Προς το περιεχόμενο

Asus P5K και overclocking...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου,δεν μπορώ να βρω εδώ και 1 ώρα ένα review για το συγκεκριμένο mobo,θα ήθελα να ακούσω γνώμες απο εσάς.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω O/C χωρίς προβλήματα.

Αρχικά είχα στο μυαλό μου την μητρική της nVidia,την nForce 650i,όμως έπεσε στην αντίληψή μου ένα review που αναφέρει οτι παρουσιάζει προβλήματα κατά το O/C...

Γνώμες please..:confused:

Δημοσ.

Μια χαρά board για overclocking είναι η P5K.

Αν και θα προτιμούσα την P5K Deluxe λόγω καλύτερου PWM κυκλώματος με αποτέλεσμα πολύ σταθερότερες τάσεις.

Κατά τα άλλα και η απλή P5K πάει κατα διαόλου... 450MHz average FSB με Core 2 Quad, 500++ ( ανάλογα με το που τερματίζει η CPU σου ) σε Core 2 Duo...

Τις RAM όσο πάνε ( έχουνε παίξει μνήμες και στα DDR-1400! )...

Δημοσ.

Μια ακόμα ερώτηση,επειδή μάλλον θα την πάρω προτού πάρω τον επεξεργαστή,θέλω να βάλω έναν Pentium 4 στα 3,4ghz,θα τον δέχεται ή όχι?

Δημοσ.

παιδια εχω μια asus p5k την απλη... (οχι deluxe)

και δεν μπορω να περασω τα vista... (με εναν Ε4300 επανω)

φτεει η μητρικη μηπως και δεν ειναι συμβατη με vista η να ψαξω αλλου την αιτια του κακου?

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση,ο επεξεργαστής μου είναι P4 @ 3,4ghz με Hyper-Threading! Σύμφωνα μ'αυτό το link ο συγκεκριμένος είναι σε socket 478 και όχι 775 που υποστηρίζει η P5K.

Με λίγα λόγια δεν θα το δέχεται...σωστά? :confused:

Δημοσ.

Μόλις πάρω το PC πίσω (το'στειλα για service,πρόβλημα με σκληρό :evil:) θα σου δώσω pic.

Δεν το είχα προσέξει ο ηλίθιος τόσο καιρό,είμαι ελεεινός..:evil::evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...