alexgn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ειμαι σε σκεψη (τι σκεψη... σημερα παραγγελνω) ενα vaio AR21M και αυτο "φοραει" windows media center edition 2005....ξερει καποιος να μου εξηγησει αν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα απο τα κλασικα xp η αν υπαρχουν καποια γνωστα προβληματα με αυτο το λειτουργικο????αν και σκεφτομαι να φορμαρω αμεσως και να περασω vista μια και καλη για να τελειωνω με το θεμα...τι λετε χρειαζεται η οχι?
dalton85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Η συγκεκριμενη εκδοση εχει Service pack 2 οποτε ειναι ακρετα καλο σε θεματα ασφαλειας και σταθερα. Το μονο που εχουν επανο τους ειναι καποιες εφραμογες για διαχειρηση video και γενικα media οπως εικονες και βιντεακια. Δεν εχουν κατι το τρομερο σε σχεση με τα αλλα xp αλλα ειναι καλο λειτουργηκο. Το οτι τωρα παραγγελνεις το μηχανημα και εχει xp μου φαινετε λιγο παραξενο εφοσον η πολιτικη της microsoft ειναι ολα τα καινουργια μηχανηματα να εχουν vista. Για μενα μην τα βαλεις ακομα λογο του οτι μπορουν να σου δημιουργησουν ασυμαβατοτητες με εφαρμογες και ορισμενα περιφεριακα οπως και hardware των οποιον οι drivers να μην δουλευουν και καλα. Μεινε με τα xp για ενα διαστημα να δεις πως ανταποκρινεται το συστημα γενικα και μετα βαλε τα vista αμα δεν μπορεις αλλο με τα xp και εφοσον βρεις drivers για το υλικο σου. Εδω ειναι και ενα review ενος παιδιου απο το forum. Δεν το διαβασα αλλα πιστευω οτι θα λεει κατι που μπορει να σε βοηθισει να καταλιξεις. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112285
alexgn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Βασικα , απο οτι εχω καταλαβει η Sony εχει βγαλει σε προσφορα το AR21M δηλωνοντας οτι ειναι και vista capable και βγαζοντας στην αγορα το AR31M που εχει επιπλεον 1 gb μνημη με vista premium + 300 euro στην τιμη...απο οτι φαινεται ομως μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα αν βαλω vista αμεσως , ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες για τα xp media center. (ενοειται οτι θα αγορασω και εγω 1 gb ram ακομα....)
johnykim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ένα πρόβλημα που είχε ένας φίλος με τα media center είναι η κάρτα TV.Εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει.Έχουν πάντως πολύ ωραίο θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.