Προς το περιεχόμενο

Το BTF2 δε συνδέεται!

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα, δε συνδέεται με το δικό μου λογαριασμό από το απόγευμα και μετά. Με το λογαριασμό του αδερφού μου, από τον ίδιο υπολογιστή (τον υπολογιστή μου), μια χαρά. Επιλέγω account/pass, μου πετάει την οθόνη connecting to account server και... τίποτα. 2,3,5,10 λεπτά να περιμένω δε συνδέεται. Το μεσημέρι δοκίμασα με το λογαριασμό ενός φίλου, όλα καλά. Δοκιμάζω από το απόγευμα να μπω στο site του (http://www.battlefield.ea.com/battlefield/bf//?lang=uk), αλλά είναι αδύνατο, απλά φορτώνει ατέρμονα. Η σύνδεσή μου, ο υπολογιστής μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος να τρέχει κάτι συγκεκριμένο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το έπαθα και γω χτες,το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Εγώ την έκανα δια της πλαγίου οδού,αφού είδα οτι δεν μπαίνει με τίποτα με το κανονικό μου account μπήκα με ένα άλλο,μετά έκανα disconnect και μπήκα με το κανονικό μου.

(Μιλάμε για online έτσι?)

Δημοσ.

@pappous_soulis: Το δοκίμασα κι εγώ αυτόν τον τρόπο. Μπήκα με του αδερφού μου, κανονικά όλα, logout και προσπάθησα με το δικό μου. Τίποτα. Το ίδιο και με το λογαριασμό του φίλου μου. Ναι, εννοείται πως μιλάμε για online, με το παιγνίδι αυθεντικό.

@S2Katana: Πρέπει να τραβάνε κάποιο ζόρι γενικά, αλλά γιατί ειδικά μαζί μου, με το account μου?

Τέλος πάντων, θα αρχίσω πάλι τις δοκιμές...

Δημοσ.

Καμία αντίρρηση. Η παράνοια της υπόθεσης είναι ότι με κανένα τρόπο δεν μπορώ να μπω στο δικό μου λογαριασμό. Μόλις πριν 5' συνδέθηκα κανονικά με του αδερφού μου και μπήκα BFHQ. Δίνοντας στο compare τα στοιχεία μου με βρήκε αλλά όταν προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά για να τα δείξει... τίποτα. 10 λεπτά το άφησα και μετά το έκλεισα. Αρχίζω να ανησυχώ μήπως έχει γίνει κάποια μλκ με το λογαριασμό μου και τρέχω από την αρχή να ανεβάζω rank όταν με το καλό βγάλουν άκρη. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με το support της EA μπας και βγάλω άκρη.

Δημοσ.

Καλά, ότι να 'ναι είναι η κατάσταση στους servers τους. Το μεσημέρι έστειλα email στο support της ΕΑ, μετά από μια ώρα περίπου ήρθε επιβεβαίωση ότι το έλαβαν και το ερευνούν. Μπήκα στις 3πμ και όχι μόνο συνδέθηκα, αλλά είχα ξαφνικά, από το πουθενά 5 unlocks δώρο χωρίς να έχουν μεταβληθεί τα στατιστικά μου και χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό από τα προηγούμενα unlocks. Φαντάζομαι είναι μπέρδεμα και όχι αποζημίωση για ψυχική οδύνη (υπερβολές, ξέρω...) και αναρωτιέμαι τι θα γίνει μόλις πάρουν χαμπάρι το λάθος τους. Πώς θα τα πάρουν πίσω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...