daniel's_saving_grace Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Εχω ένα CD-R Ricoh το οποίο δούλευε μια χαρά. Ακόμα δηλαδή γράφει κανονικά απλά έχει το πρόβλημα ότι όταν του βάζεις ένα δισκάκι μέσα δεν το κατλαβαίνει με την πρώτη και νομίζει ότι δεν έχει δισκάκι μέσα. Πρέπει να το βγάζω και να το ξαναβάζω μέχρι να το αναγνωρίσει. Μπορεί να το κάνει με την 2η αλλά μπορεί και με την 5η ή και παραπάνω. Αυτό είναι ΠΟΛΥ σπαστικό όπως καταλαβαίνετε αφενός, αφετέρου μπορεί να είναι δείγμα ότι κάποτε θα τα παίξει οριστικά.<p>Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει; Να το δώσω για επισκευή (αχ πώς θα μείνω χωρίς αυτό τόσες μέρες) ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Σημειώνω ότι αυτό το πρόβλημα γίνεται για όλα τα δισκάκια, αθεντικά, αντιγραμμένα, ήχου, δεδομένα κτλ.<p>Ευχαριστώ προκαταβολικά..<p>Βόξον
Deathstar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 mpori na exi piasi skoni i kefali gia tsekare to alios klafto to pas sto service
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Είχα πριν μερικά χρόνια παρόμοιο πρόβλημα. Όχι με συσκευή CD-R αλλά με απλό CD-ROM: Έβαζα δισκάκια και τίποτα, έκανε τον γερμανό, δεν έχεις τίποτα μου έλεγε! Ένας φίλος ήρθε απ' τα παλιά και μου έκανε (κι εγώ δεν ξέρω πώς) καθαρισμό του laser της συσκευής. Έφτιαξε αμέσως! Για ρώτα σε κανά κατάστημα που εμπιστεύεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.