Προς το περιεχόμενο

Φάγαμε Ήττα Πείτε Ιδέες

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε βατε σε κανα μηνα μπορει να κανω αναβαθμιση και η μητρικη με ενδιαφερει καθοτι ειναι δυνατη και αποτι βλεπω(1333φσβ cpu voltage 0,80κατι - 1,6) δεν αποκλειεται να παιζει και με περυν αν και δε πολυνοιαζομαι δλδ απλα δεν θα ηταν και ασχημα :P και τελως παντως ειμαι μεταξυ αυτης και της gigabyte p965 s3 βασικα μεχρι να το παρω το πισι πολυ πιθανο νε εχουν καπου στο κατοσταρικο οι π35 αλλα καλο ειναι να περνω γνωμες (ουφ σας εσκασα) πως τη βλεπεις τη μητρικη? σταθερη? καλη? θερμοκρασιες? ποιοτητα κατασκεβης? υποστιριξη? στο σιτε που ειδα μου φανηκε πολυ ξεπετα. δεν εχουν καν cpu support list! (αν και εχουν κατι μνημες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μητρική καλή πολύ καλή μπορώ να πω έχει πολύ ωραίο layout και όλη έινια σχεδιασμένη σωστά :D τώρα το site δεν θα διαφωνήσω κάπως έτσι όπως το είπες είναι αλλα όταν έψαξα για update για το Βίος μια χαρά το βρήκα εύκολα

σταθερή ναι θα μπορώ να πω πως είναι μια λέξη που την χαρακτηρίζει και σε stock και σε oc τα πάει πολύ καλά κάτι που δεν περίμενα συνεπώς τίμια για τα λεφτά τις :D

θερμοκρασίες εδώ είναι το μειονέκτημα έχει μια μεγάλη παθητική ψύχτρα στο south και βαράει 60αρια με το καλημέρα ( από βδομάδα έρχεται block :D ) επίσης ένα πολύ θετικό που μου φάνηκε εμενα είναι ότι στο northbrige έχει τρύπες για να βάλεις ψύχτρα κάτι που το είδα πρώτη φορα σε μητρική από αρκετές που έχω αλλάξει και έχω δει

τώρα αυτά αν μου ξέφυγε κάτι ρωτα το :D

μαλον μπερδεψες το south με το north.. :P ... και εγω για τον 4300 σκεφτομαι. τον ειδε κανονικα απτην αρχη η ηθελε κανα bios update? οι μνημες εχουν διερετες οπως ολα τα αλλα τσιπακια ή σαν το 680 δουλεβουν ασυγχρονα?

παίζει να τα μπέρδεψα αλλα κατάλαβες τι θέλω να πω :D τον 4300 κανονικά με την μια χωρίς πρόβλημα και με το καλημέρα 3.5 :D μνήμες unlinked αλλα αν θες έχει και dividers ;)

ΠΡΟΣΕΧΕ...

Τα ρινίσματα του χαλκού σε σκόνη μπορεί να χωθούν οπουδήποτε και να κάνουν το πιο απίθανο βραχυκύκλωμα στην μητρική...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

πάει τώρα έγινε εννοείτε ότι πρόσεξα που πηγαίνανε τα ρινίσματα και καθαρίστηκε πολυκαλά το block πριν την τοποθέτηση :D

και τώρα είμαι μια χαρά 25 idle 40 full με το core temp 0.94 με διαφορα 1-2 βαθμούς σε κάθε πυρήνα

ΠΡΟΣΕΧΕ...

Τα ρινίσματα του χαλκού σε σκόνη μπορεί να χωθούν οπουδήποτε και να κάνουν το πιο απίθανο βραχυκύκλωμα στην μητρική...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Προφανώς εννοούσε ότι θα έβγαζε το block από την μητρική, από το watercooling loop εννοούσε ότι δεν ήθελε να το βγάλει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...