-}-- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 gia hara se olous.tha ithela tin gnomi sas gia gps.se liges meres tha parw tin adeioula mou ke lev na girisv me to car moy tin most lovely country in earth.ellada is the name...den xserw pio gps kai siskevi mazi prepei na parw,alla ena poy prepi na ehi oposdipote harti olis tis elladas.ke ara destinator 5 i 6,ke ara windows litourgiko.oso gia siskevi den gnorizw pia ine kali ke pia ohi.pia moy protinete?apo 200-500e max.efharisto
Flying_Dutchman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Αν σε ενδιαφερει για PDA (δηλαδη να τρεχεις κι αλλα προγραμματα εκτος απο αυτο της πλοηγησης) παρε το ΗP rx5710 ή rx5720. Αν το θες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για πλοηγηση, παρε ενα ΡΝΑ, οπως το Shinco 350 ή το Altina 600. Για περισσοτερες πληροφοριες, δες εδω http://www.ngi.gr/forum/
-}-- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 σε ευxαριστο πολι φιλε μου.δεν ηξερα την διαφορα pda,pna.για πλοηγηση ενδιαφερομαι μονο,αλλα παο οτι διαβασα θελει λιγο ψαξιμο.παντος σε ευχαριστο πολυ
-}-- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ime anamesa se shinco,altina,tibo.mipos gnorizi kaneiw an kapio apo afta ehei ipodohi video in?efhariwsto
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 otidhpote exei destinaton 6 h talk n drive http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926002 to programa 8a to breis eukola...steile pm an apofasiseis
mihalakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 gia hara se olous.tha ithela tin gnomi sas gia gps.se liges meres tha parw tin adeioula mou ke lev na girisv me to car moy tin most lovely country in earth.ellada is the name...den xserw pio gps kai siskevi mazi prepei na parw,alla ena poy prepi na ehi oposdipote harti olis tis elladas.ke ara destinator 5 i 6,ke ara windows litourgiko.oso gia siskevi den gnorizw pia ine kali ke pia ohi.pia moy protinete?apo 200-500e max.efharisto car=αυτοκίνητο most lovely country in earth=την πιο αξιαγάπητη χώρα στον κόσμο is the name=είναι το όνομα. καλό είναι να θυμόμαστε και τη γλώσσα μας που και που.Αρκετά την έχουμε σκοτώσει στις τηλεοράσεις,το ραδιόφωνο και τα άλλα συναφή. Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια. φίλε μου χωρίς παρεξήγηση πάντα...
-}-- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 car=αυτοκίνητοmost lovely country in earth=την πιο αξιαγάπητη χώρα στον κόσμο is the name=είναι το όνομα. καλό είναι να θυμόμαστε και τη γλώσσα μας που και που.Αρκετά την έχουμε σκοτώσει στις τηλεοράσεις,το ραδιόφωνο και τα άλλα συναφή. Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια. φίλε μου χωρίς παρεξήγηση πάντα... no problem man....xaxaxa.εχεις δικιο φιλε μου.συμφωνω μαζι σου.με συχωρεις.
-}-- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 mipos gnorizei kaneis pou mporw na vrw to altina a680:
Dr.Strangelove Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Η γνώμη μου είναι ότι είναι προτιμότερο ένα PDA που θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για διάφορες άλλες χρήσεις από ένα PNA που θα το έχεις μόνο για πλοήγηση. Είχα πάρει PNA και αν και κατάφερα να του περάσω το Destinator 6 (είχε το iGO που είναι καταπληκτικό σαν software αλλά ο χάρτης της Ελλάδας είναι απαράδεκτος), το βαρέθηκα γρήγορα και πήρα το Airis T620 που είναι κλώνος του Mio 550 αλλά χωρίς τα προβλήματα firmware που έχει το Mio (απ'ότι διάβασα σε διάφορα forums τουλάχιστον). Το πήρα 299? από το Radio Shack στο Carrefour του Ρέντη και σε σχέση με το Mio 350 που σου πρότειναν έχει WiFi και Bluetooth.
-}-- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 file dr strangelove.απο ερευνα που εκανα και εγω σε καποια φορουμ,καταλαβα την διαφορα του pna kai tou pda.για να ειμαι ειλικρινεις αυτο που θελω εινα μια συσκευη καλη πλοηγησης η οποια ομως να εχει υποδοχη video in μιας και σκεφτομαι την ιδια συσκευη να την εχω για πλοηγ.για t.v.μεσο video in,και για ασυρματη camera στο πορτπαγκαζ του αυτοκινητου,μεσο παλι του video in.τωρα,αν γνωριζεις καποιο pda το οποιο να εχει video in kai destinator σε παρακαλω πες μου που θα το βρω.η διαφορα απο οτι λενε αναμεσα σε pda kai pna,ειναι οτι το δευτερο συνηθως εχει καλητερο δεκτη gps,ειναι πιο γρηγορο,και δεν κολαει το προγραμμα πλοηγησης οπος πολυ τακτικα οπος λενε κανει ενα pda,καθως το ενα ειναι μονο γαι πλοηγηση ενω το αλλο για πολλες δουλειες και φυσικο ειναι να κολαει μερικες φορες.αυτα τα εχω διαβασει.δεν τα γνωριζω απο πρωτο χερι,αφου δεν εχω για να συγκρ.ουτε pda,oute pna.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.