Gibs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Στο σπίτι μου έχς 2 desktop pc's και ένα wireless router.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω τα 2 pc μεταξύ τους και να συνδέονται και οι 2 ξεχωριστά στο router μου.Δηλαδή,να έχω και ίντερνετ αλλά και file sharing μεταξύ τους. Υ.Γ.Το ένα pc έχει Windows ΣVista και το άλλο έχει XP Pro.
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 exeis asirmates kartes? an oxi tote apla ta sindeeis me kalwdio panw sto router....ti pio aplo
Gibs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Exw kai sta dio asyrmates kartes (Netgear ean auto voithaei).Aplws otan paw na dimiourgisw kainourgia home network sindesi aposindeetai apo to internet.An mporouse kaneis na me parapempsei se kapio tutorial i kati pou na voithaei,tha tou imoun eugnwmwn.
siolis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Κάνε σωστό configuration των καρτών ώστε να δουλεύουν σωστά σε τοπικό δίκτυο. Βάλε Default Gateway την IP του router Δώσε σωστό DNS και είσαι έτοιμος για περιπλανήσεις στο διαδίκτυο.
Pappyroys Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Κάνε σωστό configuration των καρτών ώστε να δουλεύουν σωστά σε τοπικό δίκτυο. Βάλε Default Gateway την IP του router Δώσε σωστό DNS και είσαι έτοιμος για περιπλανήσεις στο διαδίκτυο. Το παλικάρι το "σωστό configuration" από οτι κατάλαβα ζητάει, φιλαράκι το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ενδεχομένως το PC που "έχει" το internet έχει σαν Default IP την κλασσική 192.168.0.1, πρέπει να πας και να πατήσεις το CheckBox "Obtain an IP address automatically" και στο PC που "ζητάει" internet βάλτου την 192.168.0.2, αυτό μαλλον θα βοηθήσει, ελπίζω
Gibs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παιδιά,βλακεία μου,δεν το έθεσα σωστά το προβλήμά. Έχω 2 pc και τα 2 ειναι συνδεδεμένα με το ίντερνετ (Ξεχωριστά το καθένα-όχι μέσω του ενός).Το προβλημά μου είναι ότι θέλω να μοιράζομαι αρχεία μεταξύ τους χωρίς να μοιράζομαι όμως την σύνδεση στο ίντερνετ.Γίνεται να ειμαι συνδεδεμενος σε 2 ασύρματα δίκτυα ταυτόχρονα?(Δλδ.το ιντερνετ και sharing) Υ.Γ Έχω Sagem Fast 1500 WG και Windows XP και στα 2 PC.
PepeLePew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Από την στιγμή που και τα 2 όπως λες έχουν net (άρα και δίκτυο αναμεταξύ τους) το μόνο το όποιο έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στο ίδιο workgroup & μετά να κάνεις share τους φακέλους που θες να βλέπει το ένα από το άλλο. Μέτα θα τα βλέπεις από το εικονίδιο My network places
manicpanic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Αυτο που θελει να κανει δεν γινεται γιατι θελει να ειναι στο δικτυο του router και ταυτοχρονα να φτιαξει και ενα αλλο ασυρματο δικτυο τα pc μονα τους. Ποσες ip να παρουν οι καρτες σου ταυτοχρονα, θα λαλησουν! Εγω εχω 2 pc, και τα δυο ασυρματα στο router και μεταξυ τους με gigabit ethernet. Συνολο 5 Ip.Τρεις ασυρματες και δυο ενσυρματες. Για να ειναι σε διαφορετικο δικτυο
Gibs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Νομίζω ότι η απάντηση που έδωσες με κάλυψε.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Έτσι όπως πάει δηλαδή μάλλον θα πάρω άλλες δύο ασύρματες κάρτες γιατί με καλώδια δεν παίζει....(εκτός αν θέλω να κάνω επικύνδινες αποστολές για να πάω στο σαλόνι..).Αξίζει ή τσάμπα θα τις πάρω?
dragon_syr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 φιλε μου μπορεις να τα συνδεσεις στο ιδιο δικτυο και με εναν κανονα στο firewall του router σου κοψε το internet σε οποιο η/υ θελεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.