :wink: Για αυτό αν μπορείς πήγαινε σε C2D, αλλιώς βάλε άλλο 1G + X1950Pro, 8600GT + ένα καινούργιo monitor αφου πλέον μια 19άρα LG κοστίζει λίγο και συμφέρει, αλλιώς βολεύεσε με μόνο 1024x768 (πλάκα κάνω) edit :wink: : Α και κάτι άλλο, αυτό με το κάνα first person shooter που παίζεις, τι ακριβώς εννοείς? Αφού τα fps είναι μακράν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια FarCry, Doom3 ----> FEAR -----> Crysis ------> ? και πάει λέγοντας....
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 I o8oni moy einai tft den xerw thn allazw ama einai alla ayth den moy exei bgalei problhma opote 8a paw pali se viewsonic mallon.
tolis86 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 φιλε αμα δεις εχουμε παρομοιο συστημα με εξερεση τα γραφικα. εγω ειμαι πανανετος με την 6800gs με μοναδικη εξαιρεση το test drive unlimited αλλα ολοι εχουν σε δαυτο... το lineage σε τι αναλυση/φιλτρα το παιζεις(παιζω=πανω απο 30fps)? υποπτεβομαι καπου midioum. αν εισαι οκ τοτε κρατα τα λεφτα ή πηγαινε διακοπες καπου με δαυτα.το πισι σου ακομα μια χαρα κρατιεται. αλλα αν θες ντε και καλα να αλαξεις κατι τοτε εγω λεω οθονη μιας και οι 15 ιντσες ειναι λιγες. αμα παρεις 19αρα και κατσεις 2 λεπτα μπροστα της και μετα δεις μια ακομα και 17αρα θα απορεις με το πως μπορουσες και δουλεβες εκει ποσο μαλλον σε μια 15αρα. wide κιολα αλλη φαση εντελως. "κινηματογραφικη εμπειρια". κατα δευτερο λογο ενα καλο ups αν η περιοχη σου εχει διακοπες ή/και ασταθη ταση. μετα καρτα γραφικων. μια 8600 θα ειναι στα ορια του επεξεργαστη. μια 8800 πχ θα στραγκαλιζεται απο τον πεντιουμ 4. μνημη στα xp κιολα δε χρειαζεσαι πιστεβω. 1γιγα ειναι μια χαρα. εδω εγω στα βιστα και εχω ενα. και σε περιπτωση που τροφοδοτικο μου ειναι αμφηβολου ποιοτητος καλο θα ηταν ανεξαρτητως του τι θα κανεις να το αλαξεις με ενα στα 400-500βατ seasonic, HEC, enermax, tagan. υπαρχουν και αλλες μαρκες βεβαια αλλα δε τα φτιαχνουν μονοι τους οποτε πρεπει να ψαχνουμε το καθε μοντελο χωριστα να δουμε ποσο καλο ειναι. αυτες που εγραψα ειναι ολα τους τα τροφοδοτικα καλα.
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Loipon ups exw.GIa o8onh to skeftomai ara 8elw kai karta grfaikwn pws 8a paizw games me 19ara me aythn thn karta poy exw.A kai kati allo diakopes 8a paw 15 meres xalkidikh ante giati bare8hka sta xaia:D:D:D.
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ε η 19άρα 1280x1024 φτάνει. Άρα μια χαρά είσαι με την 8600gt ή ακόμα και gts. Άσε που η gt, έχω διαβάσει ότι τραβάει τρελά clockia (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:razz: ). Όσο για την 8800, ε ναι είναι κομματάκι αμαρτία σε τέτοιο σύστημα αφού θα στραγγαλίζονται, τσεκουρόνται, τεμαχίζονται οι επιδόσεις της...:wink:
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Georce oc apo xania eisai apo poio meros re c?Twra eida oti eisai apo xania.Den me endiaferei to overclocking to fobamai:D
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Mένω κοντά στα Παχιανά :grin: Εσύ, βασικά τώρα και εγώ το πρόσεξα ότι είσαι από Χανιά, που μένεις? edit: Eφόσον το φοβάσαι το o/c, πήγαινε για 8600gt ή gts και μια χαρά είσαι :wink: A και μην ξεχνάς την 19άρα οθόνη
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 A sta paxiana konta e egw menw soyda.
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ε, κατέβα μια βόλτα στην Αν.Γογονή και πάρε από το ε-μάγαζο αυτά που θες :wink:
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Den eimai sigoyros akoma to skeftomai ti 8a parw telika:Dpoia karta telika na parw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.