LL_NEO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Λοιπόν το Plextor to 16χ το ξέρετε. Λοιπόν το αγόρασα απο την Disk Impex αλλά αμέλησα να στείλω το χαρτάκι της εγγύσησης στην Plextor Ευρώπης. Τώρα που θέλω να το στείλω δεν το βρίσκω! Μάλλον το φαγε η μαρμάγκα. Έστειλα email στην Plextor λέγοντας οτι και καλά έχω στείλει την αίτηση εδώ και καιρό και οτι δεν έχω λάβει ακόμα feedback. Λέτε η αμέλια μου ή καλύτερα η μαλακία που με δέρνει να έχει επιπτώσεις σε περίπτωση βλάβης;(να χτυπήσω ξύλο μια χαρά δουλέυει). Έχει κανεις προηγούμενη εμπειρία με την Plextor; Αργούν να απαντήσουν ή είναι τυπικοί σε αυτά τα θέματα;
Imagine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Μη φοβάσαι φίλε μου...οι Βέλγοι είναι κύριοι...πρόσφατα το Plex 16/10/40 μου άρχησε να μου καίει δισκάκια χωρίς λόγο...μετά από ένα email στο οποίο περιέγραφα το πρόβλημά μου απλά μου ζητήθηκε να τρέξω το διαγνωστικό της Plextor και να τους στείλω τα αποτελέσματα...<P>Στην συνέχεια το μόνο που ζητήθηκε ήταν το serial number του drive για να μου αποδοθεί ένα RMA number από την εταιρία με το οποίο πηγαίνοντας στην DHL τους έστειλα το drive με απολύτως καμία δική μου χρέωση στο Βέλγιο. Μέσα σε 7 εργάσιμες (10 μέρες περίπου) στην πόρτα μου είχα ένα ολοκαίνουριο drive...χωρίς επιπλέον ερωτήσεις...μόνο το τιμολόγιο αγοράς μου ζήτησαν, του οποίου κια μία φωτοτυπία έστειλα μαζί με το drive...<P>ΕΥΡΟΠΕΟΙ παιδί μου, όχι αστεία!<BR>ΜΗν ανυσηχείς...όλη η διαδικασία που σου περιγράφω ΄υπάρχει αναλυτικά και στο section support στο site της Plextor και μάλιστα και στα ελληνικά!<P>Imagine
dimitris74 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 o kamenos vevaia fiasaei kai to giaourti... min epixeiriseis pote na to pas ston apati disk impex.<BR>filika
Imagine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by dimitris74:<BR><STRONG>o kamenos vevaia fiasaei kai to giaourti... min epixeiriseis pote na to pas ston apati disk impex.<BR>filika</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Εννοείτε φίλοι μου ότι πριν μπω στην διαδικασία αυτήν είχα απευθυνθεί στον αντιπρόσωπο που εισήγαγε το drive μου, με λίγα λόγια την Quest... Οι τύποι κράτησαν το drive 2 εβδομάδες και μετά το επέστρεψαν στο κατάστημα αγοράς μόνο και μόνο για να μου πουν ότι δουλεύει μια χαρά...μάλιστα με χρέωσαν και ένα 500αρικο γιατί λέει τους επιβάρυνα με μεταφορικά άδικα!!! (Disc Impex κτλ μια από τα ίδια, μην λέμε ότι είναι ο μόνος σκάρτος)<P>Από εδώ και πέρα προτείνω στον καθένα να επικοινωνεί με την plextor-- ή την κάθε εταιρία που δίνει εγγύηση εργοστασίου -- απευθείας σε περίπτωση που δεν βλέπει διάθεση για εξυπηρέτηση από τους εδώ αντι-επαγγελματίες...είμαι ευτυχής που ζω στην Ελλάδα, γουστάρω τους Έλληνες πολύ, αλλά τους αχάριστους και τους τεμπέλιδες όχι! Την ίδια δουλειά που έκανα εγώ την κάνει και η Quest...δεν θα χρεωνόταν τίποτα...απλά σε έχει στα @@ της ενώ η plextor που στο κάτω-κάτω μπορεί % να κερδίζει λιγότερα από κάθε drive της σε σχέση με τον retailer της Quest όχι απλά με το "συγνώμη" μου αντικατέστησε το drive αλλά χρεώθηκε στο ακέραιο και τα μεταφορικά που με την DHL Ελλάδα-Βέλγιο-Ελλάδα μπορεί και να έφθαναν το 15-20αρι...<P>Τι να πει κανείς...να και κάτι αξίζει να θαυμάζουμε στους Ευρο-πέους...<P>Imagine
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2001 Egw proswpkika exw xasei mpala me tis eggyhseis...<BR>cr-r, karta tv klp klp ki ola afta pane ki erxontai synexws kai olws tyxaiws doulevoun kai mono se emena kai stous ypologhstes osws filwn mou ta dokimasan den douleoun..<BR>ti na pei kaneis telika ta mikra magazia exoun pio filotimo kai ama pairneis kati pistepste me kanoun oti mporoun gia na se ikanopoihsoun<BR>makrya apo alysides katasthmatwn plhroforikhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.