crist35 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αγαπητοί φίλοι γεια σας.. Θα ή8ελα αν γινεται να μου στείλετε ενα απλό προγραματάκι σε access που να περιέχει εναν πίνακα με προϊόντα και ένα με τα καταστήματα και με τις τιμές τους. Δηλαδή 8α ήθελα ας πούμε να συγκρίνω ενα προϊον ποσο πουλιέται σε καθε διαφορετικό κατάστημα . Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα
random Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 15.000, ειδική τιμή για τα νέα μέλη. Με courier να το στείλω, ή με απλό ταχυδρομείο; τιμολόγιο ή απόδειξη;
crist35 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Φίλε μου σοβαρά σου μιλαώ εχω ανάγκη ένα τετοιο προγραμματάκι και δεν ξέρω που μπορώ να το βρώ. Είναι τόσο δύσκολο άραγε;
kazanas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Den paizei se programma..o apo panw kirios sou to dinei online
chpetros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αγαπητοί φίλοι γεια σας..Θα ή8ελα αν γινεται να μου στείλετε ενα απλό προγραματάκι σε access που να περιέχει εναν πίνακα με προϊόντα και ένα με τα καταστήματα και με τις τιμές τους. Δηλαδή 8α ήθελα ας πούμε να συγκρίνω ενα προϊον ποσο πουλιέται σε καθε διαφορετικό κατάστημα . Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα Αυτό το πρόγραμμα που ζητάς το θέλεις για να βάλεις εσύ στοιχεία μέσα ή τα θέλεις έτοιμα? Αν τα θέλεις έτοιμα προς σύγκριση κοίτα όπως είπε και ο moderator στο http://www.skroutz.gr
crist35 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Έγω θέλω να περνάω δικά μου προϊόντα και να κάνω συγκρίσεις τιμών στα διάφορα καταστήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.