wakabanka Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ψάχνω για ενα κάλο και σχετίκα φθηνό DVD-RW. Το θελω βασικά για εγγραφή (ταίνιες,games κτλ)και κατα κυριο λόγο θα το χρησιμοποιω σε ταχυτητα οχι παραπανω απο 8Χ . Μ'ενδιαφέρει λοιπόν κυρίως to αξιόπιστο burning και να μη τα κλατάρει μετά απο 2 μήνες.Scanning η τεχνολογια τυπου lightsribe δε με πολυνοιάζουν. Αρχικα ελεγα να παρω Nec αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τα τελευταια μοντέλα. Τώρα σκεφτομαι να παρώ το PIONEER DVR-112D http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326701 Καλο?Tα LG λενε τίποτα; Καμια αλλη προταση εως 30E;
Silent Arrow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=194315
blackstar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 pare to pioneer :> poli kalo, opos kai ta prohgoymena montela ths pioneer.
thanocaster Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγώ προτείνω Optiarc AD7170S. Το έχω 5-6 μήνες τώρα και έχει κάψει εκατοντάδες δισκάκια χωρίς πρόβλημα.
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Και 7173. Πρεπει να κοντευω τη 1000αδα σε δισκακια και ακομα δουλευει αψογα
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως έχω κοντά 3 χρόνια ένα NEC και καίω το λιγότερο 1 δισκάκι την μέρα. Κανένα απολύτως πρόβλημα! (Μόνο τα TDK δεν έδειξε να συμπαθεί, αλλά συμβιβάστηκα. Άσε που ήταν κι ακριβά)
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 o,ti ki an pareis,pare kati pou na exei 2 xronia eggyhsh...
blackstar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 o,ti ki an pareis,pare kati pou na exei 2 xronia eggyhsh... na rotiso poia einai h a3ia ton 2 xronnon se ena mhxanima poy kanei 25-35 euro?
Silent Arrow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 na rotiso poia einai h a3ia ton 2 xronnon se ena mhxanima poy kanei 25-35 euro? Σωστος ο blackstar. Οποιαδηποτε ενασχοληση με ελαττωματικο προιον μικρης σχετικα αξιας που βγει σκαρτο μετα απο χρονο σιγουρα δεν αξιζει μιας και η αξια της ενασχολησης ειναι πολυ πανω απο το να παρεις ενα καινουργιο. Αυτο δεν σημαινει οτι μου περισσεουν λεφτα απο τα πατζακια.
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 gia poia enasxolhsh lete re paides? to pallhkari zhtouse gnwmes gia to poio drive na parei,kai h dikh mou einai oti otan milame gia 30 eurw,"o,ti kai na pareis to idio einai". me th diafora oti an epilekseis kati me megalyterh eggyhsh,exeis tis diplasies pi8anothtes(leme twra dld)to drive na mhn sou xalasei stis 367 meres,alla stis 732....Ki an akomh tou xalasei nwritera,8a einai kai kallymenos. ..ESTW kai gia 30 E. Kako einai?
oranje Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=963240
Silent Arrow Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 gia poia enasxolhsh lete re paides?to pallhkari zhtouse gnwmes gia to poio drive na parei,kai h dikh mou einai oti otan milame gia 30 eurw,"o,ti kai na pareis to idio einai". me th diafora oti an epilekseis kati me megalyterh eggyhsh,exeis tis diplasies pi8anothtes(leme twra dld)to drive na mhn sou xalasei stis 367 meres,alla stis 732....Ki an akomh tou xalasei nwritera,8a einai kai kallymenos. ..ESTW kai gia 30 E. Kako einai? Δεν ειναι κακο washcloud. Εγω μολις τελειωσα απο μια απιστευτη περιπετεια με ενα κινητο τηλεφωνο αξιας 300 ευρω απο τον Δεκεμβρη (5 φορες για service - ηταν ΛΕΕΙ στην εγγυηση.... στα λογια και μονο), τελικα μου φερανε καινουργιο αλλα ο χρονος που εχασα και τα λεφτα που χαλασα για καταγγελιες ηταν πολυ πανω απο 300 ευρω. Την ολη ιστορια την κυνηγας για το γμτ της υποθεσης, να μη σε λενε βλακα, αλλα για μικρες αγορες πλεον δεν ασχολουμαι με τις εγγυησεις εκτος κι αν εχω κεφια ή προσβαλουν την νοημοσυνη σε υπερμετρο βαθμο (γιατι οτι θα μου την προσβαλουν ειναι δεδομενο). To κινητο ηταν Vodafone Live SHARP GX-40, αγορασμενο απο ΓΕΡΜΑΝΟ (μετεπειτα ιδιοκτησια Cosmote), με δουλευαν ψιλογαζι επι 5 μηνες κανονικα μιας και το κινητο ηταν ΛΕΕΙ στην εγγυηση και καθαρισε η Vodafone (τα κεντρικα εννοειται) αφου ειχα μπλεξει στην υποθεση E.E.T.T., Γενικη Γραμματεια Προστασιας Καταναλωτη, Εισαγγελια πολης που μενω, κοινοποιηση ολους τους διανομεις προιοντων της Sharp (CPI & FG. Europe) κλπ.... Γι αυτο και για τη Vodafone εχω μονο καλα λογια να πω. Αψογα Aftersales. Αλλα αξιζει να μπεις σε αυτη τη διαδικασια για 30 ευρω που κανεi ενα DVD-RW? Μονο η εμπειρια της διαδικασιας αξιζει, τιποτα αλλο, κι αυτη για μια και μονο φορα εκτος αν γουσταρεις τετοιες καταστασεις.
blackstar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 8a symfoniso, makria apo epistrofes alages kai ala pragmata otan to poso einai mikro, o kopos kai o xronos poy 8a afierosis einai diplasios (toylaxiston) apo thn a3ia toy dvd (i oti alo).
wakabanka Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Τελικα πηρα το Οptiarc AD7173(με εγγυηση).
dk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 να προτεινω plextor, που σημαινει αξιοπιστια αμεση αντικατασταση στο σπιτι σου οσο ειναι στην εγγυηση (με RMA) μεσω courier χωρις να πληρωσεις μια και να τρεχεις σε καταστηματα κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.