Προς το περιεχόμενο

Τι κάρτα γραφικών έχω; οεοοοοο

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδία, επειδή είναι φασαρία να ανοίγω ολόκληρο pc (είναι σφηνωμένο σε δύσκολο μέρος) για να δω τι κάρτα γραφικών έχει μέσα (χρειάζεται να βρω τους drivers), μήπως υπάρχει κανένας πιο εύκολος τρόπος μέσα απ τα windows πχ. η κάποια εντολή, προγραμματάκι η κάτι άλλο τέλος πάντων που να μαρτυρήσει τι κάρτα φορεί το pc………

Ευχαριστώ!:)

Δημοσ.
nomizw oti prepei na pas o ypologistis m / idiotites / yliko / diaxirisi syskevwn

Αυτό φιλέ nickritikos το ήξερα και εγώ αλλά δεν σου δίνει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, σε ευχαριστώ πάντως!:-D

Για δοκίμασε Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Display Adapters

Αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο με τα παραπάνω, απλώς σε english.... Thanks πάντως και σε σένα....:-D

http://www.belarc.com katevazeis to belarc advisor kai eisai mia xara

Μεγάλε έγραψες!!!! Σε ευχαριστώ πολύ, μεγαλύτερο ρουφιανάκι από αυτό δεν είχα ξαναδεί.... Φαντάσου ότι μου είπε μέχρι και πως πίνω το φραπεδάκι μου και τι νούμερο παπούτσια φοράω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: .... lol lol lol....

Δημοσ.
υπάρχει και το aida32 και το hwinfo32

Φίλε Blackman τα δοκίμασα τα προγραμματάκια σου και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλά. Σε σχέση με το Αdvisor είναι κάπως πιο μαζεμένα και πιο compact αφού παρουσιάζουν την info με ένα πολύ ωραίο κ εύκολο τρόπο κ ταυτόχρονα λεπτομερέστατα. Από τα δυο θα ψήφιζα το hwinfo32 το οποίο παρέχει και άλλες επιπρόσθετες πληροφορίες (benchmarks, sensors κ.α). Απλώς το κακό είναι ότι trial και πρέπει να ψάξω λιγάκι στα γνωστά μαγαζιά:mrgreen:....

Thanks σε όλους σας παίδες με καλύψατε πλήρες....:mrgreen:

Δημοσ.
Dxdiag.

Σου βγαζει μια καρτελα, που σε πληροφορει για το υλικο.

Ναι την ξέρω την εντολή αυτή, αλλά αν δεν έχεις περάσει τούς drivers δεν σου λέει τι κάρτα ακριβούς έχεις....

Δημοσ.
Φίλε Blackman τα δοκίμασα τα προγραμματάκια σου και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ καλά. Σε σχέση με το Αdvisor είναι κάπως πιο μαζεμένα και πιο compact αφού παρουσιάζουν την info με ένα πολύ ωραίο κ εύκολο τρόπο κ ταυτόχρονα λεπτομερέστατα. Από τα δυο θα ψήφιζα το hwinfo32 το οποίο παρέχει και άλλες επιπρόσθετες πληροφορίες (benchmarks, sensors κ.α). Απλώς το κακό είναι ότι trial και πρέπει να ψάξω λιγάκι στα γνωστά μαγαζιά:mrgreen:....

Thanks σε όλους σας παίδες με καλύψατε πλήρες....:mrgreen:

χαίρομαι που σε βοήθησε.

Το μυστικό εκτός του τρόπου από τα γνωστά μαγαζιά...

είναι uninstall & reinstall... :)

αν και δεν το χρειάζεσε...καθότι το βάζεις στο μηχάνημα κάνεις export την ανάλυση και δεν το χρειάζεσε άλλο...μέχρι την επόμενη φορά.

το AIDA32 είναι free και έχει Link για την σελίδα ώστε να κατεβάσεις τους drivers

Δημοσ.
χαίρομαι που σε βοήθησε.

Το μυστικό εκτός του τρόπου από τα γνωστά μαγαζιά...

είναι uninstall & reinstall... :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Για τέτοιο δύσκολο crack-πρώτη φορά ακούω....lol

το AIDA32 είναι free και έχει Link για την σελίδα ώστε να κατεβάσεις τους drivers
Ναι ξέχασα να το αναφέρω, όντως πολύ καλό αυτό ότι γλυτώνεις το searching for drivers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...