sarisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω γραμμή dsl 1 mbit από ΟΤΕ (ISDN) και σύνδεση από tellas. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω το Zisto με full LLU. Αυτό που δεν ξέρω όμως είναι αν όταν κοπεί η γραμμή και γενικότερα η οποιαδήποτε σχέση μου με τον ΟΤΕ, η τηλεφωνική γραμμή θα μείνει σαν ISDN ή θα μετατραπεί αυτόματα σε PSTN όταν του στείλει η tellas τα χαρτιά για διακοπή κλπ. Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Επίσης, αν υποθέσουμε ότι μετατρέπεται σε PSTN, μπορώ να πω στην tellas να μου την κάνει ISDN? Και αν ναι, υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση σε στυλ ΟΤΕ? Ευχαριστώ ***EDIT*** : Ξέχασα να ρωτήσω, σαν router έχω το Zyxel 650R-33 (για ISDN), θα δουλεύει κανονικά με το Zisto (αν υποθέσουμε ότι θα παραμείνει ISDN η γραμμή)?
sarisn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δεν θέλω την 4νετ... και ας είναι φθηνότερη, 3 χρόνια με τελλάς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση πελατών της 4νετ είναι γτπ. Με την tellas δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.