Προς το περιεχόμενο

Φάγαμε Ήττα Πείτε Ιδέες

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mobo : Nforce 650i Ultra

Cpu : E4300

Water Block D-teck WWL

το άτιμο δεν θέλει να κουμπώσει με καμια παναγια πάνω στην μητρική και να σας πρόλαβα είναι συμβατό με socket 775 ΑΛΛΑ πατάει πάνω σε κάτι πυκνωτές που έχει η μητρική γύρο από το socket

Λύση 1 : Αλλαγή block κάτι που βαριέμαι αφάνταστα και δεν παίζει να το κάνω :D

Λύση 2 : Να φάω την άκρη του block με ένα γυαλόχαρτο και να του κάνω μια κοιλίτσα στο πλάι ώστε να πατήσει σωστά μιας και δεν πατάει απόλυτος καθόλου

Λύση 3 : δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αλλα είναι πρωί ακόμα και εδώ θέλω εσάς να ρίξετε καμια βοήθεια γιατί φρίκαρα

εντωμεταξύ όλα τα πράματα ενωμένα το pc δεν κάνει post :D Βίος Code λέει : VGA Χάλασε :D τώρα πως ένας θεός ξέρει άντε να βρούμε και άλλη κάρτα γραφικών τώρα :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάνε ότι είναι ευκολότερο. Εγώ πήρα cooler για το northbridge chipset το οποίο πατούσε πάνω στους πυκνωτές της mobo αλλά το στράβωσα και τώρα μπήκε. Ακόμα στην κάρτα γραφικών μου οι βίδες που μπαίνουν πάνω πρέπει να είναι κάθετες προς αυτή εμένα είναι 60 μήρες η καθεμία και άμα κοιτάξεις θα έπρεπε να είναι παράλληλες μεταξύ τους αλλά σχηματίζουν γωνία lo:lol:ol

Να φας το block δύσκολο πολύ διότι που ξέρεις το πάχος??

Το πιο εύκολο είναι να βγάλεις τους πυκνωτές πο ενοχλούν και ή να ψάξεις να βρεις πιο κοντούς ή να τους ξανασυνδέσεις με καλώδιο καλής ποιότητας. Προσοχή στην πολικότητα μην γίνει κανα μπαμ..

kag3to ναι αλλα δεν με παίρνει ούτε βίδες να στραβώσω γιατί θα κλαίω την μητρική μετά και για να στραβώσω το block η τον Κουταλιανό θέλω η τον Κόναν :D

spirosta το block πατάει πάνω στους πυκνωτές για περίπου 1 χιλιοστό και οι πυκνωτές είναι ταντάλιου οποτε πιο κοντοί δεν παίζει :( αλλα το block έχει στάνταρ χορό για να φάω αυτή την απόσταση γιατί πιο διπλα έχει τρύπες για socket A οποτε έχω χώρο και είναι κλειστό μέσα του μέχρι το κομμάτι που θέλω να το φάω σίγουρα το θέμα έινια με τι να το φάω γιατί με γυαλόχαρτο με βλέπω να τρίβω κάνα δυο μέρες και να μην τελειώσω

το βρήκα μύτες για τρυπάνι με σμυρίδι έτσι μου είπε ο χρωματοπώλης αύριο θα το δοκιμάσω για να φέρω και το τρυπάνι μου γιατί δεν τον έχω εδώ

Βρες φίλε μου κάποιον με dremmel να στο φάει.Και πιο γρήγορα και πιο καλή δουλειά θα γίνει. Πάλι με σμυριδόμυτη γίνεται, αλλά δουλεύεται πιο εύκολα από το τρυπάνι λόγω μεγέθους και βάρους.

Αμ έλα που δεν ξέρω κανέναν με dremel :D κάπως θα το βολέψω με το τρυπάνι ;) με τροχό ρε sadman θα μου μείνει το μισό block στο χέρι ποιος θα το κρατάει καίριος θα το τροχίζει :D

@ Vatos_locos

πετάξου σε έναν σιδερά με το block να σου το φάει λίγο με τον

τροχό εκτός αν έχεις καμιά μόρσα

zcmzinytdtrmnj0ymzyi.jpg

και στερεώσεις εκεί το block και το φας με τον τροχό γύρω γύρω εσύ.

καλά το έκανα άπυρες φορές και σου το λέω εκτός αν δεν βαριέσαι πετάξου

μέχρι θεσ/νικη να σου το κάνω και φεύγεις..:) :)

:D το θέμα είναι να μην βγάλω το block ρε συ γιατί βαριέμαι αν είναι να το βγάλω περνώ άλλο σιγά :D έχω πάρει μύτες για dremel το βραδάκι θα κάτσω να το χαμηλώσω 1-2 χιλιοστά να κατεβει και ο επεξεργαστής γιατί μισό πατάει τώρα και ψιλό χέζομαι :D

:D το θέμα είναι να μην βγάλω το block ρε συ γιατί βαριέμαι αν είναι να το βγάλω περνώ άλλο σιγά :D έχω πάρει μύτες για dremel το βραδάκι θα κάτσω να το χαμηλώσω 1-2 χιλιοστά να κατεβει και ο επεξεργαστής γιατί μισό πατάει τώρα και ψιλό χέζομαι :D

όπα νόμιζα οτι θα το έβγαζες τώρα πάω πάσο.τέτοια δεν έκανα διότι όπως λες

στην υπογραφή σου [ γιατί να μην έχω μπαμπά με λεφτά ?] Good luck :)

:D ένταξη εδώ είναι σίγουρο το κατέβασμα ρε sσυ γιατί έχει χώρο και όπως λέει και η υπογραφή λεφτά για άλλο block δεν έχει ο Παναής :(

appleater γελάω και ας μην κατάλαβα τι λες δεν ξέρω τίποτα από αυτοκίνητα μονο να τα οδηγάω :D

να ρωτήσω κάτι άκυρο τόση ώρα κοίταγα θερμοκρασία με το core temp το 0.95 και τώρα έβαλα το 0,94 και η θερμοκρασία είναι τραγικά διαφορετική πιο πιστεύουμε >?

το 95 μου λέει idle 43 και το 94 idle 27 τι παίζει εδώ τώρα γιατί σκαλώσω είμαι κάτω από υδρόψυξη πάντως και οι 40 μου φαίνονται αρκετοί τι λέτε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...