Προς το περιεχόμενο

Acer και προσθήκη RAM

kamousis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ, και ρωτώ.

Αγόρασα πρίν λίγες μέρες τον Acer TravelMate 2493 WLMi με επεξεργαστή Celeron 1,73 και μνήμη 512. Αν του προσθέσω νέα μνήμη μου είπαν από το τεχνικό τμήμα του E-Shop ότι χάνω την εγγύηση της εταιρείας που είναι 1 χρόνος και όχι 2 χρόνια όπως γράφει ένας φίλος στο φόρουμ ότι ισχύει για τους Acer(αν προσκομίσεις ο ίδιος τον φορητό σου και η απόδειξη λιανικής έχει πάνω τον σειριακό αριθμό και το μοντέλο του φορητού).

Τελικά βάζοντας μόνος μου νέα μνήμη χάνεται η εγγύηση;

Δημοσ.

Paidia exw kai egw ena TravelMate 4200AWLMi me CPU 1.86 kai 512 RAM. Thelw k egw na tou valw alla 512 ddr2 (autin exei panw twra).

Mono stin idia tin acer mporw na to kanw auto wste na min xasw tin eggiisi?

Se katastima mou eipan oti an parw kapoia mnimi paizei na mou dimiourgisei provlima sto laptop...

Δημοσ.
Paidia exw kai egw ena TravelMate 4200AWLMi me CPU 1.86 kai 512 RAM. Thelw k egw na tou valw alla 512 ddr2 (autin exei panw twra).

Mono stin idia tin acer mporw na to kanw auto wste na min xasw tin eggiisi?

Se katastima mou eipan oti an parw kapoia mnimi paizei na mou dimiourgisei provlima sto laptop...

Δεν ξέρω αν δημιουργεί πρόβλημα,δεν πιστεύω να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ θέλω να κρατήσω την ήδη υπάρχουσα μνήμη 512 και να προσθέσω άλλη 1 μνήμη 512.Το e-shop έχει μια Kingston στα 29,50 ?.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554794

Δημοσ.

File dwse ta dipla xrhmata kai bale mia mnhmh 1Gb h mnhma sta kainouria programma ta sou xreiastei kai einai kai fthnh...

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω στην ίδια κατεύθυνση είμαι. Θέλω να βάλω 1GB στο laptop που έχω. Πήγα σε ένα κατάστημα και μου είπαν ότι μπορώ να βάλω μία kingston που κάνει ~45Ε, αλλά καλύτερα μία άλλη kingston που κάνει ~85Ε μιας και αυτή είναι σίγουρα συμβατή με το laptop μου. Οι κωδικοί των δύο μνημών εντομεταξύ είναι διαφορετικοί, αλλά τα χαρακτιριστικά ολόιδια (συχνώτητες κτλ). Τι να κάνω? Ποια να πάρω. Από εκεί μου είπαν ότι άμα πάρω την πρώτη το ψιλορισκάρω. Αλλά ρε σεις τόσος κόσμος παίρνει μνήμες πχ πλαισιο, e-shop κτλ.!

Δημοσ.

H mnimes se kanoniko upologisti spania dimiourgoun provlima simvatotitas... ta laptopakia omws einai pio euaisthita kai perierga tha mporousa na pw...

Exei kaneis tilefwno apo acer gia na tous parw na tous rwtisw poso exoun 1gb mnimi, wste na valw sto laptop kateutheian 1gb (an paiksei k to allo 512 akoma kalitera)

Δημοσ.

http://www.crusial.com Και θα δείτε τη μνήμη πρέπει να πάρετε εγώ από 1 το έκανα στα 2 το laptop όλα οκ και έβαλα τις twinmos που ήταν οι πιο φθηνές. Ε αν είναι να πάρετε μία του ενός και την παλιά των 512 δεν θα υπάρχει συγχρονισμός πάρετε 512 ή 2Χ1GB. Αν σας πάθει κάτι θα βάλετε την παλιά και θα το στείλετε έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αυτοκόλλητο για να χαλάσετε που θα το καταλάβουν. Αλλά ξανά λέω η 2Χ512GB ή 2Χ1GB.

Δεν ξέρω για προβλήματα δεν έχω εγώ πάντος.

Δημοσ.
http://www.crusial.com Και θα δείτε τη μνήμη πρέπει να πάρετε εγώ από 1 το έκανα στα 2 το laptop όλα οκ και έβαλα τις twinmos που ήταν οι πιο φθηνές. Ε αν είναι να πάρετε μία του ενός και την παλιά των 512 δεν θα υπάρχει συγχρονισμός πάρετε 512 ή 2Χ1GB. Αν σας πάθει κάτι θα βάλετε την παλιά και θα το στείλετε έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αυτοκόλλητο για να χαλάσετε που θα το καταλάβουν. Αλλά ξανά λέω η 2Χ512GB ή 2Χ1GB.

Δεν ξέρω για προβλήματα δεν έχω εγώ πάντος.

Δηλαδή είναι πιο σωστό να βγάλω την 512 που έχει μέσα και να του βάλω

1 Gbyte (ή 2χ512 ίδιας μάρκας;)

Δημοσ.
Exei kaneis tilefwno apo acer gia na tous parw na tous rwtisw poso exoun 1gb mnimi, wste na valw sto laptop kateutheian 1gb (an paiksei k to allo 512 akoma kalitera)

Support Number for Greece: 801 500 2000

Availability: Monday to Friday, from 10:00a.m. until 13:45p.m. and from 15:00p.m. until 18:45p.m.

Cost: Local Dial Cost (Greek)

Language Spoken: Greek

BTW εγώ που πρόσθεσα ένα dimm ακόμα πάνω στο δικό μου, όταν χρειάστηκα εγγύηση απλά το έβγαλα και το έστειλα με το μαμίσιο.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε στην εγγυηση!ολες οι μνημες ειναι συμβατες!βεβαια αναλογα το pc την μνημη κ ποση αναβαθμιση το επιτρεπει η motherbord!

Δημοσ.

kamousis Καλύτερα να πάρεις 1Χ512GB όποια μάρκα και να είναι αρκεί να είναι στα ίδια MHz με την παλιά που έχεις ή θα πάρεις 2Χ1GB μην πάρεις 1Χ1GB συν την παλιά 1.5GB καλύτερα να έχεις σύνολο ή 1GB ή 2GB.;-)

Δημοσ.

Παιδιά κακά τα ψέματα...

Τα μοντέλα που διαθέτουμε σήμερα υποστηρίζονται από την αγορά, αύριο όχι.

(Oι SODIMM 333MHZ που έχει το δικό μου ήδη άρχισαν να εξαφανίζονται)

Από την άλλη τα λειτουργικά συστήματα και τα προγράμματα γίνονται όλο και πιό απαιτητικά.

Εγώ πρόσφατα έβγαλα τα 2*256Μ (=512M) που είχε ο 5024WLMi μου και έβαλα 2*1G (=2G)

Το έκανα τώρα χωρίς να το χρειάζομαι άμεσα διότι όταν θα το χρειάζομαι δε θα τις βρίσκω...

(Eπίσης άλλαξα τον 80G δίσκο με έναν 160G)

Η εγγύηση όντως παύει να ισχύει αν αλλάξουμε μνήμες

Ομως φύλαξα τις παλιές να τις ξαναβάλω πίσω αν χρειαστώ ποτέ service...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...