Paralizer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Καλημέρα σε όλους. Θα σας παραθέσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 3 ημέρες και ζητώ τη βοήθειά σας. Είχα στο PC μου ένα σκληρό δίσκο και αποφάσισα να τον αλλάξω. Έτσι πήγα σε έναν Segate 320Gb Sata 2. Έβαλα κανονικά το δίσκο πάνω φόρτωσα Windows (Acronis Clone Disk) και όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από ένα πράγμα. Όταν κάνω Shut Down το μηχάνημα κάνει κανονικά όλες τις διαδικασίες και ενώ το σύστημα σταματάει να λειτουργεί και η οθόνη μπαίνει σε stand by mode, το PC συνεχίζει να λειτουργεί και ο μόνος τρόπος να σβήσει είναι τα 5 second στο power button. Να σημειώσω ότι η Μ/Β υποστηρίζει μόνο Sata I και γι'αυτό το λόγο έχω αφήσει επάνω στο σκληρό το jumberάκι που διαχωρίζει λειτουργία Sata I από Sata II. Επίσης κοίταξα και τις ρυθμίσεις φυσικά στο BIOS και όλα δείχνουν να είναι έτσι όπως πρέπει χωρίς όμως να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει καμιά ιδέα πάνω σε αυτό; Κάθε συμβουλή χρήσιμη.
Paralizer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δεν έχει κανείς καμία ιδέα; Μάλλον τελικά δεν θα αποφύγω το format!
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 a.bios update.b.dokimase to jumper san sata 2.c.format.
Paralizer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 a. exei hdh ginei b. exei hdh dokimastei kai me to jumberaki kai xoris c. distixos ayto pou fovomouna... mia fora na ginei kati me th mia re gmt thanx anyway poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.