Προς το περιεχόμενο

WAG300 VS WAG54GS VS WRT54GR

manicpanic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok file mou tha perimeno....kai epidi apo oti vlepo exis ote o protos paroxos pou ekopse ta p2p kai torrent ine aytos..mipos esi ise ok apla o ote to exi sti mpouka to torrent kai katevazis sa xelona?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον. Ετσι εχω το wag 300 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο θερμοκρασιες.

09072007118vc4.th.jpg

09072007119ae6.th.jpg

Απ'οτι φαινεται εβαλα τους 2 ανεμιστηρες στις τρυπες της βασης και φορα προς τα πανω. ετσι ο ζεστος αερας βγαινει απο πανω. Ομως ειναι σχεδιασμενο δηλαδη απλα το βοηθαμε λιγο.Σηκωσε και λιγο τη βαση για να ρουφανε απο κατω, εκεινα τα ασπρα που φαινονται. Ετσι οπως ειναι πανω απο 38 δεν μου εδειξε. Καλα ειναι νομιζω. Οσο για τα torrents ασε κλαιω με μαυρο δακρυ. Περιμενω το ιδιοκτητο της forthnet γιατι ειμαι απο επαρχια.

Δημοσ.
loipon filaraki poulinos akou ta apotelesmata tou test pou zitises1

eixa na katevaso 50 parts sinolou 5 giga!

to vazo 1492 to mtu...sta prota 300mb troo to proto dc apo mtu dld eklise to led tou net mono dsl ipirxe! me ti mia loipon stamato ta dwloads kai vazo to mtu auto---> restart pc kai modem!

sinexizi kai sta epomena 200 troo pali dc apo mtu...mono to lampaki tou net dld off! stamato pali ta download kai vazo to mtu sto 1400!restart pc kai modem pali!

mou exoune apomini pia konta sta 4.4Gb na katevaso akoma, ta opoia ta katevase astamtita xoris oute ena dc kai me statheri taxitita !!! to mono pou efaga ena dc konta sta 300 teleytea Mbs alla itane apo forthnet giati kai to net kai dsl led pigane off! kai sto report log tou router egrafe adsl link down! opote itane apo forthnet stadar(etsi dld mou kani genikos ta dc i forthnet eno otan ine apo mtu xano mono to net) ayta ixa na sou po kai sto postara molis teliosa ta downloads!

dokimase diaforous download manager.b.pires stin forthnet na peis oti exeis disconect kai na sou ginei allagi profil ??kanonika sto pppoe to mtu einai 1492.sta windows den thelei rithmisi dioti eina oso xero epikoinonia modem router oxi router me internet.

mipos exeis grammi 2 mbit pou stin praxi pezei san 0,5 mbit to gnosto full dslam

Τι να σου πω. Πηγα κανα δυο φορες στο οτε εχω κατι φιλαρακια και μου ειπανε οτι υπαρχουν πορτες. Ftp kai http δεν εχω προβλημα μονο torrents. οποιδηποτε torrent με οτι ρυθμισεις υπαρχουν η ταχυτητα ειναι η ιδια. 10 με 20%, σαν να εχω traffic shapping. tatos sorry φιλε αλλα θα ποσταρω φωτο σε λιγο

to oti exoun portes den simenei oti ena dslam den sournetai.tora an thes dokimase auto pou lene oti kaneis encrypt ta paketa giana deis pos katevazei kai ama se kovoun.port forward exeis kanei sta p2p kai torrents?to upload poso to exeis?

Δημοσ.

manic panic thx gia tis foto nai etsi to exo kai go! filaraki poulinos ti pire alla kseris tora..den bgazis grammi....exoune pi tha me paroune ayrio gia na doume!!! edo kai kana dio ores arxise ta dcs h forthnet pali kai mou espase kiriolektika ta neyra eytixos pou den exo na katevaso tipota...anagkastika kai to evala sto g.dmt na isixaso ligo...tora an ine kai ayto stathero tha diksi....pantos apo ta 18 mou to rixni sta 10...amartia apto theo....

Δημοσ.

aderfe oti kai an sou po psemata tha ine....den dixni tetia to wag300 ine menou san tou 54g....mono taxitites dixni....thes na valo to wag200 na sou po? pantos otan ixa pano to wag200 ixa margin 6 sta 18Mbps...tora na min exi pai 9-11 sta 10 pou exo klidosi?

Δημοσ.

se kapoia alli ekdosi tou wag300n tha to ftiaxoun kai auto opos egine kai ligaki me to wag354g pou tora pou egine wag200 ine poli pio kala se thermokrasia.alla toulaxiston to palio den psinete opos to wag300 pou lete.

Δημοσ.

loipon kai epeidi ta test sinexizonte afou den niothi h forthnet na mas pari thl na doume to provlima exoume kai leme!!!

topothetisa simera to wag200 epano....evgala pros to paron to 300ari giati mou mpikane idees.... loipon....ta noumera tou status!

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 15125 kbps

Upstream Rate: 509 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 24 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Upstream Line Attenuation: 6.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

to evala AKRIVOS me tis idies rythmiseis tou wag300!! klidono 1+MBps pio kato apo oti to 300 den ksero giati....

bgazo to flashget kai ksanavazo to IDM me ta idia settings kai to mtu sto router 1492. katevazo 5 giga kai sto teeelos teeelos ekane ena dc pou itane apo mtu dld esvise to led tou net! alla mono 1 dc!

vazo meta to mtu sta 1400! katevazo akrivos ta idio arxio kai stin idia akrivos taxitita kai oute 1 dc!! leo den pezi..etyxe.... ksanakatevazo loipon pali to ido! E...oute 1 dc!! kai genikos oute disconect tis gramis apo to proi se serfarisma i idle...vevea i forthnet den me exi thimithi akoma na mou petaksi kana dio na goustari....alla prots to paron ola kala!! kai kati allo!! DEN kani reboot otan kani reboot to pc! pragma pou to ixa sto wag300(tora den ksero mpori to allo na exi kamia special litourgia alla ayto den kani) kai epidi ta test sinexizonte tha sas kratao enimerous....pantos an ola venoun kalos opos teroa mallon pai gia antikatastasi to linksys!!! exo kai xarti apo tin eteria me arithmo sizitisis kai epiveveosis oti to wag300 theli allagi! tora pos to konomisa allo thema:P alla vevea perimeno kai ti meria tis forthnet na me pari na mou pi an allakse kati sti grammi mou giati ipe oti tin exi ypo parakolouthisis kai tha me paroune aytoi....ayta ta oliga:P!!

Δημοσ.

ela xriste mou!!! re poulinos me sms sto kinito ta pernis?? oute edit den prolava na kano!!:P:P tespa kalh h amesothta!!! afou den prolava to edit oriste loipon i erotisi.... giati h forthnet stis rithmisis gia wag200 dini pppoA profil??? i apla den einai enimeromeno to site? http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447 oso gia to post sou sto isos na min exo kai meta?? enoeis disconections kai tetia?

Δημοσ.

loipon apo xtes pou exo pano to wag200 ola ine perfect oute ena dc...oute apo forthnet(exo arxisi kai stenaxorieme pou den me skeftete) ase pou den me exoune pari akoma til:/ tespa i erotisi mou ine alli....epidi proti fora to vlepo isos fani gelio...me to wag300 otan to ixa pano i taxitita klidone dld opote kai an to kitaga itane sti taxitita pou brike otan ekane boot....tora me wag200 xtes otan to evala imouna konta sta 16MBps kai simera pou to koitao xoris oute ena dc ksanaleo gia na sinxronisi allou...i taxitita mou exi pesi sto 14999! ine normal ayto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...