Προς το περιεχόμενο

6600 απλή ξεκλειδώνει ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παίδες :D επειδή η παλιά 6200 που έχω με άφησε και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω το καινούριο μου pc :( βρήκα στο e-shop μια απλή 6600 αυτήν εδώ και επειδή αυτόν τον καιρό δεν παίζουν παραπάνω φράγκα μέχρι να πάρω μια αξιόλογη και καλή κάρτα ψήνομε να δω αν ξεκλειδώνει να δει λίγο φως μπας και παίξω και κανένα παιχνιδάκι τι λέτε ? έχει κανένα τίποτα υπόψιν του ?

Δημοσ.

δεν τιθεται θεμα ξεκλειδωματος ddr2 εχει αρα οσο και να την ανεβασεις θα κοιμαται παλι....αν θες να δεις διαφορα πηγαινε σε 6600GT....

Δημοσ.

δεν είναι να πάρω gt τώρα γιατι σε λίγο όταν δώ τι μπορούν να κάνουν τα πράματά μου μπορεί να πάω σε 8800 απλά για να ανίξω το pc θέλω μια αλλά με 50 ευρώ δεν βλέπω καμια καλύτερη { εκτός αν έχεις να πείς και εσύ κάμιά ευχαρίστος να ακούσω :D }

τότε Vmod και όσα βγάλει ο πυρήνας της στις μνήμες φοβάμε να κάνω γιατι δεν ξέρω τι φοράει αν δώ μπορεί να της δώσω και εκεί :D

Δημοσ.

Vatos άσε τα ίδια και εγώ με τα οικονομικά μου αυτό τον καιρό.... :sad:

Anyway, θες οπωσδήποτε να της δώσεις να καταλάβει με το o/c ? Και γιατί να μην δώσεις 3ε παραπάνω να πάρεις αυτή και να ξεμπερδεύεις... Τώρα για το αν τρώει κλόκια δεν έχω ιδέα :cry:...

Πάντως δεν νομίζω να ξεκλειδώνονται τα pipeline της 6600 που λες, και γενικά δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ώστε να την αγοράσεις με αυτό το σκεπτικό...

Το άλλο που με προβληματίζει είναι γιατί η GT της GIL έχει και αυτή 8ppp ??? Κανονικά σαν GT δεν θα έπρεπε να είχει 12? (ρωτάω δεν είμαι σίγουρος)

Αν θέλεις να κάνεις πάντως o/c, και να σαν γνήσιως o/c που φαίνεται πως είσαι :wink:, δεν έχεις παρά να πάρεις την 6600 και να δοκιμάσεις :grin:

Υ.Γ. Τελικά δεν πήρες DS4?

Δημοσ.

Παίδες thanks αλλα έπρεπε να πάρω κάρτα εχθές όπως δήποτε γιατί το pc δεν άνοιγε αλλιώς και εγώ δεν κρατιόμουν :D τεικά πήρα την απλή και ακόμα βλέπω κατά ποσο αντέχει να ανεβεί αν και δεν έβγαλε πολλά περίπου από 200Mhz πυρήνα και αλλα τόσα στην μνήμη

george_o/c την DS4 δεν την πήρα γιατί τελειωσε από το πλαίσιο και τελικά βρέθηκα με την έβγα αν και δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε :D 3,6 ο 4300 max stable και οι μνήμες πάνε στα 900 χωρίς τάσεις και τίποτα μονο με τα δικά τους timmings

Δημοσ.

Στην θέση σου θα έπαιρνα την Αsus p5n που είναι και sli που είναι πολύ καλύτερη εταιρεία και και έχει μεγαλύτερες δυνατότητες overclocking.Μάλιστα λένε καλύτερη και από τις 965 chipset τις δικές μας σε διάφορα reviews.

Δημοσ.

μπα δεν ήθελα άσους για τα Vdop που φημίζεται και πάλι δεν με καίει το sli και ένταξη εδώ πήγε 3,2 με πολύ λίγη τάση παραπάνω ο cpu τι άλλο να θέλω :D και πάει 3,7 και εκεί πρέπει να tabaniazei δεν δοκίμασα παραπάνω :)

Δημοσ.

τελικά βγάζει τίποτα από software η να αρχίσω τις κολλήσεις ? ξέρει κανένας ?

Α ρε @topε :D σβήσε τα Link τα βλέπω και κλαίω :mrgreen: είδες εδώ κολλάει : " οποιος βιάζεται η σκατά θα πατήσει η θα πέσει με τα μούτρα πάνω τους " :mrgreen: sorry για τις κακές λέξης αλλα δεν άντεξα έπρεπε να μου τα πω :D

Δημοσ.

Μπα Δεν νομίζω τι να ξεκλειδώσει DDR 2 και αυτή και κομμένος ο πυρήνας τις αν μπορείς και δεν φοβάσαι πιασθεί και καντής Vmod :) είχα και εγώ μια ίδια και είχε πάει πολύ ψιλά ψάξε να βρείς ένα Thread μου με τίτλο 2,60κάτι μέσα στο thread γραφει και πως να το κανεις το Vmod

εγώ μόλις ξεκίνησα με την 6600 τις modes και εκεί που πήγαινε 430 Max χωρίς artifacts και χωρίς vmod με πολύ λίγο Vmod με ένα μηχανικό μολυβάκι έφτασε 500 Mhz ο πυρήνας της 50c Full Load Stock Coolin :mrgreen: :mrgreen:

Δωράκι :D

96796996194396296494396dq5.th.jpg

Δημοσ.

kag3to αυτή την Albatron 7600GS AGP πήρα κι εγώ γιά κάποιον άλλον, αλλά την κράτησα εγώ τελικά γιατί ήταν αρκετά καλύτερη από την 6600GT που είχα πριν.

Δεν έχει τίποτα να ξεκλειδώσεις. Ο πυρήνας είναι ο ίδιος με την 7600GT αλλά τροφοδοτείται με λιγότερη τάση κι έτσι δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά. Έτσι όπως είναι θα φτάσει στα 500-530 MHz και 400-430 η μνήμη.

Αν είχε DDR3 θα άξιζε με pensil mod να ανεβάσεις την τάση του πυρήνα και έτσι να φτάσει τα 650-700 MHz. Έτσι όπως είναι δεν αξίζει τον κόπο γιατί περιορίζεται από το εύρος της μνήμης έτσι κι αλλοιώς, και η μνήμη δεν πρόκειται να ανέβει παραπάνω (όχι σημαντικά τουλάχιστο) όση τάση και να της δώσουμε.

Δημοσ.

πάει μπήκανε τριμερακια πάνω τις μόλις σήμερα :D δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά και οποτε έχουμε λεφτά και περισσεύουν τότε τα δίνουμε :D

άσε που σιγά μην έμπλεκα με το e-shop για επιστροφή προτιμώ να τους χαρίσω την κάρτα και 50 ευρώ παρα να μπλέξω σε τέτοια ταλαιπωρία :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...